ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Re: ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
ešte mi nezvýšili nič... stále mám 10 mbit profil.. od ústredne môžem byť cca 1,5 km max do 2 km.. bývam v okolí Rožňavy a stále nemám zrýchlený internet... akurát čo som si všimol, odkedy zrýchlujú že mám menšie snr margin.. predtým som tam mal vyššiu hodnotu...
Inac uz som skusal 2 tp linky... jeden co dakedy dotoval orange a druhy 8961 lnb a jeden adb router ten od telekomu a vsade to padalo
Tp link je široký pojem. Nerobia len 1 chipset. Tie lcanejsie tp-linky maju vsetko ralink chipset, ale neviem aký adb (nepises model). Asi bude problem na linke alebo na dslame
tp linky som skúšal 8961nb (aktuálny) a 8951nb (dotovaný cez orange dakedy) a potom som skúšal adb vv3212. Uvidím aké vyjadrenie mi dajú.. Ináč mám otázku. Mám začať rýpať aj za upload nakoľko som bol teraz u suseda a on má nastavené na profile 13xx? a ja len 1046. ďakujem za odpoveď.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Sep, 2016, 10:33
Zial tak to vyzera momentalne. Aj ked niektori mame zvyseny profil rychlost je rovnaka.
//predchadzajuci prispevok sa necituje!! - newmi
//predchadzajuci prispevok sa necituje!! - newmi
CageJ: Ako že nezrýchluje? Mne zmenili profil, ale ku večeru, okolo 20:00 mám SNR okolo 3-6dB čo je dosť na prd, lebo mi zrýchlili len down o 0,5Mbitu a vyzerá, že sú s tým len problémy, padajú mi večer packety, nie moc, ale strácajú sa.
Ak máte zvýšený profil, a rýchlosť sa nemení, samozrejme si rebootnite router...
Ak máte zvýšený profil, a rýchlosť sa nemení, samozrejme si rebootnite router...
pockat, uz je to na webe nova rýchlost
znizeny
z 20000 na 18600
z 18600 na 16600
z 16600 na 14975
realita je taka, ze to stale nejde viac nez 9,8
EDIT: na 2× reset routra
znizeny
z 20000 na 18600
z 18600 na 16600
z 16600 na 14975
realita je taka, ze to stale nejde viac nez 9,8
EDIT: na 2× reset routra
Spoiler: ukázať
ľudia, kukajte zákaznícku zónu.. už aj tam sú aj u nás navýšené rýchlosti...
Super, naozaj dali nový cenník . Akurát som volal, aby mi zmenili z stareho DSL10 (teraz DSL15) na NOVÝ DSL 8. Takže -2€ dole .
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
To si robia srandu s tými cenami? Momentálne mám 20/2 neviazaných za 16,98€ bez zľavy (teda bežná cenníková cena pred zmenou). Po novom 20/2 neexistuje a aj nižší program 20/1 je drahší o 5€ - za 21,98€.
To si myslia, že im ľudia nebudú migrovať preč? U komančov mám za 15€ 30/3
To si myslia, že im ľudia nebudú migrovať preč? U komančov mám za 15€ 30/3
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Sep, 2016, 10:33
Parkrat som uz otocil ten router ale stale mam 5 Mbits pri 9 Mbitovom profile..Kaper napísal:CageJ: Ako že nezrýchluje? Mne zmenili profil, ale ku večeru, okolo 20:00 mám SNR okolo 3-6dB čo je dosť na prd, lebo mi zrýchlili len down o 0,5Mbitu a vyzerá, že sú s tým len problémy, padajú mi večer packety, nie moc, ale strácajú sa.