Caute, uz dlhsiu dobu ma irituje povrch stola co mam doma. Najjednoduchsie riesenie je kupit novy stol, ale rozmyslam aj nad inym riesenim. Stol ma hlbku asi 75cm.
Casom sa mi teda podarilo ten povrch celkom pekne znicit. Aj bocne lemovanie nie je co byvalo, vid fotky.
Neviete mi poradit ako vyriesit moju situaciu? Kupim napr ikea pracovnu dosku a hodim to na to? Alebo sa ju pokusim vymenit? Alebo sa da len vymenit povrch?
Oprava stola->povrch?
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Oprava stola->povrch?
Spoiler: ukázať
Re: Oprava stola->povrch?
Podla toho, ako mas uchytene nohy stola, alebo nejaku konstrukciu. Najjednoduchsia je asi pracovna doska z Baumaxu, odrezu ti ju na presnu dlzku, ty si nalepis hranovu listu a dosku vymenis...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Oslovil by som stolársku firmu, alebo si objednaj rovno sám https://www.drevotrieska.com/objednavka.html
Pracovnu dosku by som nedaval, je zbytocne hruba a draha. Z drevotrieska.com som si objednaval nejake drobnosti do kuchyne a police do posuvnej skrine. Len by som si dopredu zistil, ktory povrch je hladky. Ja mam kuchynu woodline creme, a ta ma strukturu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať