sluchadla hry TS3
Re: sluchadla hry TS3
Ono tym maximalnym roztiahnutim som myslel, ze ich mam na poslednom stupni nastavene co do velkosti.Nemam sice malu gebulu ale ani velku. Ono s tym pritlakom to nieje take zle. Ja som tie sluchadla kupoval od ruky a preto ich aj predaval dotycny ze ho talcili. Mna netlacia. A zvukovo su na tom celkom slusne. Musim pochvalit. Ja som ich kupoval len preto ze, boli lacne a chcel som vediet ako hraju. Po inych som sa uz nepozeral lebo som spokojny. A naco mam laborovat so sluchadlami za 100-200€ ak mi tie za 15€ poskytnu spokojnost. Za tie prachy fakt nemaju konkurenciu. A kedze su to kopiovky, nieje problem zohnat aj nove vankusiky ze, a doteraz som na povodnych a ani znamka po opotrebeni. Za mna spokojnost. Akurat mam odstranenu vnutornu penu, lebo sa mi nenormalne potili usi. Kazdopadne cloudy su raz take drahe.Ak by som sa rozhodoval druhykrat kludne by som superluxy kupil este raz. Za dane prachy dostanete dobry pomer cena/vykon/kvalita.
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
Chalani vďaka za rady ale stále nie som 100% rozhodnutý :/ popravde cloudy sa mi pozdavaju viac, hlavne za tých 45 eur. Je to už asi čisto na mne, takže sa rozhodnem už sám. Ešte raz vďaka za rady a skúsenosti.
Btw, ten rozpocet tam bol napísaný z otáznikom, ide mi o pomer cena/výkon, ak by som mal kupovať za 70e 3x lepšie slúchadlá tak už tie eurače nejak prekusnem
Btw, ten rozpocet tam bol napísaný z otáznikom, ide mi o pomer cena/výkon, ak by som mal kupovať za 70e 3x lepšie slúchadlá tak už tie eurače nejak prekusnem
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Apr, 2009, 18:08
Ja som nedavno bral Superlux HD681 EVO. Na hry super. Su dost lahke, netlacia, dvoje nausniky v baleni ( jedna kozenka, druhe je nejaky velur ci ako sa to vola..) Maju celkom silnu basu. Dokazem ich mat na hlave dost dlho, da sa odpajat kabel a su otvorene ( "polootvorene" ). Na 30 Euro je to parada.