hej nevie niekto preco ked napisem druhej osobe text cez icq tak na druhom konci sa vobec nezobrazi a skusal som poslat aj tzers a aj smajlikov a ked napise druha osoba mne tak ja jej text vidim vo farbe pozadia to nebude a skusal som aj odstranenie a znovu pridanie na contact listu
Napis akeho klienta pouzivas? ICQ, Miranda, Trillian...
Viem ze Miranda robila nieco podobne. Suviselo to so zmenou v ICQ.dll
Stiahni si najnovsiu verziu a nainstaluj ju. Malo by to pomoct.
prepac ze ti pisem do tohto threadu ale nechcem zbytocne zakladat druhy.mne nieco podobne robi v mirande.ked niekomu napisem tak vidim co pisem a aj ten druhy to vidi ale ked mne nieco posle tak to uz nevidim.mozem si to akurat precitat cez historiu.tam to vidno
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
sweet napísal:prepac ze ti pisem do tohto threadu ale nechcem zbytocne zakladat druhy.mne nieco podobne robi v mirande.ked niekomu napisem tak vidim co pisem a aj ten druhy to vidi ale ked mne nieco posle tak to uz nevidim.mozem si to akurat precitat cez historiu.tam to vidno
Aku mas verziu ? Osobne pouzivam 0.5.1 a nemam ziadny problem. I ked opcas sa mi stalo ze mi pisali z ICQ 5.1 a ani v history to nebolo , niekedy staci pouzit novsie icq.dll.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.