Vacsinou sa bude jazdit hlavne okolie LM. Ja som si toho vedomy, ale on tam vidi tu spotrebu a stale argumentuje ze ale kolega jazdi za 4.5 na dizlikovej ochcavke a vidi neviem aku usporu. Ja aj ked jazdim kazde dva mesiace CR-SR a za 3-4 dni som schopny niekedy nalietat 1500+km mam benzin, lebo som si vedomy ze do prace co mam 2km by som to kazde rano mucil ak nie uplne zabil a raz za tyzden 30-40km co obeham po nakupoch to nezachrani
dal na tu radu ze tu 2.0 nebrat a pozera aj po 1.9TDI najnovsie a M5, vcera pozeral nejaky WV Golf combi, myslim ze variant...
Inac nevie niekto co sa mohlo stat? V svojom aute mi skapala baterka, uz mam novu, po tom co som nenastartoval odnieslo si to aj ESP, svieti mi teraz kontrolka na palubaku a nejde zapnut, nastartoval som az nasledne cez kable a ine auto, v piatok idem na diagnostiku. Rozsvietila sa mi ta kontrolka po tom probleme kedy som nenastartoval. Servisak mi povedal ze mozno to len nejako zblblo koli tej baterke, ze sa tam objavila nejaka chyba a ked sa ta chyba neobjavi znovu tak ze sa to znovu rozbehne ale nechce sa mi tomu nejako verit tak som si pretlacil tu diagnostiku.