Ahojte, pred dvoma týždňami som kúpil Škodu Fabiu 2006, kupoval som to na východe, ako som sa blížil na stredné slovensko, tak mi pod chvíľou strácalo signál a rádio viac menej len šušťalo.. občas chytím jednu stanicu v meste, keď vybehnem na okraj mesta, tak zase začína len čistý šum Keďže som chcel autorádio na USB a čierne, tak som kúpil Pioneer MVH-180UI, no potrebujem nejako poriešiť šušťanie, po vybratí starého rádia som nevidel žiadne napájanie antény, čo bude asi spôsobovať môj problém, ale teraz otázka, ako zistím, aký napájač potrebujem? Myslíte že niečo takéto --> http://www.saunika.sk/auto-anteny/napaj ... din---519/ by tam mohlo pasovať? Taktiež ako zistím, do ktorej pozície na konektory mám zapojiť napájanie tohto zosilňovača?
Ďakujem za rady
Problém s autorádiom
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Problém s autorádiom
nejak sa mi nechce verit, ze na vychode to slo, a na strednom sr nie?
moje auto uz sice samo preladuje, a teda, ked idem z vychodu na zapad, stale vidim expres, a frekvenciu nemenim, meni sa to samo /ako sa to vlastne taka funkcia vola??/.
btw, ked idem do madarska, tak s expresom sa deje to iste: cim dalej od hranic, tym viac susti, ale ked to prepnem napr. na madarsku stanicu, uz to ide normalne bez sustania
len treba preladit, ale to si asi skusal, ci?
moje auto uz sice samo preladuje, a teda, ked idem z vychodu na zapad, stale vidim expres, a frekvenciu nemenim, meni sa to samo /ako sa to vlastne taka funkcia vola??/.
btw, ked idem do madarska, tak s expresom sa deje to iste: cim dalej od hranic, tym viac susti, ale ked to prepnem napr. na madarsku stanicu, uz to ide normalne bez sustania
len treba preladit, ale to si asi skusal, ci?
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pozri sa na nastavenia, ci tam nemas zapnute nieco s regionmy (REG alebo regional mode), ktory sluzi presne na to aby zabranil automatickemu preladeniu ked na rovnakej frekvencii vysiela ina stanica. AF moze tiez radio vysielat nespravne, tak v tom tiez moze byt problem. napajanie anteny neviem ako je riesene, nam nejaky chytrak do stareho auta dal nejaky "zosilnovac" ktory sposobil ze ziadnu stanicu si nechytil a ked sa to dalo prec tak ich som mal na kazdej druhej frekvencii.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2009, 08:11
No nastaveniami to nie je, správa sa to rovnako pri starom SONY rádiu ako aj pri tomto novo Pioneer, čo sa týka rádia, skúšal som rôzne nastavenia, skúšal som to na rôznych modeláciach a nič.. z antény mi ide do rádia DIN, takže myslíte, že budem potrebovať ten DIN - DIN anténny napájač?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
chces povedat, ze na vychode je ovela vyssi vykon rad. stanic, ako na strednom sr? nechapem tomu...
problem bude inde..
ak to na vychode slo, a na strednom sr nie, problem v napajaci asi nebude, ci?? alebo si niekde v horach??lesoch?
problem bude inde..
ak to na vychode slo, a na strednom sr nie, problem v napajaci asi nebude, ci?? alebo si niekde v horach??lesoch?
-
- Nový používateľ
Bývam v malom meste a áno v Košiciach išlo to rádio veľmi pekne, rovnako ako aj keď som išiel cez väčšie mestá.. no keď som prišiel domov, resp som už prechádzal cez menšie mestá, tak to šuští...
A kde by teda mohol byť problém keď nie medzi rádiom a anténou?
A kde by teda mohol byť problém keď nie medzi rádiom a anténou?
-
- Nový používateľ
Problém vyriešený, objednal som vyššie linknutý anténny napájač, vybral rádio, osadil napájač, založil rádio a už to hrá krásne ao super signálom kdekoľvek