vymena lancera za nieco ine
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vymena lancera za nieco ine
zdravim. zvazujem vymenu lanvcera 1,6benzin za nieco ine. cca v hodnote 10500e. co najmenej servisovatelne nas zaujima a aspon tak priestranne. diesel nechceme.s 1 dietatom.co by ste odporucali?manzelka chce aspon 2014 rocnik. mne sa velmi superb paci no cena tsi asi nepojdu do kopy.focus je mensi ako lancer. este ta nova octavia ale neviem ako je na tom tsi motor.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: vymena lancera za nieco ine
Taketo nieco?
Poziadavky splnuje
Poziadavky splnuje
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
ako nevyznam sa v autach ale toto je masaker
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Treba si nastaviť normálne požiadavky a nie protichodné = čo najlacnejšie, čo najnovšie, nenáročne na servis, bla bla bla
Toto nejde jednoducho do kopy, lebo ked kúpiš najlacnejšie a čo najmladšie auto tak jednoducho nemôže byť v dobrom stave, ale bude to vyjazdené naleštená búda
Manželka môže tak kecať do farby a nie do ročníka vozidla, bez tak sa tomu prd rozumie
Toto nejde jednoducho do kopy, lebo ked kúpiš najlacnejšie a čo najmladšie auto tak jednoducho nemôže byť v dobrom stave, ale bude to vyjazdené naleštená búda
Manželka môže tak kecať do farby a nie do ročníka vozidla, bez tak sa tomu prd rozumie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
asi tak, 2014ka alebo 2015ka Superb a do 10.500 ze ? Kludne mi mozu priviest cely vlak, predam ich vsetky s obrovskym ziskom.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
blba otazka ale aky problem s lancerom? podla toho ako pises o vacsie auto ti primarne nejde, spolahlivejsie asi tiez tazko najdes...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
ten superb by bol sen
. v tej cene jasne ze nenajdem. tu logika stoji ked treba zladit moje a zenine naroky na auto. v lanceri mi chyba dynamika hlavne. kupca by aj bol len teraz za co vymenit. keby aj trebalo tal liter dolozit.by sa aj dalo mozno
. v tej cene jasne ze nenajdem. tu logika stoji ked treba zladit moje a zenine naroky na auto. v lanceri mi chyba dynamika hlavne. kupca by aj bol len teraz za co vymenit. keby aj trebalo tal liter dolozit.by sa aj dalo mozno
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Superby sa nemusis bat ani 2.0tdi ani 1.6tdi, za kazdu cenu nemusis vyhladavat 1.4tsi... nejdes kupovat 2008
cenovku neriesim, ty s manzelkou viete aku mate hlboku penazenku - moznosti su len dve.
Samozrejme 1.6tdi s uzasnymi 77kW nebude sampion LeMans, ale realitu do hrsti. Ked sa nebojis o jeden prevod podradit a nechat povymetat dieslik za cislom 3 na otackomeri, tak to bude jazdit o sekundu pomalsie ako dvojliter ktory bude niekto vzduvat z 1600 otacok - a to, povedzme si uprimne, pre rodinne jazdenie s manzelkou staci.
Este nam prezrad ako jazdis s tym Lancerom ked chyba dynamika a co to mas. Tusim 1.6ka, ze ? Semtam si ho vysroboval aj za 5000rpm alebo to je psychlogicky nepripustne kvoli vysokej spotrebe a akymkolvek predsudkom ?
cenovku neriesim, ty s manzelkou viete aku mate hlboku penazenku - moznosti su len dve.
Samozrejme 1.6tdi s uzasnymi 77kW nebude sampion LeMans, ale realitu do hrsti. Ked sa nebojis o jeden prevod podradit a nechat povymetat dieslik za cislom 3 na otackomeri, tak to bude jazdit o sekundu pomalsie ako dvojliter ktory bude niekto vzduvat z 1600 otacok - a to, povedzme si uprimne, pre rodinne jazdenie s manzelkou staci.
Este nam prezrad ako jazdis s tym Lancerom ked chyba dynamika a co to mas. Tusim 1.6ka, ze ? Semtam si ho vysroboval aj za 5000rpm alebo to je psychlogicky nepripustne kvoli vysokej spotrebe a akymkolvek predsudkom ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Nepreklepol si sa, ze das 15000e a nie 10500e? Zmen tie pozidavky, lebo takto nema zmysel radit... ani asnodov tip nesplna zadanie, ved tam sa leje petrolej
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Kto chce priestor nech berie MPV a nebude mať ani velkú kravu ako Superb
Ono je to sakra rozdiel parkovať so Superbom čo meria skoro 4,84m a s nejakým C-Maxom čo meria len 4,38m
V Superbe je placu vzadu aj nazvyš, ale pri vkladaní decka do sedačky sa treba krčiť, zlate MPV...
Dalšia možnosť je Grand C-MAX (dlžka 4,52m) kde sú vzadu odsúvačky, to je super vec, hlavne ak vedla niekto zaparkuje na tesnejšie - to sa to decko dáva do sedačky úplne parádne.
Ono je to sakra rozdiel parkovať so Superbom čo meria skoro 4,84m a s nejakým C-Maxom čo meria len 4,38m
V Superbe je placu vzadu aj nazvyš, ale pri vkladaní decka do sedačky sa treba krčiť, zlate MPV...
Dalšia možnosť je Grand C-MAX (dlžka 4,52m) kde sú vzadu odsúvačky, to je super vec, hlavne ak vedla niekto zaparkuje na tesnejšie - to sa to decko dáva do sedačky úplne parádne.
a zas demagogia o parkovani, mestskom aute a podobny bullshit, ehm, nie nie je to rozdiel, v nicom, aj jedno, aj druhe ma 4 kolesa, z toho tie vpredu sa vedia natacat, da sa vojst priamo, aj zacuvat, je uplne jedno aku dlzku auta mas.Ivko napísal:Kto chce priestor nech berie MPV a nebude mať ani velkú kravu ako Superb
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nemas jedno, skus parkovat pozdlzne. Skus parkovat na uzkych parkovacich miestach atd., avsak naj rozdiel je pri pozdlznom parkovani.
-
- Pokročilý používateľ
tocit tocim ked treba, 5tis otacky to malo neraz, mam hej 1.6. len mi to proste pride lenive, nechcem tvrdit staromodne, mam tam 41tis km, a na ceste drzi super, ale pocit je pocit no. nemusi byt superb, napr take ford som zatim ani nepozeral.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
toto sme tu uz mali, tuto debatu, ak nie si idiot, zaparkujes so smartom, aj Skom longom, takze nie je rozdiel naozaj.Krutibrko napísal:Nemas jedno, skus parkovat pozdlzne. Skus parkovat na uzkych parkovacich miestach atd., avsak naj rozdiel je pri pozdlznom parkovani.
.