Uz rok a pol chodia nove sacky a krabicky kde je iba napis - Volkwagen Group, vratane noveho loga skodovky, pozri sa aka krabicka ti pride ked objednas z takehoto lacaku , teraz je to rok a pol, takze ak je niekde uvedene 5 rokov na interval vymeny, tak to sa ti oplati za tie usetrene prachy co? Nehovoriac o tom ze kolkokrat je to prebaleny cinsky sajrajt.Kyselinka napísal:Nie, este nie, ty uz ano?
Vsetky tieto lacaky co nachadzas sa tocia v podvodoch s DPH, ja beriem diely priamo od VW, Ackova odberova skupina, Group 052 co je najvacsi odberatel na svete, ma 40% zlavu oproti SK cenniku (potvrdene), takze mi vysvetli, ako ty chces najst rozvod (nehovoriac ze to je Dcko, nie Fko ako ukazujes v ETKE), za 50% z ceny, samozrejme caka sa na naskladnenie.
Uvedom si ze velakrat podporujes zlodejov, a vypomsti sa to iba tebe (na aute, na zvysovani cien ako sa to udialo zaciatkom juna opat), atd atd atd.
Uvidis, ze ked sa budes drzat pravidla - zi a nechaj zit, razom pochopis ze veci okolo teba sa budu hybat ovela ovela lepsie, ked nikto nic nepreda, nikto nic nezarobi, a to sa potom dotkne nepriamo aj teba .
Ja viem ze usetrit je fajn, da sa to, ale normalne, s fakturou, priamo od vyrobcu, a mas istotku a nefinancujes niekoho Ferrari. V dieloch sa hybem uz nejaky ten rok.
PS: chod si prosim pozriet tu krabicku a daj vedet.