Pokemon GO
Re: Pokemon GO
trading zatial nie, ale hovorili o tom Niantic na paneli pocas SDCC... http://www.trustedreviews.com/news/poke ... es-trading
... takisto povedali ze hra je momentalne asi 10% z toho co to moze byt, takze vela updatov v plane... ale taktiez ze teraz su zamerany na servre a rozsirenie hry na vsetky regiony..
... takisto povedali ze hra je momentalne asi 10% z toho co to moze byt, takze vela updatov v plane... ale taktiez ze teraz su zamerany na servre a rozsirenie hry na vsetky regiony..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nova appka na hladanie pokemonov:
https://www.mojandroid.sk/poketracker-a ... kalizacia/
uz ju niekto mate?
https://www.mojandroid.sk/poketracker-a ... kalizacia/
uz ju niekto mate?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Uz pred par dnami som videl podobnu appku na desktop, tak bolo len otazkou casu kedy sa dostane na store. Je dost fail, ze taketo data pustaju von a nedokazu si fixnut in-game tracker, ktory ukazuje stale 3 stopy
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ingame pokestop stoji za nic, dokonca tento program ukazuje kde presne pokemon je. Len sa mi nevidi ze ukazuje uplne vsetkych
Na zaklade coho ten poketracker funguje ? To sa pripaja na servery nianticu ci ako ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
tie appky ako pokevision atd funguju tusim tak ze preskenuju teren na zaklade toho ze su tam ludia, cize ak je niekde v opustenejsej casti ba nieco vzacne vdaka tomu ze su vsetky "skeneri" cize mobili na ktorych ludia hraju v napriklad starom meste neda sa najst lebo tam nikto nema zapnutu hru
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
ee, tie najlepsie appky funguju tak, ze poslu request so suradnicami na server Nianticu a naspat dostanu polohu vsetkych pokemonov v okoli spolu s casom expiracie. Je to fail zo strany developera, ze takuto primitivnu vec nema osetrenu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
mne tie zamrznutia inac sposobuje ked sa prepne wifi na LTE/3G. Bezne ked sa pohybujem na mape, tak sa to stane malokedy, ale ak chytam nejakeho pokemona a stane sa ze som mimo WIFI a prepne ma na mobilnu siet, tak to zamrzne. To iste aj opacne, ak sa dostanem do dosahu nejakej znemej wifi siete a prepne data na nu, tak tiez sa hra nespameta. Zvykol som si, mat iba zapnute data a zasekov je velmi malo.
Podla mna a podla toho co som cital, zalezi aj dost od kvality mobilneho internetu.
Podla mna a podla toho co som cital, zalezi aj dost od kvality mobilneho internetu.
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
presne toto robi aj mne,nedokaze sa to spamatat z WiFi na 3G a naopak..
..poke radar je len informacny,nema to hodnotu lebo tam mozu uzivatelia aj klamat
..vsimol som si,ze ludia zacali viac pouzivat lure moduly,fanatizmus?
progres v hre zaznamenavam len malo lebo u nas vazne nie je ziadny pokemon (nuz,dedina)
..poke radar je len informacny,nema to hodnotu lebo tam mozu uzivatelia aj klamat
..vsimol som si,ze ludia zacali viac pouzivat lure moduly,fanatizmus?
progres v hre zaznamenavam len malo lebo u nas vazne nie je ziadny pokemon (nuz,dedina)
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
PokeTracker/Poke Vision nie su informacne, taha to data priamo z hry cez api... odskusane 3x, stale tam pokemoni boli presne podla mapy... a aj presne zmizli ked dobehlo odpocitavanie.
Ja som zacal hrat vcera, v Kosiciach sa da chytat velmi fajn, dnes na ceste do roboty (cca 30 min peso) som chytil 7 pokemonov, z toho 4 novi (nic som nehladal len som normalne siel, ked zavibroval mobil tak som chytal)... Celkovo neni problem aj s pokestopmi atd, len treba chodit no . Pri tychto zakladnych kde neni problem chytit na prvy/druhy pokus sa ani netreba zastavit, za chodu sa da vsetko. Za den 36 pokemonov a skoro lvl 6 je podla mna celkom fajn .
