newmi napísal:mArtinko5MB napísal:Napr. posledne dva dni som hral dost na hovno

Hned sa to prejavilo ...
som si vsimol, asi som to na teba trochu privolal

, mne sa zas darilo celkom ale dnes uz nie

. Pozri ja sa snazil a aj snazim mat pristup ako si pisal ale proste vobec nechapem preco mi stale pada winrate a wn8 sa ledva pomaly plazi hore? Ok, wn8, nie som nadpriemerny hrac, robim dost casto voloviny, dost casto smola ale nerozumiem ako je mozne ze sa zhorsujem? To clovek potom casto hra uz len z trucu s myslienkou, ze "doriti, musim tu smolu uz prelomit a musim uz sa zlepsovat". Skusam, pauzy niekolkodnove, aj tyzdnove ale po par dnoch bum a ide to zas dole vodou. Takze som frustrovany a casto si to vylievam tu. Ta hra cloveka svinsky serie ale aj taha, merat si sily a ked sa podari dobra hra, je to parada.
Ked sa Ti wn8 plati pomaly hore, odpoved je jasna, hras horsie alebo stale rovnako ... nepoznam Tvoje stats, neviem to posudit. Ja mam aktualne skoro 1800, ked hram na urovni 1800 - hram zvycajne zle

dost zle, 1800 priemer za napr 30 bitiek nie je dostatocne na to, aby si si mohol povedat, ze si pre hry nieco spravil, to viem z vlastnej skusenosti. Pokial je wn8 cez 2500, urcite bude aj W/R nad 60%. Neviem, ci rozumies, co chcem povedat.
Mozno hras tanky, ktore Ti nesedia, mozno hras jednotlive tanky zle - to musis sam vediet z toho, ako hrajes. Ja po kazdej hre viem, kde som spravil hlupost, co som spravit nemal, preco som prehral a pod. Hlavne si to treba po hre zopakovat, aby si si to zapamatal - tak sa clovek zlepsuje