PAYPAL refund

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
andrej0608
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 08. Okt, 2016, 18:42

PAYPAL refund

Príspevok od používateľa andrej0608 »

Zdravím,
Chcem sa spýtať ako funguje refund u paypalu.
Chystám sa niečo predať a zaujímalo by mňa či je možné, aby mi zaplatili, ja by som predal tú vec a oni potom dali refund a ja by som bol bez peňazí? dá sa to? ďakujem za odpoveď.
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Re: PAYPAL refund

Príspevok od používateľa lepermessiah »

odfot si doklad o odoslani zasielky preistotu, refund sa vzdy riesi s oboma stranami a teda nemozu ti siahnut na peniaze len tak lebo si druha strana povedala
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
andrej0608
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 08. Okt, 2016, 18:42

Príspevok od používateľa andrej0608 »

lepermessiah napísal:odfot si doklad o odoslani zasielky preistotu, refund sa vzdy riesi s oboma stranami a teda nemozu ti siahnut na peniaze len tak lebo si druha strana povedala
ďakujem za odpoveď a chcem sa ešte spýtať ako dlho trvá než sa kupujúcemu zamietne že môže refundnúť peniaze?
anonym_a8

Príspevok od používateľa anonym_a8 »

Ahoj. Standardne je to 180 dni od transakcie. K tomu shipppingu, v Paypale je aj moznost pri transakcii oznacit balik ako odoslany a vlozit Tracking cislo. To vyrazne pomoze dokazat tvoju stranu veci, ak nastanu problemy.

Návrat na "Debata o všetkom"