Inak neviem ci to tu bolo ale incense ked ste na jednom mieste dostanete presne 6 pokemonov kazdch 5 minut cca, ale ked ho zapnete a vela chodite dostanete pokemona kazdych 200m. http://gamerant.com/pokemon-go-guide-incense/
Ja som zacal hrat vcera, v Kosiciach sa da chytat velmi fajn, dnes na ceste do roboty (cca 30 min peso) som chytil 7 pokemonov, z toho 4 novi (nic som nehladal len som normalne siel, ked zavibroval mobil tak som chytal)... Celkovo neni problem aj s pokestopmi atd, len treba chodit no . Pri tychto zakladnych kde neni problem chytit na prvy/druhy pokus sa ani netreba zastavit, za chodu sa da vsetko. Za den 36 pokemonov a skoro lvl 6 je podla mna celkom fajn .
Inak neviem ci to tu bolo ale incense ked ste na jednom mieste dostanete presne 6 pokemonov kazdch 5 minut cca, ale ked ho zapnete a vela chodite dostanete pokemona kazdych 200m. http://gamerant.com/pokemon-go-guide-incense/
Ja som tiež na dedine ale mne sa pravidelne spawnujú aj doma. Problém je však s loptami, dva pokestopy v blízkom okolí a je mi trápne vychádzať z domu s mobilom v ruke, prísť ku kulturáku a zase sa vrátiť, a toto pravidelne opakovať, prípadne tam kempovať s miestnymi bezdomovcami
Asi začnem chodiť do krčmy na stanicu, tam je tiež pokestop a dokonca aj gym
Vedľajšia dedina má 5 pokestopov na kope a 2 gymy blízko seba, spravodlivosť neexistuje
Asi začnem chodiť do krčmy na stanicu, tam je tiež pokestop a dokonca aj gym
Vedľajšia dedina má 5 pokestopov na kope a 2 gymy blízko seba, spravodlivosť neexistuje
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
asi si necital moj prispevok,u nas nic,ani prd..
chytil som tu jedneho pokemona a to som mal zapnuty ten fet,pri ktorom neviem ci nie je garantovany 1 poke za 5min,nechapem,hold prdel sveta..
..vedlajsia dedina je tiez rit,no tam aspon su,v meste problem nie je,par krokov a uz sa ludia pozeraju ci mi nesibe
chytil som tu jedneho pokemona a to som mal zapnuty ten fet,pri ktorom neviem ci nie je garantovany 1 poke za 5min,nechapem,hold prdel sveta..
..vedlajsia dedina je tiez rit,no tam aspon su,v meste problem nie je,par krokov a uz sa ludia pozeraju ci mi nesibe
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vie niekto poradit ako to je to s tymi specialnymi utokmy?
napriklad jeden eevee ma 3 dieliky a hodnotu 45 a druhy ma 2 dieliky a hodnotu 50
to ma jeden dielik hodnotu 45 alebo to je spolocna hodnota vsetkych dielikov?
a zaujimalo by ma taktiez ako to je ked mate svoj gym a napadnu vas,to pride nejaka notifikacia ci suboje prebiehaju automaticky?
napriklad jeden eevee ma 3 dieliky a hodnotu 45 a druhy ma 2 dieliky a hodnotu 50
to ma jeden dielik hodnotu 45 alebo to je spolocna hodnota vsetkych dielikov?
a zaujimalo by ma taktiez ako to je ked mate svoj gym a napadnu vas,to pride nejaka notifikacia ci suboje prebiehaju automaticky?
- geroswen
- Používateľ
Hodnota specialneho utoku sa vztahuje na jeden dielik. Ja mam najradsej pokemonov s 2 dielikmi, lebo mi pridu najviac efektivny.
Ked mas gym, tak za teba pri obrane hra AI a je slabsia ako keby si to klikal ty.
Ked mas gym, tak za teba pri obrane hra AI a je slabsia ako keby si to klikal ty.