Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
co hovorite na novy ignis?
Mne ten zadok pripada strasne hnusny
vidim ze pri prednej kapote sa inspirovali vitarou z 2005-2012 iba ze tu je v mini prevedeni
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
co ti poviem, ale je dobre ze to vidno na cestach. Moj Zidak dal svoju staru P85D (asi 1-2 rocnu) svojmu top managerisovi a si kupeu P90D zaujimave ako jemne pomenili dizajn. Rad by som sa konecne na tom previezolmp3turbo napísal:minule som videl z tejto bielej prekladat do bielej S nejake veci... ujo asi patri do lepsej danovej kategorie ako my dvaja, Chris
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hento nie je "iba" navoskovane - ziadnym voskom nespravis taky zrkadlovo hladky prejav. Cele auto preslo sialene narocnou wet-sanding procedurou ktora z laku odstrani pomarancovu koru, ktora sa nachadza v kazdom tmavom lakovani.
Som presvedceny ze original tohoto videa aj kvanta fotiek k tomu najdem na http://detailingworld.co.uk/ pretoze to je anglicka scena jak sa patri, len momentalne som hore diferencialom a lenivy szukať.
Som presvedceny ze original tohoto videa aj kvanta fotiek k tomu najdem na http://detailingworld.co.uk/ pretoze to je anglicka scena jak sa patri, len momentalne som hore diferencialom a lenivy szukať.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Dnes som nahodil moju novú Yasu.
To je úžasné, to čomu som doteraz hovoril "štartovanie na šupu" je teraz len spomienkou.
Teraz stačí iba pomyslieť na to, že chcem štartovať
Ja som vlastne ešte nikdy nemal novú batériu... ...a veškeré konfigurátory batérii na moje auto odporúčajú +/- 60Ah batériu a ja som tam mal 8-ročnú 54Ah batériu...
To je úžasné, to čomu som doteraz hovoril "štartovanie na šupu" je teraz len spomienkou.
Teraz stačí iba pomyslieť na to, že chcem štartovať
Ja som vlastne ešte nikdy nemal novú batériu... ...a veškeré konfigurátory batérii na moje auto odporúčajú +/- 60Ah batériu a ja som tam mal 8-ročnú 54Ah batériu...
- Chris
- Pokročilý používateľ
inak minule som stretol funglovicu S8 na prevozkach v olivovo matnej zelenej, celkom zaujimava kombinacia. Majitel musi byt syn stasteny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
iba pri statnych zakazkach staci byť
undertaker : ten pocit dobre poznam... mam aj zrepasovany starter.
undertaker : ten pocit dobre poznam... mam aj zrepasovany starter.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
jj, 3700€ doplatok , pekna farbaChris napísal:inak minule som stretol funglovicu S8 na prevozkach v olivovo matnej zelenej, celkom zaujimava kombinacia. Majitel musi byt syn stasteny
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
fuha, za to mas polku fabie Aj ked S8 by som bral asi daku antrafitovu alebo nejaku tmavo sivu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale kde magenta aby si svielil ako star. tie audiny este asi nemali skarede auto. i ked moji favoriti boli,su,budu a5 an a7, tie skosene zadky juuuj
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Vyzera to ako tuzerska folia.
Ja by som bral radsej nieco klasicke: cierna, biela, strieborna a ich varianty a samozrejme chromove listy a doplnky, ziadne cierne.
Ja by som bral radsej nieco klasicke: cierna, biela, strieborna a ich varianty a samozrejme chromove listy a doplnky, ziadne cierne.
.
cely Ignis mi pripomina hru Kto, s kym, kde, co robili proste 4 oddelenia, kde kazde dostalo na starosti inu cast auta a ked to mali konecne hotove, tak to zlepili dohromadylacika napísal:co hovorite na novy ignis?
A teraz si to este predstav s ciernymi nelakovanymi naraznikmi a zrkadlami, bez chromovych kluciek a na plechacoch. fuj
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať