mechanicka klavesnica
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
mechanicka klavesnica
ohai,
kupil som nedavno evogear klavesnicu a nevyhovuje mi. zhanam nieco ine do +- 80e
nasiel som https://www.alza.sk/fnatic-gear-rush-re ... 059080.htm , ma cherry mx red switche, a podla yt vyzera ok. nemate s nou niekto realne skusenosti?
fajna je i https://www.alza.sk/corsair-gaming-k70- ... d=18842899 ale to uz je mimo rozpocet. jedine, ak by bola niekde nejaka akcia.
alebo nejake ine vase napady?
kupil som nedavno evogear klavesnicu a nevyhovuje mi. zhanam nieco ine do +- 80e
nasiel som https://www.alza.sk/fnatic-gear-rush-re ... 059080.htm , ma cherry mx red switche, a podla yt vyzera ok. nemate s nou niekto realne skusenosti?
fajna je i https://www.alza.sk/corsair-gaming-k70- ... d=18842899 ale to uz je mimo rozpocet. jedine, ak by bola niekde nejaka akcia.
alebo nejake ine vase napady?
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: mechanicka klavesnica
Ta Fnacit vyzera fajn pri dnesnych cenach, bral by som ju
Osobne si myslim ze je to na jedno kopyto, spinace su zaklad tie si vyber (tiez mam mx red a spoko) a zbytok je iba aka ergonomia ti vyhovuje (velka, 10-key less, macro tlacidla atd. )
Osobne si myslim ze je to na jedno kopyto, spinace su zaklad tie si vyber (tiez mam mx red a spoko) a zbytok je iba aka ergonomia ti vyhovuje (velka, 10-key less, macro tlacidla atd. )
- paranoid.asian
- Používateľ
no ja sa prave rozhodujem medzi red a blue.
blue su viac na pisanie a su hlucnejsie, pre niekoho kto ma rad ten klikaci zvuk, ako kvapky dazda je to aj azda vyhoda
red su zasa zamerane na gejmenie. a vraj (podla yt jedneho videa) maju aj najrychlejsiu odozvu z pomedzi vsetkych mx.
ktore switche sa teda najviac "nosia"?
henta fnacit ma aj blue mx verziu, rozdiel je tam v layoute.
blue verzia ma sice velky enter, co mi vyhovuje a odradza od red, ale zasa blue ma mensi lavy shift ako red.
aj ked, problem zvyknut si nebude problem, ani na maly enter ani na maly shift.
blue su viac na pisanie a su hlucnejsie, pre niekoho kto ma rad ten klikaci zvuk, ako kvapky dazda je to aj azda vyhoda
red su zasa zamerane na gejmenie. a vraj (podla yt jedneho videa) maju aj najrychlejsiu odozvu z pomedzi vsetkych mx.
ktore switche sa teda najviac "nosia"?
henta fnacit ma aj blue mx verziu, rozdiel je tam v layoute.
blue verzia ma sice velky enter, co mi vyhovuje a odradza od red, ale zasa blue ma mensi lavy shift ako red.
aj ked, problem zvyknut si nebude problem, ani na maly enter ani na maly shift.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
aj RED su hlucne, osobne si potrpim na tiche komponenty, no pri tom pohodli, co mi dava moja klavesnica s RED ten hluk absolutne nevnimam - je to o individualnych dojmoch, ja by som vsak ine ako RED uz nechcel, viaceri vsak mozu so mnou nesuhlasit
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- paranoid.asian
- Používateľ
mas tu klavesnicu v popise? ma maly enter? ako sa na to zvyka?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ano mam a ma velky enter, comu som bol velmi poteseny - nevedel som o tom, az kym som ju neuvidel nazivo
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Všade po nete sa píše, že Brown sú na písanie a že sú tiché, no mne prídu RED najtichšie. Blue už je riadny vreskot kvôli tomu ich dvojitému kliku.
.
- paranoid.asian
- Používateľ
kazdemu nieco ine
teraz uz si len vybrat. asi teda ten fnatic red najskor. aj ked, este by som si rad pozrel aj ine moznosti, ktore trh ponuka.
idem posnorit este
teraz uz si len vybrat. asi teda ten fnatic red najskor. aj ked, este by som si rad pozrel aj ine moznosti, ktore trh ponuka.
idem posnorit este
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Aj RED su hlucne, nie pre mna ked na po nich bijem ale pre frajerku co sa snazi vedla spat
- paranoid.asian
- Používateľ
Mam tuto.max spokojnost.. http://m.heureka.sk/klavesnice/steelseries-apex-m500/
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
To je presne o 40 eur viac ako je rozpocet
A nie, vedla na posteli, musim koli mechanike vyhodit spolubyvajuceho a zrobit tam spalnu a teraz vazne, ludia hovoria ze orings pomahaju. tak mozes skusit.
A nie, vedla na posteli, musim koli mechanike vyhodit spolubyvajuceho a zrobit tam spalnu a teraz vazne, ludia hovoria ze orings pomahaju. tak mozes skusit.
- paranoid.asian
- Používateľ
ked uz by som mal navysit 40e, neoplatilo by sa skor zobrat tu k70?