stefan.koval napísal:tv lanceri mi chyba dynamika hlavne. kupca by aj bol len teraz za co vymenit. keby aj trebalo tal liter dolozit.by sa aj dalo mozno
Tak to musis tocit.. kolko ma lancer 85kw? a za 92kw audi sme to stihali, len mne osobne vadil ten zadok.. podla mna nesedi dobre na rozhupanej ceste. Dynamika tam je.. ale pri vysokych otackach..
ak chces nieco pocitovo dynamickejsie, tak dizel alebo turbo benzi s turbom naladenim na nizsie otacky.. ale to uz potom zvykne obmedzovat pri vysokych otackach, kedy by si si chcel "uzit" auto..
imho.. ja som chcel lancera ako noveho.. ale zene sa nepacil.. + ten interier katastrofa.. ako u 20 rocneho megana.
stefan.koval napísal:sem tam povie ze chce nove ale za 11500nove asi fakt zazrak. ten ecoboost je jasne utopia slaba len som konecne precital nieco o tych 0,9lmotoroch. ten smax nema drahy servis? resp o kolko cca drahsie diely ako lancer neviete?
na 4tiny neprichadza v uvahu.. taky ceed s 1.6GDi by si mal za 14 190 + poplatok za financovanie... + viec od nich este nejaku vybavu vytiahnut zdarma..
a za 4 roky nasetris ten rozdiel...
ja so doteraz obijam hlavu o stenu, ze som zobral "zanovnu" jazdenku a nie fungel nove auto.