World of Tanks (MMO)
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: World of Tanks (MMO)
Akurát mi začala škola, škoda že nebol takýto maratón cez prázdniny. Aj tak ale polku národov ani nehrajem, čiže nič pre mňa
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno som na týždňovkách takže tomu teraz moc nedám, a bohužial aj HD4000 to už proste prestáva dávať...
takto pred rokom to išlo parádne, teraz už všetko low a HD a fps aj tak klesá pod únosnú medzu
takže bude upgrade NB
takto pred rokom to išlo parádne, teraz už všetko low a HD a fps aj tak klesá pod únosnú medzu
takže bude upgrade NB
Spoiler: ukázať
Tomuto sa hovori megastastie http://wotreplays.com/site/2983321#ensk-imwen-grille_15
uz som sa videl mrtvy, ked v tom, ... vsak si to pozrite ;-)
uz som sa videl mrtvy, ked v tom, ... vsak si to pozrite ;-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja mam teraz 40 % dni hrajem tak nahovno, ze nechapem
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Ja grindím Sturer Emila a chcem sa zabiť... Ten tank je vtip , čo kričí free xp
Inak celkom fajn hra s batchatom na prokhorovke, 6k+ spot a 4k+dmg
http://wotreplays.com/site/2984265#fier ... illon_25_t
Inak celkom fajn hra s batchatom na prokhorovke, 6k+ spot a 4k+dmg
http://wotreplays.com/site/2984265#fier ... illon_25_t
Spoiler: ukázať
no podobne to je nahovno tieto dni, zacne mi to nejak divno nepochopitelne lietat a potom som z toho nasraty a hram nanic.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- mArtinko5MB
- Používateľ
hej no Emil je traaaaapenie, pokial nemas top delo potom to uz je relativne OK, kempit base na nejakom kopceku, kde vyuzijes 15 st gun depression
ja mam nejaky virus v hlave, aj zle tanky hram, lebo som zacal mnoho novych linii, napriklad leopard V tier +-3 tier bitky zabijaju LT nizsie ako VII tier, bal som sa napriklad Bdr FRA V heavy, celkom pohode tankcik s top delom a type 34 V tier cinsky - to je masaker s 57mm delom (Ace-ol som ho asi v 3 hre )
ja mam nejaky virus v hlave, aj zle tanky hram, lebo som zacal mnoho novych linii, napriklad leopard V tier +-3 tier bitky zabijaju LT nizsie ako VII tier, bal som sa napriklad Bdr FRA V heavy, celkom pohode tankcik s top delom a type 34 V tier cinsky - to je masaker s 57mm delom (Ace-ol som ho asi v 3 hre )
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
No ja hram strasne, mam obrovsky problem davat nejaku slusnu dmg, uz som v zacarovanom kruhu, ze sa mi nedari - tak robim blbosti, len aby som nastrielal = chcipnem a hovno dam tak ci tak.
WoT/AW - Hadent
BDR je super tancik, ja ho mam celkom rad ale arl 44 a amx m4 su o nicom
tak to nehraj aspon tyzden. Ja sa teraz skusam naucit hrat medka. Ale tie grcky amicke medacke mi totalne nejdu. Este ako tak PZ IVH a Cromwell.
tak to nehraj aspon tyzden. Ja sa teraz skusam naucit hrat medka. Ale tie grcky amicke medacke mi totalne nejdu. Este ako tak PZ IVH a Cromwell.
No aspon som dal konecne Ace tankera na T54E1 http://wotreplays.com/site/2986802#stats Musim pochvalit nasho Scorpiona G, ako mi otocil to O-Ho a celkovo rozumne so mnou spolupracoval.
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
Ten T54E1 mam velmi rad ale tak tazko sa mi s nim hraje :-/
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Njn, co som si vsimol, tak vacsina streamerov ho jazdi takmer full APCR, mne by ta pene az tak nevadila, ale pokojne by som aj obetoval jeden naboj v zasobniku za lepsi "gun handling" (+ samozrejme so znizenym reloadom zasobniku).
WoT/AW - Hadent
- mArtinko5MB
- Používateľ
No ja som nad tym uz rozmyslal, pretoze 210 na autoloader je sakra malo, kedze kazdy hit sa musi ratat, pretoze prebijas 40 sekund. + ta "presnost" a mierenie zabija podla mna tento tank, Lorr bol oproti nemu anjelicek, co sa tyka gun handlingu.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
jj suhlasim tiez ho teraz expim a ... proste sa mi nepaci. velmi zalezi od spoluhracov a vobec nepouzivam APCR asi to skusim mozno lepsie zahram.. dnes som ST-I z troch prebil iba jednu sice na vacsiu vzdialenost ale i tak nic moc..
inak je to presne tak ako s 9 arty od britov teraz za nou placem lebo som konecnce vyexpil GC ale ta arta je aaaaaaaaaaaaa hroza des..
inak je to presne tak ako s 9 arty od britov teraz za nou placem lebo som konecnce vyexpil GC ale ta arta je aaaaaaaaaaaaa hroza des..