Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Gumy mas viac ako slusne, od inych zadne väcsie zlepsenie necakaj...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Okrem uz spominanych adhezivnych podmienok na danej trase by som este pridal, ale je to iba moj osobny nazor, ze mas uzku gumu (vyska profilu nebude v tomto az taka rozhodujuca, inak by si aj na suchu citil bortenie sa bocnice gumy).jcdenton12 napísal:mam obute Continental ContiPremiumContact5 [175/65 R14] co maju za sebou jeden a pol sezony [<15k km dokopy]
FVE 12.45 kWp V/Z
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
no pred tymito gumami som mal 195/60 dajake stare tvrde 8+ rocne barumky
to sa smykalo uplne vsade
aj na suchej teplej ceste ked clovek brzdil silnensie tak citil ze ABS sa snazi nieco vymysliet
toto sa s continentalkami nedeje a za sucha ABS do brzdenia nekeca
asi som len zacal prechadzat tie zakruty kusok rychlejsie
to sa smykalo uplne vsade
aj na suchej teplej ceste ked clovek brzdil silnensie tak citil ze ABS sa snazi nieco vymysliet
toto sa s continentalkami nedeje a za sucha ABS do brzdenia nekeca
asi som len zacal prechadzat tie zakruty kusok rychlejsie
...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a je nieco na priebezne cistenie klimatizacie, ale co ma aj zmysel? raz za rok chodim na kompetku (ozon+infra + filter)
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ozonom nespravis ani hovno z dvoch dovodov
1) dezinfekcia ozonom v takej miere aby zabila bakterie by ta udusila a pravdepobone zabila
2) ozon rozklada plasty (ABS, styreny, elastomery a podobne), a pokial sa ti doteraz nerozpadol interier, tak jeho koncentracia nebola dostatocna, keby bola, palubku mas popraskanu
Neverte vsetkemu chlapci, v AC systeme nemate jeden druh hribov a bakterii, ale viacero, ani wurth nemusi zabit vsetky, je to hop alebo trop, radsej sa naucit AC normalne pouzivat nez potom riesit hriby na vyparniku.
1) dezinfekcia ozonom v takej miere aby zabila bakterie by ta udusila a pravdepobone zabila
2) ozon rozklada plasty (ABS, styreny, elastomery a podobne), a pokial sa ti doteraz nerozpadol interier, tak jeho koncentracia nebola dostatocna, keby bola, palubku mas popraskanu
Neverte vsetkemu chlapci, v AC systeme nemate jeden druh hribov a bakterii, ale viacero, ani wurth nemusi zabit vsetky, je to hop alebo trop, radsej sa naucit AC normalne pouzivat nez potom riesit hriby na vyparniku.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a ma to aspon nejaky zmysel to davat do servisu takto cistit?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
imho, nie... to si vies aj ty doma vystriekat sprej do auta a zapnut klimu na vnutorny okruh.
Pokial nesmrdi, tak pre mna je to zbytocne. Snazim sa klimu vcas vypnut, aby sa stihol odparnik vysusit..
Pokial nesmrdi, tak pre mna je to zbytocne. Snazim sa klimu vcas vypnut, aby sa stihol odparnik vysusit..
zmysel to ma ak ti vadi len zapach - ten sa po taktomto prečistení môže na čas stratiť. Je to ale asi tak platné ako postriekať hovno guči voňavkou...
klime staci 5 minut, max vetrak a je sucha. Ovela podstatnejsie je kazdy rok naplnat system, menit olej, kazde dva roky menit vysusac, to sa potom kompresory doziju zaujimavych najazdov, za usetrene peniaze sa potom da ist aj na dovolenku. Wurth musis striekat na vyparnik (z odtoku kondenzu), nechat 10 min posobit, a potom vnutorny obeh, zakilluje vacsinu havede, pokial je uz ale vyparnik v zlom stave, vybrat, kefa, ajatin a ides.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
kks dnes som videl A8 D3 4.2 naklonenu do jednej strany (BL108 alebo 109), obehnem a chalanovi s cajockou stredne spatne vyselo na kably
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Nuž a keby si bol znalý problematiky, tak by si vedel, že do Detroitu sa nerátajú satelity, resp. jeho aglomerácie (niečo akoby si v BA škrtol všetko čo je ďaleko - Devín, Dúbravku, Raču, Karlovku... ) tam práve bývajú tí bieli. Treba sa pozerať za 15-tu míľu a ďalej.mp3turbo napísal:http://www.idemvolit.sk/644-kauza/orien ... slovenska/
vyplod jednej dost chorej hlavy. Zatialco suhlasim s argumentom ze stavit vsetko na jednu kartu - hocikde, hocico - je blbost, pouzite argumenty mi pripominaju 12rocneho fagana ktory sa nudi v druzine a nema najmensi prehlad o fungovani svetla. Pardon, sveta.
Myslim ze zacat a skoncit sa da jednou z uvodnych viet : "Výroba aút vyčerpáva prírodu o ťažbu nerastných surovín a mnohých kovov, ktoré majú ostať v prírode a uvoľňovať sa do podzemnej vody a tou dostávať do tela človeka a prospešne naň pôsobiť. " Daj si do tela lithium alebo olovo feši.
Ozaj, k Detroitu jedna zaujimavost : rok, pocet obyvatelov total, pocet BIELYCH obyvatelov
1950 | 1,849,568 | 1,545,847
2010 | 713,777 | 75,758
mimochodom ten pad Detroitu vobec nenastal dnes alebo vcera, ono to mesto padalo 50 rokov :
1960 1,670,144
1970 1,511,482
1980 1,203,339
1990 1,027,974
2000 951,270
2010 713,777
a vobec to nesuvisi len s automotive. Kto vie ako v Amerike funguju ceny nehnutelnosti, pochopil by aj toto. Preco sa tam bieli prestali chciet stahovat alebo preco tam prestali chciet zit.
Odkaz autorovi : keby sme tie nenavidene vehykle nevyrabali uz tesne po revolucii povedzme od 1991, uz by sme hladova dolina boli davno. Tak si vyber, odbornik.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Preco by som doriti mal skrtat Racu, Dubravku alebo Karlovku z Bratislavy ?!
Kristovadobrota a co to hlada v autickarskej teme ?
Kristovadobrota a co to hlada v autickarskej teme ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Dnes chcem ísť do Rožňavy. Ktora cesta je najlepšia z bb podľa vas?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
vikend, leto (k tomu letecky den na Sliaci)... chod na Tisovec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Zmena plánu,idem na dob.masu..takze vrchom