https://www.ekwb.com/shop/ek-xlc-predator-140 > 100€ všetko okrem CPU bloku
+ Blok 90-100€
= 190-200€
Teraz ceny pre výrobu podľa mňa polovičné, predaj MSI s 10% maržou
Neni to slabý upgrade z Titanu? Ako viem, že tam bol ten problém s dostupnosťou XP, ale aj tak... Každopádne zreferuj o koľko lepšie sa ti to hýbe.dexterav napísal:konečne mám doma FTW G![]()
len že miesto toho aby som už dával vodičku tak som makal![]()
Slušné takty. Dík za report.dexterav napísal: tak zatiaľ to vyzerá na 2126/11600 ostáva
mno ak sa nejak extra nemýlim spotreba je cca o 100W nižšia ako pri TX
v primere to je tých +20% niekdy viac niekedy menej
určite to neni 4k karta![]()
![]()
btw taký deusex ani nemá cenu dávať na 4k, ale to pdľa FPSnedá ani TXP ani omylom![]()
WQHD je v pohode, čo je logické kedže požaduje cca 2x nižší výkon
tie 4k/60fps reálne by mohli byť gk z dalšej generácie, ale iba top čiže nástupcovia TXP resp niečoho ako 1080Ti ak bude
ale FHD to dá asi na všetkom cez 60FPS pri max nastavení čo nebolo zvykom ani pri TX
Toto je forum s nazvom pretaktovanie.sk takze sme tu vsetci liznuty taktovanim. Ber to ako pridanu hodnotu zvysenia vykonu, ktoru mas zadarmo. U aktualnej generacie grafik je urcite rozdiel vo vykone, ked to mas dajme tomu na 1950/8000 vs 2100/9400. Taktovanim hardwaru nijako neuskodis. To platilo kedysi za starych cias.dave1979 napísal:ako sory ludia nechcem rýpat alebo tak..ale načo vam je vlastne to pretaktovanie grafiky.Kolko percent možte mat narast napriklad v hrach?