World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
V akom tanku? Tato misia mi jedina chyba do ziskania T55A a poriadne ma to sere
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
T110E5
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
E5 som prednedavnom dostal tak uvidim, mam zatial asi 30 bitiek v nej, kazdopadne je to dost o stasti misia
nedavno som skusil WoT...research je tak kruto neprehladny, ze vlastne ani neviem ako mam postupovat..asi najhorsie na celom WoT
- mArtinko5MB
- Používateľ
To sa mi zda praveze dost prehladne oproti napr AW, treba sa len do toho dostat
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hawkeye asi myslel, ze je prilis vela tankov na vyber
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
nie:)
proste netusim co mam robit ked chcem research celu radu CR tankov napriklad(alebo hociktory iny) ... chaosne som dosiahol 2 tank ale dalsi netusim co a ako
proste netusim co mam robit ked chcem research celu radu CR tankov napriklad(alebo hociktory iny) ... chaosne som dosiahol 2 tank ale dalsi netusim co a ako
postupujes z lava do prava..
http://worldof-tanks.com/wp-content/upl ... 04/110.jpg
od tieru 1 po tier 10.
aky tank nasleduje ti ukazuje sipka.
Samotny tank sa expi nasledovne.
https://worldoftanks.eu/dcont/fb/custom ... k_en_7.jpg
Ak chces sa dostat na HEllcata, tak musis odomknut len samotneho hellcata, ale ak chces jacksona, tak musis odomknut
2 76mm dela, jeden turret a potom samotneho jacksona, cez XP, kt. ziskavas hranim..
Vsimni si tiez sipky, kt. ti ukazuju co nasleduje co..
http://worldof-tanks.com/wp-content/upl ... 04/110.jpg
od tieru 1 po tier 10.
aky tank nasleduje ti ukazuje sipka.
Samotny tank sa expi nasledovne.
https://worldoftanks.eu/dcont/fb/custom ... k_en_7.jpg
Ak chces sa dostat na HEllcata, tak musis odomknut len samotneho hellcata, ale ak chces jacksona, tak musis odomknut
2 76mm dela, jeden turret a potom samotneho jacksona, cez XP, kt. ziskavas hranim..
Vsimni si tiez sipky, kt. ti ukazuju co nasleduje co..
- mArtinko5MB
- Používateľ
Musis hrat s Tier II tankom, za bitky dostavas XP, tie pouzivas na research dalsich modulov, pokial chces dalsi tank v rade, Tier III, musis researchnut vsetky moduly ktore su pred nim na Tier II tanku a az tak mozes odomknut Tier III, vzdy potrebujes XP z bitiek, za prvu vyhru dostavas 2x zaklany XP, cim lepsie zahras, tym viac XP dostanes za bitku, easy as that - pamatam si, ze som bol z toho tiez riadny magor, chcelo to len tyzden aby som sa do toho dostal
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
ak das toto na zaciatok potom ti vysvetlime. spotrebne doplnky a vlastnosti ktore sa moze ucit posadka
staci hrat random battle nie? najrychlejsia cesta k xp a pod
- mArtinko5MB
- Používateľ
jasne jasne, a poradim Ti este, tie Free XP, to su tie zlate XP si nechavaj a neminaj. Dostavas ich taktiez za bitky, cca 10% - tie mozes pouzit na cokolkovek (mam namysli cokolvek toto: ak hras tank, tak nasetrene XP mozes pouzit iba na ten tank v ktorom si ich dostal, research modulov alebo odomknutie dalsieho tanku - Free XP su vsak globalne, zbieraju sa na jednom mieste ale mozes ich pouzit na hociktorom tanku bezohladu na to, v ktorom si ich zarobil) Ja osobne ich zvycajne vyuzivam na odomknutie top dela na novom tanku, aby som nehral so zakladnym.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
alebo ak si ich nasetris velmi vela tak vies takto aj 'preskocit' tank ktory je uplne k hovnu v CZ lajne to je napr. 34/100 a TVP, teda to je moj nazor samorejme ak s nimi budes vediet hrat tak ti to s nimi pojde. (kazdy mame iny styl hry alebo umierania? ) ja som takto preskocil LTTB v CCCP lajne..
jaj ano a este jeden detail ale to pochopis za behu.. mne sa to aj teraz po rokoch stane ze na to zabudnem.. proste expis expis a zrazu mas skusenosti na delo tak si ho vyskumas ale nemozes ho namontovat pretoze je "tazke" a tvoj podvozok nema dostatocnu nosnost takze musis zase expit aby si vyskumal podvozok a az potom mozes moutnut delo
jaj ano a este jeden detail ale to pochopis za behu.. mne sa to aj teraz po rokoch stane ze na to zabudnem.. proste expis expis a zrazu mas skusenosti na delo tak si ho vyskumas ale nemozes ho namontovat pretoze je "tazke" a tvoj podvozok nema dostatocnu nosnost takze musis zase expit aby si vyskumal podvozok a az potom mozes moutnut delo
- mArtinko5MB
- Používateľ
nic sa neboj, to pride ja som take veci zistoval pri 3 000 bitke cim skor, tym lepsie
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto