nehnevaj sa ale 90 ísť, šak ja spravim potom 3,7l/100km - naftaLordKJ napísal:tak co ja viem aj na 1.2htp s plnym autom vies ist pod 7l (bez plneho kufru) (KK-BJ a spat, 4 ludia, 47kW ,6.4l, ale tak ano to bola vacsina cesty tak 70-90)
Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja sa nehnevam, preco by som sa mal?, ved ja to neobranujem, na to ako to ide tak to zerie privela benzinu
co si este pamatam tak maximalka je 90, resp. na niektorych usekoch tej cesty to dali dole tusim az na 50
co si este pamatam tak maximalka je 90, resp. na niektorych usekoch tej cesty to dali dole tusim az na 50
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ked už si tu porovnávate kto má vačšiu.. spotrebu..
BA-NR Ford Focus 1.6 74kw ~ 5,8l @ 110kmh
BA-NR Skoda Super 1.8T ~ 6.2l @ 130+kmh
Prázdne autá a 2ja ľudia tí istý.
BA-NR Ford Focus 1.6 74kw ~ 5,8l @ 110kmh
BA-NR Skoda Super 1.8T ~ 6.2l @ 130+kmh
Prázdne autá a 2ja ľudia tí istý.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A co jazdenky v zaruke?
Napr. Hyundai ma 5 rocnu bez obmedzenia KM. Novy i40 po zlave v akcii 23-29tis po "zlave" .
2014 bazarovka 14tis https://www.autobazar.eu/hyundai-i40-17 ... 79114.html
Ano, ma co to najazdene, ale je stale v zaruke 3 roky a na spotrebak asi neminiem 10tis euro za celu zivotnost auta ze? ... Po totalke asi tiez nebude, malokto nema havarijku na nove auto a tam zmysel garazovych polepencov nevidim.
Napr. Hyundai ma 5 rocnu bez obmedzenia KM. Novy i40 po zlave v akcii 23-29tis po "zlave" .
2014 bazarovka 14tis https://www.autobazar.eu/hyundai-i40-17 ... 79114.html
Ano, ma co to najazdene, ale je stale v zaruke 3 roky a na spotrebak asi neminiem 10tis euro za celu zivotnost auta ze? ... Po totalke asi tiez nebude, malokto nema havarijku na nove auto a tam zmysel garazovych polepencov nevidim.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
.
.
NA VSETKO. Unlimited kilometre. UNLIMITED. Bez ohladu na pocet vlastnikov.
Hjundéé rules.
7rocna zaruka Kia ma taxativne vymenovane co jej podlieha - napriklad sa spomina OBAL PREVODOVKY, avsak nie prevodovka samotna !!! Cize ked prerazis obal o kamen, nemas ho v zaruke. Ked sa ti POKAZI obal prevodovky, vymenia ti ho s usmevom. Moze sa pokazit OBAL prevodovky ? Nie, nemoze. Tolko strucne k 7rocnej zaruke Kii..
.
.
.
.
NA VSETKO. Unlimited kilometre. UNLIMITED. Bez ohladu na pocet vlastnikov.
Hjundéé rules.
7rocna zaruka Kia ma taxativne vymenovane co jej podlieha - napriklad sa spomina OBAL PREVODOVKY, avsak nie prevodovka samotna !!! Cize ked prerazis obal o kamen, nemas ho v zaruke. Ked sa ti POKAZI obal prevodovky, vymenia ti ho s usmevom. Moze sa pokazit OBAL prevodovky ? Nie, nemoze. Tolko strucne k 7rocnej zaruke Kii..
.
.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no len ma napadlo, ze ci ta zaruka nie je viazana na servis jedine v autorizaku, cize kvazi ludia tym padom 5 rokov v hjundaj a 7 rokov v kia maju chodit kvoli zaruke do autorizaku? sak pri 5-7 prehlaidke pridu aj o gate pri tej cene
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Zaruka je viazana na krajinu, v kt. bola uzatvorena..
Teda ak kupis jazdenku v DE, tak na SR ju opravis za vlastne, resp. alikvotnu ciastku v autorizaku a diel + papiere posles do DE na preplatenie..
Jazdenka v zaruke je fajn... teda aspon som si to myslel... ale reklamacia je utopia.. viz. ja..
Teda ak kupis jazdenku v DE, tak na SR ju opravis za vlastne, resp. alikvotnu ciastku v autorizaku a diel + papiere posles do DE na preplatenie..
Jazdenka v zaruke je fajn... teda aspon som si to myslel... ale reklamacia je utopia.. viz. ja..
i40 z francuzska bez problemov odservisovali v BA na Panonskej. Nalietane mal cez 200k, no questions asked.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
no kamo, ja som kupil v brne a servisy na svk pohode, aspon co mi piskal spetak a aj mail od riaditela autopalace, mitsu mozes aj v rusku kupit, 3 roky mas vsade zaruku alebo 100K km.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tak to mate fajne. Ja som kupil z cr a chcel som vyreklamovat tu prevodovku.
V marci to bolo len o tom, že vadu na nej nevidia. V apríli aktualizovali zmluvne podmienky a som dosiel. Záruka platí s tým, že peniaze si musim Vymáhať z cr. Potvrdil mi to aj citroen Slovensko.
Čiže citroen a prístup k zakaznikom na bode mrazu.
V marci to bolo len o tom, že vadu na nej nevidia. V apríli aktualizovali zmluvne podmienky a som dosiel. Záruka platí s tým, že peniaze si musim Vymáhať z cr. Potvrdil mi to aj citroen Slovensko.
Čiže citroen a prístup k zakaznikom na bode mrazu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ako to bolo v jednom filme, neverim krajine, ktora zerie zaby
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
no sak kamo ked mas z citroen svk fakturu tak pekne do ciech si urob vylet a tuna davaj het more pepici nech daju love
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook