Iphone SE alternatíva?
Iphone SE alternatíva?
Existuje android alternatívna k Iphonu SE?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Iphone SE alternatíva?
ak hladas maly ale vykonny telefon, tak jedine Xperia Z5 compact, ale je o dost vacsi ako ten iphone. aj ked ja tiez nejsom fanusik telefonov - lopuchov ale zmysel iPhone SE mi dost uchadza, na malom 4" displayi ani maily poriadne sa citat nedaju a na to predsa ziadny vykon nepotrebujes.
Spoiler: ukázať
Mne zasa uniká zmysel 5,5palcových telefonov, ktoré treba ovládať dvomi rukami
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
alebo nemat male ruky, ze ano
ale, ze na 4" sa nedaju ani maily citat by som nepovedal, ved si pamatam ako som mal 3.7" desire a vsetko bolo v pohode
ale nie realne uz nic male sa nerobi min cca 4.6", ale treba pozerat na realne rozmery, uhlopriecky dost klamu o celkovom rozmere
ale, ze na 4" sa nedaju ani maily citat by som nepovedal, ved si pamatam ako som mal 3.7" desire a vsetko bolo v pohode
ale nie realne uz nic male sa nerobi min cca 4.6", ale treba pozerat na realne rozmery, uhlopriecky dost klamu o celkovom rozmere
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
5,5 je vela, bez debaty, chvilu som mal Galaxy Note 2, hanbil som sa ho vytahovat podla mna je ideal tak okolo 5", ale to uz sme OT, chcel som len povedat ze 4" sa mi zda byt malo ale Z5c moze byt celkom ideal
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
akurát že skoro každý 5" je o 1cm väčí sa šírku aj výšku ako tie kompakty
aj ked často sú o 1-2mm tenšie
ono iné ako z5kompakt ani neni
všetko ostatné má iba názov veľkých bratov ale nie výkon a zbytok hw
kompakt má iba menšie telo a z toho vyplývajúce menšie rozlíšemie iba hd
aj ked často sú o 1-2mm tenšie
ono iné ako z5kompakt ani neni
všetko ostatné má iba názov veľkých bratov ale nie výkon a zbytok hw
kompakt má iba menšie telo a z toho vyplývajúce menšie rozlíšemie iba hd
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neviem vymenil som 5" za 5.5" a ten rozdiel vo velkosti skoro necitim
btw
http://i.imgur.com/az8zJAp.jpg
sprava dolava
Z1 compact (4.3")
galaxy nexus (4.65")
honor 3c (5")
p9 lite (5.2")
redmi note 3 pro (5.5")
fotene webkamerou, lebo som zistil, ze ked sa fotia telefony tak nemam cim fotit
a este
p9 lite polozeny na redmi note 3
http://i.imgur.com/9IMQQg3.jpg
(dva roky na dielni a ten z1 compact teda uz nefoti nic )
btw
http://i.imgur.com/az8zJAp.jpg
sprava dolava
Z1 compact (4.3")
galaxy nexus (4.65")
honor 3c (5")
p9 lite (5.2")
redmi note 3 pro (5.5")
fotene webkamerou, lebo som zistil, ze ked sa fotia telefony tak nemam cim fotit
a este
p9 lite polozeny na redmi note 3
http://i.imgur.com/9IMQQg3.jpg
(dva roky na dielni a ten z1 compact teda uz nefoti nic )
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- dexterav
- Sponzor fóra gold
jo 5 a 5,5
ono ,5" je 1cm+ a neíe že nie
takže 4,6" vs 5,5 je úplne iná dimenzia
tak ono ked máš ozaj malú ruku napr ako ja...
a vyzerá to divno je fuk čo si kto hovorí ked mánikto pri uchu tehlu, hlavne je to divné na slečnách
fon väčší ako hlava
ale to sú vpravde len subjektívne veci
ale ten výkon v malom je čo sa robota týka ozaj iba tá xperia
čo som sa ja nahľadal náhrady za z1c samozrejme iba z3c a z5c
ono ,5" je 1cm+ a neíe že nie
takže 4,6" vs 5,5 je úplne iná dimenzia
tak ono ked máš ozaj malú ruku napr ako ja...
