Detailing
Re: Detailing
Folie, racerdipy a vseobecne rat look sedi skor na stare hrdzave hajtry. Kvalitny lak bude stale top
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
Nemýl si hobby a slúženie, niekto sa chodi v piatok opiť až tak že prespí sobotu, druhí zase rád skúma, hrá sa s lakom a podobne. Neboj, tiež firemnú fabču nebulíkujem každý týždeň, nemám na to čas, a je to otrok, s Audinou je to iný prípad, ale že by som sa ja cítil jak jej otrok? Ani nie...Lukas Matula napísal:OT: Ja som zil v tom, ze auto ma sluzit mne a nie opacne ...
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
presne tak, kto nepozna ten fenomenalny pocit z dobre vykonanej roboty... co ma bavi to mam rad.
A nedajboh este za sebou vidis aj seriozne vysledky, tak to je proste parada. Slovaci su VSEOBECNE gadzovia co sa tyka aut, zato taki anglicania su uplne ini pedanti. Nehovorim ze tam sa nenajde skarede spustnute auto, hovorim ze co u nas sa povie ze detailing tak si kazdy zmysli ze rucna umyvaren v Tesku za 6 eur a povysavat, a ked sa povie detailing v Anglicku tak narod vseobecne vie ze 400 libier neznamena prilis moc. A ocakava za to prislusny vysledok.
A nedajboh este za sebou vidis aj seriozne vysledky, tak to je proste parada. Slovaci su VSEOBECNE gadzovia co sa tyka aut, zato taki anglicania su uplne ini pedanti. Nehovorim ze tam sa nenajde skarede spustnute auto, hovorim ze co u nas sa povie ze detailing tak si kazdy zmysli ze rucna umyvaren v Tesku za 6 eur a povysavat, a ked sa povie detailing v Anglicku tak narod vseobecne vie ze 400 libier neznamena prilis moc. A ocakava za to prislusny vysledok.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Pocit pozname, len to nieje zrovna tento konicek. Panove, pre mna by toto bolo aplikovatelne u 60s charger R/T, pontiac GTO. Ja som konzerva, ziadne nove auto ma na toto nepresvedci (kvalita spracovania - zivotnost). Samozrejme stale sa bavime o hobby a to su veci ktore chapem a berte moje brblanie ako nazor
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak sa prestan pozerat na staru hrdzavu hajtru a chod si pozret kvalitnu foliu a potom rozpravaj basnicky. Spomianala sa folia ako ochrana laku, nie ako nahrada laku, aj ked to vie viac nez dobre. S Racerdipom mozes ist tak frajerovat na dedinsku diskoteku.Ajri napísal:Folie, racerdipy a vseobecne rat look sedi skor na stare hrdzave hajtry. Kvalitny lak bude stale top
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Poznate nejake detailingove studio v BB ?
Ja sa pridam s otazkou, mam starucku V70, chcem ju nechat poriadne umyt, navoskovat, osetrit kozu a tak podobne, poradite nieco v TT/BA a okoli? Taka rocna udrzba, nech to trochu vyzera. Auto je velmi zachovale a udrziavane, tak si zasluzi
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Skuste sa sami seba spytat ci ste ochotny za to nechat 100-200-300e a viac eur ? Ak nie , tak studuj a kupuj vyrobky a sprav si sam, aj s neistym vysledkom.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
300 aj hej, ale zalezi co za to dostanem. Mam tichy pocit ze nic extra, ale mozem sa mylit a musim povedat, ze by som sa mylil rad
Le frog - ja davam 3x rocne pucovat interier priamo v Zahorskej bystrici a zatial spokojnost
Le frog - ja davam 3x rocne pucovat interier priamo v Zahorskej bystrici a zatial spokojnost
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
nr-detailing robi do 100€ a nieje to zle. Prostriedky maju od Chemical Guys tuším
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
to su take tie rychlonatieracske veci - ukrutne viac ako za 100eur ta stoji len "naklad na pracu" ked nieco robis poriadne. Skutocne poriadne.
"Za stovku vam spravime auto" su rychlokvasene veci kde povysavaju auto, umyju, nacapu vosk, za den stihne desat aut jeden clovek.
"Za stovku vam spravime auto" su rychlokvasene veci kde povysavaju auto, umyju, nacapu vosk, za den stihne desat aut jeden clovek.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ahoj, ja mam blbu otazku, dufam, ze patri do tejto sekcie.
Co poviete na nanotechnologie - ochrana laku ? Napr. http://www.rwbrno.cz/keramizujte , popripadne https://www.pikatec.cz/ ?
Dakujem vopred,
Brko
Co poviete na nanotechnologie - ochrana laku ? Napr. http://www.rwbrno.cz/keramizujte , popripadne https://www.pikatec.cz/ ?
Dakujem vopred,
Brko
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ze cokolvek s nano posobi menej doveryhodne nez bez
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ozivim to tu, niektoskusenosti s firmou "nanolex" ?
Mam teraz na dielni swifta, dal som lakovat 3 diely kde bola trochu hrdzicka od kamienkov a suchancov a reku uz kompletka, cistenie voskovanie a presvedcil ma typek na nano ochranu laku, pouziva hore spomenute prostriedky.
Auta co robi sa veru lesknu krasne, hovori lze tu ochranu budem mat na 4 roky s tym, ze raz do roka treba "aktivovat" u neho a mal by som mat pokoj a umyvat iba vodou vsetko stecie. Som zvedavy, hlavne na ciernom aute v nasich rozkopanych zaprasenych kosiciach kolko to vydrzi.
Mimochodom, tuna je swistik teraz.
https://www.facebook.com/lesteniekosice ... CH&fref=nf
Chcel som ho dat urobit nie len koli odreninam z kamienkov ale povodne boli na nom tie "sportove" polepy a tie ked sli dolu tak ostali mierne pasiky a to by som sa ja neodvazil suchat dolu, som zvedavy ako to zvladnu v Domibi.
Mam teraz na dielni swifta, dal som lakovat 3 diely kde bola trochu hrdzicka od kamienkov a suchancov a reku uz kompletka, cistenie voskovanie a presvedcil ma typek na nano ochranu laku, pouziva hore spomenute prostriedky.
Auta co robi sa veru lesknu krasne, hovori lze tu ochranu budem mat na 4 roky s tym, ze raz do roka treba "aktivovat" u neho a mal by som mat pokoj a umyvat iba vodou vsetko stecie. Som zvedavy, hlavne na ciernom aute v nasich rozkopanych zaprasenych kosiciach kolko to vydrzi.
Mimochodom, tuna je swistik teraz.
https://www.facebook.com/lesteniekosice ... CH&fref=nf
Chcel som ho dat urobit nie len koli odreninam z kamienkov ale povodne boli na nom tie "sportove" polepy a tie ked sli dolu tak ostali mierne pasiky a to by som sa ja neodvazil suchat dolu, som zvedavy ako to zvladnu v Domibi.