Mobil do 400€ ?
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Re: Mobil do 400€ ?
Bez obáv.buz som to nabíjal kadecim a v pohode.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
ked chces dash charge tak potrebujes original kabel + original nabijacku. bez dash charge mozes pouzivat aj neoriginal kable v inych nabijackach je to bezpecne - len to pojde pomaly.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tak telefon doma, zatial som to nastavil na stock romke, uvidim po tyzdni pouzivania, ci to budem chciet menit na tu RR
Carbon kryt je inak fajn, nesmyka sa v ruke, aj ked samozrejme je to len pekne urobeny plastovy kryt pogumovany. Folia od 1+ je hroza, pojde asi rychlo dole (odlupuje sa pri hranach)
akurat co ma stve ze by som uvital zmenu zakladnych funkcii tlacidiel, recents by som vedel aj krajsie pouzit ..
Carbon kryt je inak fajn, nesmyka sa v ruke, aj ked samozrejme je to len pekne urobeny plastovy kryt pogumovany. Folia od 1+ je hroza, pojde asi rychlo dole (odlupuje sa pri hranach)
akurat co ma stve ze by som uvital zmenu zakladnych funkcii tlacidiel, recents by som vedel aj krajsie pouzit ..
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Btw, ja osobne musím povedať, že feeling telefónu s obalom fakt nemám rád, radšej som ochotný byť opatrnejší a ak je to povrch ako majú všetky aktuálne telefóny, kúpiť si nejaký dBrand vinil skin - na 6P budem určite kupovať (rozmýšľam o zadku o mahagónovom zadku a o oblasti ako je foťák a okolo telefónu matnú čiernu). Cenovo ako každý neebayový kryt...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
wood cover OP3 je top.
inak ja tu foliu mam od novoty,stale mam mobil v ruke a este ani naznak odlepenia )
inak ja tu foliu mam od novoty,stale mam mobil v ruke a este ani naznak odlepenia )
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ja som povodne chcel drevo a mozno si ho aj neskor kupim, no teraz ma akosi zlakal ten "karbon" pouzival by som telefon bez obalu, ale mal som taky citak, ze budem potrebovat nieco protismykove pri takom padle a je to takto istejsie v ruke, navyse ta "hrubka" bez obalu mi moc ani nevyhovovala, takze ja som OK
u mna folia akoze drzi, ale dole na spodnej hrane je 1mm okraj odlepeny a zacina sa to odliepat aj na hornej hrane a pravej hrane
u mna folia akoze drzi, ale dole na spodnej hrane je 1mm okraj odlepeny a zacina sa to odliepat aj na hornej hrane a pravej hrane
-
- Pokročilý používateľ
vies co aj mne sa IPhone6 strasne pacil bez obalu, ale za tyzden pouzivania v lepsom pripade same skrabance v horsom pripade rozbity (extremne "klzky" mobil), OP3 podobne, bez obalu by som sa ho bal pouzivat... a ja lubim ten dotyk na dreveny kryt,je to pecka uz aj bamboo je na ceste ku mne
ja som mal ich sandstone - super sa drzi, nesmyka..
ale ta hrubka mi casom vadila..
nahodil som oranzovo cierny dbrand a je to o uplne niecom inom... zrazu mam z telefónu is a iny premiovejsi pocit ako ked bol hruby jak tehla
akurat dat bacha nech nepadne na zem
ale ta hrubka mi casom vadila..
nahodil som oranzovo cierny dbrand a je to o uplne niecom inom... zrazu mam z telefónu is a iny premiovejsi pocit ako ked bol hruby jak tehla
akurat dat bacha nech nepadne na zem
-
- Pokročilý používateľ
ze by bol teda OP3 s wood cover tehla to mi je novinka :O ...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak kazdy ma nejake ine preferencie, pre mna je OP3 moc uzky a lepsie sa mi drzi v tom coveri, akurat som zistil, ze mi trochu reze do malicka ked nim podopieram telefon o spodnu hranu, asi to tam budem musiet trochu prebrusit
ohladom ROM, quicky, hawkeye .. mate Oxygen povodnu alebo ste davali nieco ine (Freedom, Ressurection) ? S prichodom OnePlus 3T (co ma nie moc potesilo, uz tie 2-3 tyzdne navyse by som asi pockal ) vraj ma vyjst aj Nougat, neviete ci pride aj pre "nas" alebo nie ? pripadne kedy ak nie 15. ?
ohladom ROM, quicky, hawkeye .. mate Oxygen povodnu alebo ste davali nieco ine (Freedom, Ressurection) ? S prichodom OnePlus 3T (co ma nie moc potesilo, uz tie 2-3 tyzdne navyse by som asi pockal ) vraj ma vyjst aj Nougat, neviete ci pride aj pre "nas" alebo nie ? pripadne kedy ak nie 15. ?
-
- Pokročilý používateľ
ja mam vsetko stock nejak sa mi s tym babrat nechce, som rad,ze mi vsetko fici ako maaa (teda s vynimkou toho odosielania sms raz za 3dni - nutny RR)
no ked porovnavam OP3 so sandstone vs OP3 s DB tak to je tehla vs super tenky telefon
nejake obrazky prilozene
http://tinypic.com/r/2my7rk2/9
ROM stock a vsetko fici ako ma aj ked po poslednom update mam vacsiu postrebu baterky ako predtym
nejake obrazky prilozene
http://tinypic.com/r/2my7rk2/9
ROM stock a vsetko fici ako ma aj ked po poslednom update mam vacsiu postrebu baterky ako predtym
-
- Pokročilý používateľ
db je iba nalepka? takze sa nebavime o kryte, tym padom je logicke ze bude tenky ako keby ani nalepku nemal
to ako keby povies,ze auto s kolesami je rychlejsie ako auto bez kolies
to ako keby povies,ze auto s kolesami je rychlejsie ako auto bez kolies
dp je nalepka...a tvrdil som niekde nieco ine?
len vravim, ze z telefonu totalne iny pocit ako ked tam je nejaky kryt...Konecne mam pocit ze mam premiovy telefon ako ked som ho 1x vybral z krabice
len vravim, ze z telefonu totalne iny pocit ako ked tam je nejaky kryt...Konecne mam pocit ze mam premiovy telefon ako ked som ho 1x vybral z krabice
-
- Pokročilý používateľ
ved nie ale porovnavas pocit/hrubku pri telefone bez krytu a s krytom, proste je logicke,ze v kryte je telefon hrubsi a nedrzis "kovove telo", ked uz chcem citit telefon tak nemusim DP ani mat a mozem pouzivat len mobil (ano pomoze skrabancekom pri polozeni na stol)