a co je na tom zle??preco by som si mal vybrat z moznosti A B C ak mi vsetky tri moznosti ponukaju rovnake "riesenia" tu, ktora stoji 70€ rocne? myslim si, ze nikomu peniaze z neba nepadaju...stiv napísal:Skor co si zaplatia za pohodlnostfelipe25 napísal:co su lenivi nieco riesit za PC
Cize ju neznasas lebo treba platit inac ju beries hned?
a najviac mam rad, ked sa nejaka rodina, co ma problem co do ust koncom mesiaca stazuje, ze ako ma malo penazi, ale za ucet v slsp 80eur rocne zacvakaju,a potom sa clovek dozvie ze maju este jeden v postovej banke za dalsich 60eur.
moznosti su, len ich treba vyuzit. stale aj budu - odchod zuna nic neznamena, ak aj tatra da poplatky, mame tu mbank.
a "reakcia" ludi: ja nebudem chodit kvoli zmene uctu tu, hentam, tyzden vybavovat sipo, tam, hentam aby som menil inkasa len kvoli 6e mesacne.. nech sa paci, ale to je 700-800e za 10rokov
sorry, viem pchat peniaze aj inde.
to ze tatru, vub, slsp uznavam je jedna vec /nemaju svoje choroby ako net banky ako su odstavky, nefunkcne plat. karty., a nejake veci/, ale ak mi daju ucet zadarmo, nieje co riesit. ak miho zadarmo nedaju, nebudu mat ani cent z mojich platieb kartou, na ktorych by dokopy zarobili viac, ako na poplatkoch.., nebudu ma moct lanarit /a v najblizsom case mozno aj uspesne/ na nejaku svoju hypoteku a pod...
cudujem sa, ze kamenne banky nepochopili, ze dat klientovi ucet free je dobre pre nich, nie pre klienta v konecnom dosledku /kolko ludi vzalo uver od mbanky, zuna len preto, lebo tam mali ucet, a dostali ponuku?/