vymena lancera za nieco ine
Re: vymena lancera za nieco ine
but je vsetko X alebo bez, cize sa to vzajomne vylucuje... a vignale je len u mondea a edgeu (zatial).
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nechapeme sa, narazam na to, ze na niektorych miestach sa tam s autom proste nevojdes. Jedna sa hlavne o parkovanie v noci / vecernych hodinach a parkovanie v centre.Per napísal:mal som vw golf-2 a teraz mam octaviu 2..tipni si s cim sa mi parkuje lepsie?Krutibrko napísal:Nemas jedno, skus parkovat pozdlzne. Skus parkovat na uzkych parkovacich miestach atd., avsak naj rozdiel je pri pozdlznom parkovani.
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Neviem ako to mate na sk ale tu v irsku je vybava titanium a titanium X kde pri X uz mas priamo vo vybave kozu, autoradio z gps, cuvacia kamera atd... co pri titaniu je len doplnkova. Pri novych autach je moznost vybavy titanium a titanium x plus vignale je uz pre smax, mondeo, edge a kugu ale to sme uz dost ot.lacika napísal:but je vsetko X alebo bez, cize sa to vzajomne vylucuje... a vignale je len u mondea a edgeu (zatial).
Pre autora temy, ak sa rozhodne pre smax alebo cmax, grand cmax tak uz by som volil vybavu titanium
v nasich cennikoch je to bud alebo.. a napr. vignale som ani nenasiel.. v CR by ale malo byt dostupne.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
1.2tsi 81kW? vraj je to vynovena 77kW.
toledo seat.
inac suhlaism so snejkom a to:
kolegovi 1,5rocny i30 combi hjundaj hrdzaveju 5.dvere. uznali reklamaciu na novo prestriekat.
a tiez keby sesedu dosli odtahovka odtiahnut z dvora, ani by am ennapadlo sa ich daco pytat, a kludne by to auto mohli corovat
toledo seat.
inac suhlaism so snejkom a to:
kolegovi 1,5rocny i30 combi hjundaj hrdzaveju 5.dvere. uznali reklamaciu na novo prestriekat.
a tiez keby sesedu dosli odtahovka odtiahnut z dvora, ani by am ennapadlo sa ich daco pytat, a kludne by to auto mohli corovat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ver mi, ten motor nechceš, a keby si aj chcel tú zmenu výkonu veľmi nepocítiš. Vlastne skoro vôbec.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
ural by som bral keby stal benzin/nafta tolko co na severe Ruska
Pokial trojhrnec ecoboost tak jedine 92kW verziu. Ta ma podobnu dynamiku ako atmosfericky 2liter od Fordu.stefan.koval napísal:ecoboost iu forda 74kW? docus combi 2016 za11k?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vraj je to uz 16v. len cakam na turba s jeho esejou.kt inac vzdy citam cez slziy smiechu.Shatterhand napísal:Ver mi, ten motor nechceš, a keby si aj chcel tú zmenu výkonu veľmi nepocítiš. Vlastne skoro vôbec.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
74kw je malo.. tolko mame v 3jkovom megane..
ja mam 88kw, je to uz lepsie, ale stale by to chcelo sa priblizit k tej stovke
ja mam 88kw, je to uz lepsie, ale stale by to chcelo sa priblizit k tej stovke
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Z toho čo má minimálne 100kw.
Mne sa záťahom páčil 1.6 ecoboost 132kW vo Focuse ale malo miesta
Mne sa záťahom páčil 1.6 ecoboost 132kW vo Focuse ale malo miesta
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
mam 184cm a ako spolujazdec sedim vo forde focus mk3 ako Hightower, sedadlo mam tak vzadu aby som si netlacil nohy že ruku si možem vyložiť cez zadne okno. Ako sofer este horsie. Palubovka je nelogicky dlha, ale neskutocne, zabera 30% miesta interuerustefan.koval napísal:presne.ten focus je kruto maly dnu.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
A už si sa bol posadiť niekde do toho S-Max? Vôbec ho nemusíš kupovať, ide len o vyskúšaniestefan.koval napísal:presne.ten focus je kruto maly dnu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mozno si taketo nieco nehladal ,ale napr ja som po dlhej eskapade vsetkych moznych aut, momentalne kupil novu kiu ceed SW 2016, manual 6st. 1.4 100k...
top vyhody, som skrina minimalne do sirky, 183cm, miesta habadej!!! osobny priestor proste uzasne, auto je mega makkucke na ceste, posilnovac riadenia luxus, vybavu samozrejme aku si zaplatis... ja som tak nekonecne spokojny, kufor je dooost velky, plus ma dvojite dno s priehradkami,atd atd...
mam v okoli 3 dalsich ludi co maju ceedy asi 3roky a kazdy jeden je strasne spokojnyy a to su ludia co netriu zrovna biedu, ze by na neho boli odkazani... aj na zaklade ich odporucani som teraz kupil a fakt po 5tis km za 2mesiace alebo 3? to nelutujem an eviem si ho vynachvalit... plus zaruka naozaj na vsetko (zo skusenosti vymenia asi kazdu prkotinu)...
top vyhody, som skrina minimalne do sirky, 183cm, miesta habadej!!! osobny priestor proste uzasne, auto je mega makkucke na ceste, posilnovac riadenia luxus, vybavu samozrejme aku si zaplatis... ja som tak nekonecne spokojny, kufor je dooost velky, plus ma dvojite dno s priehradkami,atd atd...
mam v okoli 3 dalsich ludi co maju ceedy asi 3roky a kazdy jeden je strasne spokojnyy a to su ludia co netriu zrovna biedu, ze by na neho boli odkazani... aj na zaklade ich odporucani som teraz kupil a fakt po 5tis km za 2mesiace alebo 3? to nelutujem an eviem si ho vynachvalit... plus zaruka naozaj na vsetko (zo skusenosti vymenia asi kazdu prkotinu)...