Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
jubilejna 2000. strana!
za tie roky tu padlo už toľko hlodov, že není šanca... zato top 10 exotov by som si vedel predstaviť
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
moze sa miesat kvapalina v posilovaci riadenia?
mam je tam nejak menej tak ci v pohode ked sa doleje alebo radsej cele vymenit?
mam je tam nejak menej tak ci v pohode ked sa doleje alebo radsej cele vymenit?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
s tym istym typom mozes
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ak poznas 100% co tam bolo naliate a vies zohnat rovnaku znacku, tak v poho. ale ak nevies a lial by si inu znacku, riesil by som skor celkovu vymenu a nehal si trocha na pripadne doliatie. To je ako s motorovym olejom, zakladne spec, mozu mat rovnake, ale v istych drobnostiach sa odlisuju a dolievanie inej znacky ako ktoru mas naliatu sa nedoporucuje
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ja to robievam bežne, čo sa má akože stať?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Hell, lenze Ty mas benzin Hondu (ak sa nemylim), tam olej skor pribudne ako zmizne , nie ako na mojom TDI, kde do vymeny dolejem 3litre... vzdy dodrzim VW normu, ale ci dolejem motul/shell/castrol/mobil, to veru neriesim.
Dolievat v pohode, dokonca sa mozu aj miesat - ak si dobre pamatam, DOT 3, 4 a 5.1 vzajomne miesatelne, kedze su vsetky na baze gykolu. Rozdiel je v tom, ze vyssie cislo ma vyssi bod varu a zaroven aj menej degraduje vlhkostou. DOT 5 je ina, ta sa nesmie miesat s nicim inym.
V principe plati, ze auta, ktore su stavane na DOT3 znesu vyssie cislo. Opacne, tj. liat do sustavy pre 5.1 nejake nizsie cislo by sa nemalo prave kvoli nizsiemu bodu varu. Celkova vymena mi pride zbytocna.
V principe plati, ze auta, ktore su stavane na DOT3 znesu vyssie cislo. Opacne, tj. liat do sustavy pre 5.1 nejake nizsie cislo by sa nemalo prave kvoli nizsiemu bodu varu. Celkova vymena mi pride zbytocna.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Papku, power steering
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
ach tak nic. K tomuto neviem kvalifikovane odpovedat. Tam ma kazdy vyrobca svoje sracky, ktore sa mozu aj nemozu miesat...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Som ešte nikdy servokvapalinu nedolieval...
V rámci servisu akurát tak mením, čo znamená na terajšom Opli chvíľku po kúpe a od vtedy nič (>2roky).
Daewoo detto, tam od výmeny po búračku nebolo treba nič.
V rámci servisu akurát tak mením, čo znamená na terajšom Opli chvíľku po kúpe a od vtedy nič (>2roky).
Daewoo detto, tam od výmeny po búračku nebolo treba nič.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
od vymeny servooleja k motorovemu oleju az po brzdovku
Pozri kupis si pixlu s olejom hej. A vo vacssine aut je napln okolo 1litra, napr. u oktavky tusim 0,9l. Takze kup dve pixle (2l) vysajes nadobku do prazdna odpojis vracacku do Pet flase 2l. Zapchas nadobku dolejes do plna nastartujes a dolievas a spiatocka ti pluve von staru kapalinu pricom ty dolievas novu, idealne by bolo aj trocha pootacat volantom zo strany na stranu no a ked uz budes na konci, dajme tomu budes mat 2 deci tak nechaj natiahnut servo takmer celu nadobku aby sa co najmenej vylialo a vypni motor, zapoj naspet vracacku a dolej to do maximalnej rysky. Tada vymenena kapalina. Samozrejme potrebujes nato dvoch ludi - jeden za volantom a jeden dolievac. Vlastne jak to bude tiect do flasky tak ked zbadas rozdiel vo farbe mozes motor zdochnut.
Pozri kupis si pixlu s olejom hej. A vo vacssine aut je napln okolo 1litra, napr. u oktavky tusim 0,9l. Takze kup dve pixle (2l) vysajes nadobku do prazdna odpojis vracacku do Pet flase 2l. Zapchas nadobku dolejes do plna nastartujes a dolievas a spiatocka ti pluve von staru kapalinu pricom ty dolievas novu, idealne by bolo aj trocha pootacat volantom zo strany na stranu no a ked uz budes na konci, dajme tomu budes mat 2 deci tak nechaj natiahnut servo takmer celu nadobku aby sa co najmenej vylialo a vypni motor, zapoj naspet vracacku a dolej to do maximalnej rysky. Tada vymenena kapalina. Samozrejme potrebujes nato dvoch ludi - jeden za volantom a jeden dolievac. Vlastne jak to bude tiect do flasky tak ked zbadas rozdiel vo farbe mozes motor zdochnut.
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Potrdzujem jednoduchosť výmeny U mňa na to ale bolo treba 3 ľudí. 1 štartoval, druhý dolieval a tretí držal flašu Určite 2L aby bolo aj na flush - je to čisté bahno ak si to nemenil od výroby. Motul je