Potreboval by som poradiť.
Registroval som si doménu na stránke easyname.sk. Všetko v podstate prebehlo v poriadku ale niesom si istý či je naozaj tomu tak z dvoch dôvodov:
1. keď si overujem dostupnosť tej mojej domény tak stále ukazuje, že je voľná
2. prišiel mi email kde ma vyzývajú aby som im poslal prefotený občiansky preukaz do 7 pracovných dní
Keďže naozaj nemám s týmto skúsenosti, chcem sa vás skúsenejších spýtať či je toto bežná prax alebo ma podviedli? Alebo či máte skúsenosti s easyname.sk
Doménu som registroval 7.8.2016
Vopred ďakujem za odpovede
Registrácia domény
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Registrácia domény
otazka je ci si zaplatil plus a vystavili ti FA,atd...
ja mam dve domeny na weblife a v podstate to prebehlo velmi rychlo a promptne. poslal som udaje osobne, udaje na FA, poslali mi obratom FA,uhradil som ju a dalsi den mi poslali udaje k domene aj hostingu...
ja mam dve domeny na weblife a v podstate to prebehlo velmi rychlo a promptne. poslal som udaje osobne, udaje na FA, poslali mi obratom FA,uhradil som ju a dalsi den mi poslali udaje k domene aj hostingu...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
aka koncovka?
Ďakujem za reakcie.
No samozrejme zaplatil som 14,5EUR na rok a faktúru mi vystavili s údajmi ktoré som udával pri registrácií. A teraz chcú prefotený ID z oboch strán a neviem prečo. Možno je to bežné, že potrebujú si overiť moju totožnosť, alebo to ešte niekde inde musia zadať. netuším nevyznám sa. čo poviete vy?
A koncovka je .sk
No samozrejme zaplatil som 14,5EUR na rok a faktúru mi vystavili s údajmi ktoré som udával pri registrácií. A teraz chcú prefotený ID z oboch strán a neviem prečo. Možno je to bežné, že potrebujú si overiť moju totožnosť, alebo to ešte niekde inde musia zadať. netuším nevyznám sa. čo poviete vy?
A koncovka je .sk
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
nie je to bezna prax, ale pokial viem, overeny doklad totoznosti musi byt ku kazdej .sk domene. ti co doklad nevyzaduju, to registruju na seba (ako napr. websupport), cize oficialny vlastnik domeny by si nebol ty ale registrator
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ale teraz sa menili pravidla registracie domen, tak kto vie ci uz to nahodou aj nefunguje
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som daval .sk a tam to tusim vsade pytali sak mas problem poslat obciansky? posli im len udaje a hotovo.
OK, tak teda pošlem tam ID a snáď to nebude podvod každopadne dám vedieť.
Ďakujem za názory
Ďakujem za názory