a vyzerá to divno je fuk čo si kto hovorí ked mánikto pri uchu tehlu, hlavne je to divné na slečnách
fon väčší ako hlava
ale to sú vpravde len subjektívne veci
ale ten výkon v malom je čo sa robota týka ozaj iba tá xperia
čo som sa ja nahľadal náhrady za z1c samozrejme iba z3c a z5c
Neviem si predstavit citat veci na malom telefone. Ale ak iba niekto z toho vola tak velka placka je neprakticka. Osobne by som aj 6" zniesol a kupil. Do nohavic aj kabelky to vojde.
A hej aj v aute sa zle soferuje s velkou plackou. Asi to chce viac treningu.
A aby som nebol ot tak z5c. Otazne je ci je android alternativa k ios.
A hej aj v aute sa zle soferuje s velkou plackou. Asi to chce viac treningu.
A aby som nebol ot tak z5c. Otazne je ci je android alternativa k ios.
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
android nnefunguje onič horšie ako ios
a naopak
len samozrejme pokiaľ niekto kúpi mobil (android)za 50e, z 256MB ram tak sa netreba čudovať...
čo sa pri apple nestane , takisto sa nestane že by nový apple stál 50e
či je to + alebo - ťažko mne riešiť
a naopak
len samozrejme pokiaľ niekto kúpi mobil (android)za 50e, z 256MB ram tak sa netreba čudovať...
čo sa pri apple nestane , takisto sa nestane že by nový apple stál 50e
či je to + alebo - ťažko mne riešiť
Ked neboli velke, na com si cital?stiv napísal:Neviem si predstavit citat veci na malom telefone.
Na xperii x10, iphone 3G... Predtym tlacidlove nokie.
To ale nebolo vcera. Bola ina doba a doba cashu
To ale nebolo vcera. Bola ina doba a doba cashu
.
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
j mám redmi note LTE a tam je 5.5" predtým som mal huawei g630 tuším a ten mal 5" dysplay ale vrátil by som sa kľudne ku 5" bez problému už ma to občas sere toto hovado
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja yb som siel hned do 5SE ... mam 6ku a maly display plus ovladanie jednou rukou je proste super... 5S gold je pre mna najkrajsi mobil aky kedy bol (neratam mamin kus,lebo ten vyzera jak keby prezil kabelkovu apokalypsu)
nejaky xiaomi mi4? velke?
nejaky xiaomi mi4? velke?
iphone SE je podla mna idealny telefon do vrecka, na hranie mam ipad mini retina 7,9palcov(a lopaty ala 5,5/6 palcov pre mna nie su telefony, kde zakladom je mobilita(tzv. MOBILNY telefon), nakolko to je do vrecka aj jednej ruky moooc velke), na telefonovanie iphone 5s/se nakolko to treba nosit so sebou tak cim menej miesta to zabera tym lepsie a 4" displej je vyborny kompromis medzi praktickostou a vyuzitelnostou, uz aj 3,5" pri iphone 4/4s bolo skoro ok, ale 4" su spolu s mensou hrubkou pri iphone 5s este dokonalejsie.. povedal by som ze ako telefon max. iphone 6/6s s jeho 4,7"
a tymto sa dostavam k zaveru zmyslu tvojho threadu, idealne iphone se, resp. este iphone 6s .. ine alternativy moc nie su, jedine ta xperia z5 compact, ale to je uz vecou sympatii k tomu ktoremu OS , osobne som za iOS a se/6s
a tymto sa dostavam k zaveru zmyslu tvojho threadu, idealne iphone se, resp. este iphone 6s .. ine alternativy moc nie su, jedine ta xperia z5 compact, ale to je uz vecou sympatii k tomu ktoremu OS , osobne som za iOS a se/6s
Naposledy upravil/-a srebalat v Ne 24. Júl, 2016, 21:28, upravené celkom 1 krát.
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1