Stolicka k pc

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: Stolicka k pc

Príspevok od používateľa Leon »

lol,... a kedy ti dali vedieť, že to bude najprv 3 tyzdne? a potom 5 ? ved v stvrtok už blo ze 2 dni nie? :D
.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

hej ne...tak rýchlo...no nič, ja teraz neviem...ak mám byť úprimný, mám ešte niečo, čo chcem kúpiť okrem stoličky a trošku ma hnevá platba vopred...radšej by som bral dobierku
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

Tak v emaly je napisane 3 tyzdne, ale ked som sa s nim bavil o dostupnosti komponentov tak mi to hovoril tak, ze je vsetko po ruke a bude to vybavene hned. Dpc toto ma vie nasrat ...

Cakat? 5 tyzdnov je celkom slusna doba
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

presne tak a ešte keď to platíš vopred..ja rozmýšľam, že tomu z emagry napíšem, či to vieme poriešiť aj cez dobierku...nech môžem dovtedy iné kupovať

alebo sa na to vykašlem a rovno si kúpim ergohumana...síce celý majland (dúfam, že tam nie je viac verzií a kúpim nejakú ošuntelú) ale už asi so všetkým, čo si človek môže priať..alebo už ľutujem ? :D
http://kancelarska-kresla.heureka.cz/an ... e/#section
http://kancelarske-kresla.heureka.sk/er ... e/#section

Andrej, myslíš, že ak na ergohumanoch sa tá sieťovina na sedáku nakoniec roztiahne, tak na emagrách nie ? Nie je potom znovu o dôvod viac ísť len do nejakých látkových sedákov s pamäťovou penou ?

som to radšej prečiarkol...sranda, vidno, že ergohuman, ktorý robí Antares je to, čo zaplavuje náš trh - skočil som na reddit a videl len ako všetci hovoria ako veľmi je úžasné aj po 5-7 rokoch, čo sa nezhoduje s tými recenziami na heuréke, tak že by ten Antares robil nejaký downgrade ? :? resp. to nie je ten originál, či ? http://ergohuman.com/
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

Myslim, ze by sa mohlo dat dohodnut. Ked mi clovek volal, vyznel normalne - aj ked ma oblbol s tou dodacou dobou. (maju v tom zjavne bordel, preto mi asi aj ponukol full refund ak by som chcel)

Ja nakoniec pockam, neostava mi nic ine - kreslo chcem, ostatne shopy ho maju tiez na dodanie do 3 weekov, whatever ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
lietadlo69
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28

Príspevok od používateľa lietadlo69 »

mArtinko5MB napísal:Tak v emaly je napisane 3 tyzdne, ale ked som sa s nim bavil o dostupnosti komponentov tak mi to hovoril tak, ze je vsetko po ruke a bude to vybavene hned. Dpc toto ma vie nasrat ...

Cakat? 5 tyzdnov je celkom slusna doba
presne to iste. prisiel mail, aj volal chlapik z Beami.sk ze moja EX 5 bude za 5 tyzdnov. ci pockam. mam zaplatene 280 € tak uz pockam. zhruba v tom termine mi pride aj objednany nabytok , takze mne cakacia doba nevadi. ale keby necakakm na nabytok tak to asi zrusim.
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60
ZacI
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13

Príspevok od používateľa ZacI »

No ľudia mne včera prišla ex5, takmer vo full výbave :D poskladal som ju asi za nejakých 40-50 min, mal som problém prísť na to ako funguje výškové nastavenie chrbtovej opierky, ale poradil mi chlapík z beami. Avšak poslali mi zle zloženú hlavovú opierku a nedrží výškové nastavenie. Dnes alebo v pondelok mi príde video z emargy ako to opraviť a ak sa mi to neporadí pošlú novú verziu.

Inak môj konfig je takýto:

stolička
+ hlavová opierka
+ celosieťová verzia(úplná topka vec!)
+ leštený hliník nožiek(vyzerá to pekne)
+ 3B - 3D podrúčky
X synchrónnu mechaniku
+ kolieska na tvrdé podlahy

Celkovo: 304,8€

zatiaľ som na nej sedel len 2 hodinky včera, ale veľmi veľká spokojnosť, pevne mi drží chrbát, sedí sa veľmi pohodlne a príjemne, všetko som si presne nastavil pre seba a už len tá hlavová opierka

+ neviem akým zázrakom, ale mám aj posúvanie sedáku :D

inak ak by niekto z KE chcel obzrieť stoličku nie je problém :)
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

myslim ze sa tu minimalne 2/3 z kosic najdeme :laugh: mozme kupit po pivku a doneist ti to domov za odmenu dohodnut nejaky spolocny cas ak si za :rofl:
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

jj :D ... no ja som proste nenormálne zvedavy na tu sieťovinu
.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

mňa trošku zarážajú tieto amatérske chyby, za tie peniaze nemajú právo poslať niečo zle zložené, niečo nedodať, poslať nesprávne veci a podobne... :?
ZacI
Nový používateľ
Nový používateľ

no môžte kľudne :D

loleq, ako aj mňa to trošku nahnevalo, ale bola to len hlavová opierka čiže sedieť viem a práve mi poslali mail, že posielajú úplne novú opierku a príde niekedy budúci týždeň :)
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

tak ja si pockam uz iba dalsie 4 tyzdne :D
- Satoshi Nakamoto
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

ja som na ldseating cakal taktiez 4 tyzdne, stolicka prisla v stave,ze som ju zlozil za 10min... pri takychto sedeniach si holt clovek musi pockat :D
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Príspevok od používateľa wingo »

ZacI napísal:No ľudia mne včera prišla ex5, takmer vo full výbave :D poskladal som ju asi za nejakých 40-50 min, mal som problém prísť na to ako funguje výškové nastavenie chrbtovej opierky, ale poradil mi chlapík z beami. Avšak poslali mi zle zloženú hlavovú opierku a nedrží výškové nastavenie. Dnes alebo v pondelok mi príde video z emargy ako to opraviť a ak sa mi to neporadí pošlú novú verziu.

Inak môj konfig je takýto:

stolička
+ hlavová opierka
+ celosieťová verzia(úplná topka vec!)
+ leštený hliník nožiek(vyzerá to pekne)
+ 3B - 3D podrúčky
X synchrónnu mechaniku
+ kolieska na tvrdé podlahy

Celkovo: 304,8€

zatiaľ som na nej sedel len 2 hodinky včera, ale veľmi veľká spokojnosť, pevne mi drží chrbát, sedí sa veľmi pohodlne a príjemne, všetko som si presne nastavil pre seba a už len tá hlavová opierka

+ neviem akým zázrakom, ale mám aj posúvanie sedáku :D

inak ak by niekto z KE chcel obzrieť stoličku nie je problém :)
Tak vyzerá že posuv sedáku je štandard pri celosieťovej verzii keďže ho mám aj ja :)
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 7 9800X3D, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, ASRock B850M-X WiFi, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6200, Sapphire Pulse RX 9070XT 16GB, Samsung 980 PRO 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX/Edifier M60 + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 7600X, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury@6000, Gigabyte RTX 3070 8GB Vision, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Gigabyte P650SS ICE, Zalman P10 White, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Edifier WN820NB Plus
ZacI
Nový používateľ
Nový používateľ

niežeby mi to nejak trebalo, ale je to fajn bonus :), ale hlavne, že je celosieťová veľmi príjemne sa na tom sedí... počkáme kým prídu horúčavy :D

Návrat na "Nákupná poradňa"