URL fixer pre toto forum

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

URL fixer pre toto forum

Príspevok od používateľa lepermessiah »

Zdar,

kedze ma uz vyslovene prestalo bavit prepisovat si URL ked sa prave uraci (stale neopravenemu) modulu "Najnovsie temy" zobrazovat temy s odkazmi pre stare forum, rozhodol som sa vytvorit malicky skript, ktory automaticky vsetky stare linky prepisuje na nove (aj mimo toho modulu, ak sa take najdu)

bonus su tiez pridane "Zobrazit Moje temy"

EDIT: skript som dal na openuserjs odkial je mozne si ho pohodlne instalovat (po nainstalovani rozsirenia Tampermonkey, prip. GreaseMonkey):

https://openuserjs.org/scripts/moped/pc.sk_URL_fix

ak mate nejake problemy pripadne pripomienky, kludne sem s nimi

"changelog"
Spoiler: ukázať
v0.1:
prva verzia (..)
v0.2:
obmedzil som opravu linkov na modul "Najnovsie temy", kedze linkov na stranke moze byt vela, tak nech to nezatazuje zbytocne;
"Zobrazit Moje temy" sa spusta len u prihlaseneho uzivatela
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
Famous
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24

Re: URL fixer pre toto forum

Príspevok od používateľa Famous »

Tak toto ked si naozaj spravil a funguje to, tak normalne medailu kamo!!
Zajtra sa na to pozrem a hodim to do desktopu. :good: Velmi sa tesim, ze konecne nebudem prepisovat URL jak otrok. Diky!
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

A vy čo vlastne riešite ? :)

... nestačí chodiš na fórko cez toto ? http://pretaktovanie.zoznam.sk/search.p ... nreadposts ... ja mám tento link bookmarknutý rovno v chrome a navštevujem ho len cez neho
.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

newposts je troška horšie ... teraz ma napadá, že oni tam možnosť neprečítané príspevky asi ani nemajú, lebo majú klasickú tému rpetaktovanie.sk ? ... ja mám legendárny subsilver2 a tam to je.
.
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Príspevok od používateľa lepermessiah »

ja som riesil len to, ze ak som na fore a nahodou na uvodnej stranke a nieco mi pride zaujimave, tak na to kliknem a ocakavam, ze sa niekam dostanem. ze su aj ine moznosti zobrazenia neprecitanych ci novych prispevkov viem, no riesim to, ze nieco co na fore je, nefunguje dobre a ja napr. na ten modul klikam pomerne casto ..
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade

Návrat na "Debata o všetkom"