sice offtopic, ale neda mi nezareagovat, vravis ze moje nazory su oničom, lebo sa ti nepačia, potom tu prezentuješ svoj nazor ako ten spravny (pritom presne opačny extrem), lebo tebe to tak vyhovuje tak to tak je. Lebo ty potrebuješ pseudoluxusne auto, najlepšie diesel, najlepšie automat, najlepšie 300 technologii na m2. Vidíš, presný opak toho čo mam rad ja (Honda civic 199x-1999, pripadne prelude, S2000, Alfa romeo s Busso V6)shajek napísal:Lenze tvoje skusenosti a nazory nestoja za nic popravde. Najprv som sa smejkal, a potom uz moc ani nie na tvojich nazoroch a presviedacnim sveta co je spravne a pravdive. A uz uplne som ta prestal brat vazne po vyrokuaAutomat je zbytočnosť v osobnom aute.pri tychto tvrdeniach mi v hlavne vznika otazka tvojho veku, ale asi to je nepodsatne .. lebo je to aj tak .. ehm ...Asistenti sú zbytočný, aspon sa človek naučí parkovať a tešiť sa z toho ako sa zdokonaluje.
Moj takmer dvojtonovy MB 320CDI co ma najazdene 700kkm (odhad) si pridka po meste na 1100rpm pri cca 50tke a spotrebu kombinovanu mam okolo 6-7L/ 100km (take kktiny ako akutalnu spotrebu mi to neukazuje, a ved naco aj ze ?) a to mam stary merecedsovsky automat 5stupnovy z roku 199x ....
a presne ako bolo spomenute, automat v meste je na nezaplatenie.....
Daj jeden dôvod pre ktorý potrebujem automat.
(a ano rekciu na osobne narazky som umyselne vynechal)
medzi novymi autami su najpredavanejšie fabie a pod, takže tam moc asi nie, ale na autobazary eu je o 10k ks napredaj viac s automatom ako manualommp3turbo napísal:>> sudny človek dnes o manuale ani neuvazuje.
poprosil by som statistiku predaja aut, novych aj ojazdenych, kolko z nich ma manual.
A potom to ziadam vztiahnut na narod, kolko percent je sudnych a kolko nie je.