Sak skus a uvidis

...a keby aj nahodou, tak vzdy pred hrou spravit dva kliky a zmenit takty karte je uz najmensi problem

Vsak afterburner podporuje profily. Vytvor si jeden podtaktovany, a ked pojdes hrat starsiu hru, tak jednym klikom ho aktivujes a hotovo. Hadam to nieje nic komplilovane.marcelus napísal: nie nie je to problem. Vyskusat to mozem samozrejme a aj skusim uz len zo zvedavosti, len radsej by som bol aby to fungovalo normalne , to je cele.
No tak som ju podtaktoval ale load narastol o nejakych 5% a v podstate to nepomohlo nic. Som sa s tym zabaval 3 dni po veceroch ale jedine co pomaha tym starym hram je nejako ich nadopovat antialiasingom a vsetkym moznym aj nemoznym aby to tu kartu zatazilo. Inak je to strata casu. Nejdem to uz riesit lebo uz mi dosli vsetky napady . viac ma zaujima preco nefunguje to preferovanie maximalneho vykonu tak ako u starsich kariet. Chyba v Os ani driveroch isto nie je, lebo to by som si uz isto za ten cas nieco vsimol aj u novsich hier a tam nie je jediny problem.dargy napísal:Vsak afterburner podporuje profily. Vytvor si jeden podtaktovany, a ked pojdes hrat starsiu hru, tak jednym klikom ho aktivujes a hotovo. Hadam to nieje nic komplilovane.marcelus napísal: nie nie je to problem. Vyskusat to mozem samozrejme a aj skusim uz len zo zvedavosti, len radsej by som bol aby to fungovalo normalne , to je cele.
Tak ja aa ci downsampling pouzivam skoro stale ale teraz je to trochu komplikovanejsie lebo treba najst tu hranicu medzi plynulostou a vytazenim GK a zatial co rage v 4 k vytazi kartu na ledva 30% a zvykne zalagovat v 5k je to uz nehratelne. Nie som jediny co ten gpu load riesi. Na reddite je k tomu cela diskusia.Monster1 napísal:Tak ono v podstate je to aj užitočné že tam pridáš AA alebo supersampling aspoň tie staršie hry vyzerajú o čosi lepšie, hlavne ak nieje iná možnosť zvýšiť ten load...
a ich mam odohrate uz pred rokmi ale su to moje srdcovky tak sa k nim z casu na cas vraciam.Monster1 napísal:Tak treba jedine dufam ze to nejak poriesia ovladacmi, inak tieto hry uz maju svoje roky celkom neskoro si sa k tomu dostal