Ahojte
nemá niekto nejakú známosť na nastavenie KM na tachometri? Skúšal som to sám pomocou eeprom čítačky no bezúspešne zatiaľ. Potrebujem uviesť 3 tachometre na správnu hodnotu.
(Dôvod: Výmena tachometra za novší model)
Správne nastavenie KM na tachometri
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Správne nastavenie KM na tachometri
na Slovensku je trestne stacat, ale upravit stav km ak menis tacho nie je
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
dovody asi moc nevyriesime - nepises ale auto. Je trosku rozdiel manipulovat Dodge Stealth a Skodu Ocktaviu... a Szkoda Ocktavia I z roku 2001 sa da riesit trosku jednoduchsie ako Szkodu Ocktavia z roku 2013.
Mimochodom, TRI tachometre mas vymienane ? Lebo chces nastavit TRI... to je zaujimava zhoda nahod ktoru tiez neriesim.
Mimochodom, TRI tachometre mas vymienane ? Lebo chces nastavit TRI... to je zaujimava zhoda nahod ktoru tiez neriesim.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Ah. Moja chyba. Jedná sa o Mitsubishi lancer. (Tachometer je pôvodu Lancer alebo ASX 2012+ )
Zhoda náhod je tá že to riešim pre seba a ďalších dvoch kamošov.
Zhoda náhod je tá že to riešim pre seba a ďalších dvoch kamošov.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
znamost "na nastavenie" by som fakt neriesil v tomto pripade - rovnako ako ja neriesim ze sa pokazili tri tachometre 2012+ co som este v zivote nevidel tri dohromady pokazene by som s tym nabehol do Macubuši ktore mas najblizsie, vysvetlil situaciu a fakturu od toho zasahu by som starostlivo uschoval do buducnosti. Vidis ako je to uz dnes s predajom aut co maju manipulovane ciselka... a v kazdom modernom pristroji sa nachadzaju vselijake priame aj nepriame indicie manipulacie, napriklad pocet zapisov (ktory sa niekde da, niekde neprilis da prestavit) a podobne finty.
Budes v buducnosti predavat masinu a ta nejaky chytralek vyhmata ze si s tym "manipuloval" tak bude srandy kopec. A nedajboh este nieco nejako zisti ze v tom pristroji co si tam nahodil bolo kedysi zapisanych 200.000km a tebe svieti 80.000km tak to bude hotovy cirkus humberto, trestne udania, policajti, vypovede a kvoli comu to cele. Preto ti radim, radsej zaplatit stovku alebo uz kolko v autorizaku, ako mat cirkusy v buducnosti.
Budes v buducnosti predavat masinu a ta nejaky chytralek vyhmata ze si s tym "manipuloval" tak bude srandy kopec. A nedajboh este nieco nejako zisti ze v tom pristroji co si tam nahodil bolo kedysi zapisanych 200.000km a tebe svieti 80.000km tak to bude hotovy cirkus humberto, trestne udania, policajti, vypovede a kvoli comu to cele. Preto ti radim, radsej zaplatit stovku alebo uz kolko v autorizaku, ako mat cirkusy v buducnosti.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
A nie je to len, ze je novsi a lepsie vyzera ? Tuzing neriesim, ale ak je cenovka ok, tak by som sa ani ja nebranil ...