Stolicka k pc
Re: Stolicka k pc
Ja som mal presne ten istý problém so zlou šróbkou a tak isto aj vyriešený, zaslali okamžite a nič nepýtali, prišlo to hneď na druhý deň takže v pohode.
Inak len tak pre info, kancelarskezidle.com majú aj Emagru (akurát nie tú sieťovanú) a sú český eshop takže tam by bolo to poštovné vyššie v prípade problémov ako pri tom linkovanom slovenskom, ktorý som si vybral práve preto aby ma lacnejšie vyšlo ak by som dačo posielal späť (už som mal tú skúsenosť, zle som si vybral v snahe ušetriť a dosť prerobil na poštovnom keď som to vracal). Čiže tvoje odôvodnenie nedáva veľmi zmysel
Inak ten Ergohuman ghetto tuning... no comment
Martinko - zdá sa že fakt máš smolu, mám dve Emagry (doma a v práci) a obe prišli v poriadku, som zvedavý ako to vyriešia. Zatiaľ to vyzerá že nerobia problémy pri reklamáciách, ale aj tak držím palce.
Inak len tak pre info, kancelarskezidle.com majú aj Emagru (akurát nie tú sieťovanú) a sú český eshop takže tam by bolo to poštovné vyššie v prípade problémov ako pri tom linkovanom slovenskom, ktorý som si vybral práve preto aby ma lacnejšie vyšlo ak by som dačo posielal späť (už som mal tú skúsenosť, zle som si vybral v snahe ušetriť a dosť prerobil na poštovnom keď som to vracal). Čiže tvoje odôvodnenie nedáva veľmi zmysel
Martinko - zdá sa že fakt máš smolu, mám dve Emagry (doma a v práci) a obe prišli v poriadku, som zvedavý ako to vyriešia. Zatiaľ to vyzerá že nerobia problémy pri reklamáciách, ale aj tak držím palce.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nastastie to je v pohode. Dnes rano mi pisali, kontaktovali dodavatela a najneskor zajtra mi poslu novy kus mechaniky. Obe strany sa ospravedlnili cez mail.
@asian: mam pocit, ze to je do 120 kg
@asian: mam pocit, ze to je do 120 kg
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
nie, doprava zdarma od nich - overené takže potenciálne najhorší scénar bude u mňa vykrytý zdarmawingo napísal:Ja som mal presne ten istý problém so zlou šróbkou a tak isto aj vyriešený, zaslali okamžite a nič nepýtali, prišlo to hneď na druhý deň takže v pohode.
môj ghetto tuning ušetrí sieťovinu od prachu a častejšieho čistenia a takto sa dá na tom sedieť pohodlne aj "bez trička"
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
No ja som celú stoličku vracal do 14dní či koľko to je zo zákona (to je ten najhorší scenár, a bolo to presne im) a dopravu (desiatky eur) som pri vracaní platil sám. Ale pri reklamácii platia oni, to je pravda.
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
Vie mi niekto poradit, ako vybrat mechaniku z piestu? Neviem si s tym rady
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
resp. chceš odňať piest od mechaniky ? Ak jo, tak to sa robí tak, že chytíš zverákom piest pomaly pri mieste, kde vstupuje do mechaniky a tlačíš, aby si ho trošku otočil - vtedy povolí
treba avšak dávať pozor, veľa sily a nezapretie sa do smeru točenia môže nakoniec urobiť preliačinu v pieste
môžeš tam ešte predtým (ak máš) trebárs strieknuť trošku maziva, prípadne WD40tku, ak si to nájde cestu dovnútra, tak to pomôže
treba avšak dávať pozor, veľa sily a nezapretie sa do smeru točenia môže nakoniec urobiť preliačinu v pieste
môžeš tam ešte predtým (ak máš) trebárs strieknuť trošku maziva, prípadne WD40tku, ak si to nájde cestu dovnútra, tak to pomôže
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- mArtinko5MB
- Používateľ
Presne toto som pozeral, ale neslo mi to, lebo som mal sedadlo uz dole (nemal som sa o co opriet), nasadil som ho naspat a uz to slo "lahko" trebalo len poriadne stlacit - nemal som hasak ako kamko na videu doskriabal sa povrch piestu, to snad nebude v buducnosti problem
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Pri výbere celosieťovaného sedáku píšu:ZacI napísal:
+ neviem akým zázrakom, ale mám aj posúvanie sedáku
M - Celosieťovaná verzia - sieťovaný posuvný sedák v čiernej farbe.
+17,00 €
Celkom ste ma nahlodali s tou stoličkou... Tiež nad ňou premýšlam a láka ma tá sieťovina len máme doma 2 mačky a s nimi by sa to asi nekamarátilo tak ešte neviem či sedák alebo sieť...
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
macky to nemaju sancu dotrhat, kdezto bezny sedak ano
uz blizsie to ma k spletenemu drotu
uz blizsie to ma k spletenemu drotu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
od Beami:
hmmmmmstoličku EX5 máme vystavenú len s čalúneným sedákom. Momentálne sú dodacie lehoty cca 10 dní, doprava je v cene stoličky.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- Flanker.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 17:51
Doprava zadarmo je fajn, ale nepovedia ti presne kedy dojde kurier. Len ti pride sms pol hod. alebo hodinu pred tym. (takto mi to bolo vysvetlene telefonicky). Co sa napr. mne vobec nehodi, ale ujo z Beami mi ponukol ze to prevezmu u nich a ze si preto mozes prist a dohodnut sa na case vyzdvihnutia tovaru.....
Tak to je milé ale výhodné len pre ľudí z okolia BA... predsa sa preto nebudem trepať keď mi to zadarmo pošlú. Keď aj ti zavolá kuriér (ak sa bavíme o špedičke) a odbiješ ho nakoľko ti volá naposlednú chvíľu a nemáš to ako prevziať, vždy sa s ním dá dohodnúť že ti tovar odloží napr. do ďalšieho dňa na depe a ísť 2-7 km do depa a 100+ do BA je rozdiel =) ale určite milá služba od pána z Beami o tom nepochybujem...
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- mArtinko5MB
- Používateľ
Mechanika dosla rano, vymena za polamanu. Uz vsetko v pohode, stolicka s tym naklonenim a polohami je proste parada ... nemam zatial slov Najviac ma prekvapilo, ze sa sedak naklana osobitne od operadla - je to masaker.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto