Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa HellAngel »

D3 nie je zle, vo svojom zanre ma konkurenciu malu. Ale proste ja mam RPG fixnute ako postupne vytvaraniepostavy, kde tento model v D3 je hodne potlaceny. Ten drop upravili tak, aby sa kazdy ,,nazral". D3 nie je zle, ale tvorbu postavy zjednodusili naozaj na minimalisticku vec, tu sa uz tak clovek nepohra s postavou. Dalsou vecou je lvlovanmie. V D3 to ide velmi rychlo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

D3 bolo dodatočne upravené pre masu rôznymi patchmi a pod. Vo vanile bola ta hra ťažká, nič v podstate nedropovalo, a bol to poriadne hardcore... long story short, pokiaľ si reálne vyfarmil čo bolo treba, mohol si nahrať stovky hodín, teraz mám všetky sety za jeden deň aj s max lvl na novej postave jak nič. A potom sekať rifty? Načo :D
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Vanilu som nehral, zacal som az po spusteni AH, co bola riadna pracka penazi :D a dalo sa na nej aj zarobit, len tie hodiny stravena za hrou :D
D3 je proste moc rychle, rychlo sa clovek dostane k vybave, rychlo expuje. Je to OK zabava na chvilu, ale nie na dlhodobejsie hranie. Pirom potiencial ma D3 velky, blizzard ma za sebou D2, WOW, mohli tu hru skutocne vysperkovat tak, ze konkurencia by neexistovala. Pride mi ze D3 bola len vykradackou znacky. D3 mohla latku nastavit hodne vysoko, no takto je to sice dobra hra, ale priemerna
jesus1992
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38

Príspevok od používateľa jesus1992 »

ako si napisal blizzard ma za sebou D2, wow a podobne... ale osobne si myslim ze prave to ze sa snazili dat do diabla veci z WoW tak to si myslim ze nebol spravny krok... lebo ked sa na to clovek pozrie trosku inak tak sa snazili spravit s Diabla proste akcne MMORPG a nie ze by sa im to nepodarilo ale nie je to to co fanusikovia chceli ale tak osobne si myslim ze experimentovat treba a preco? lebo by vydali diablo 3 s gameplayom ako Diablo 2 tak by sa zase pisalo o tom ze nic nove nepriniesli a tak podobne osobne si myslim ze odviedli dobru pracu a povedzte ku kolkym hram sa vraciate aj po 4 rokoch od vydania aj ked iba na par hodin? Pre mna osobne to bolo vzdy diablo 2, simcity, the sims, skyrim a zrovna sem sa mi zaraduje aj diablo 3 takze povedat ze je to priemerna hra nemozem... dalsia vec je ze diablo aj ked je pomerne uz stare tak stale mu vychadzaju patche a tie patche realne aj niako upravuju hru nie iba opravuju niaky bug... osobne si myslim ze takych hier zrovna nie je ktore by mali taku podporu od vyvojara...

takze aby som to jednoducho zhrnul diablo 3 nie je legendarna hra ako diablo 2 ale nie je to ani premerna hra myslim si ze je to hra ktora je vyborna a zabavna a to je predsa dolezite je to HRA nie zivot...

ale Blizzard prosim skuste spojit vsetko co ste sa naucili z diablo serie a zuzitkujte to co najlepsie a vytvorte aj Diablo 4 len prosim neberte si veci s WoW, Starcraft, Warcraft a ani zo ziadnej vasej inej hry lebo kazda je vyborna ale kombinacie im neprispievajú....
Battletag: Expodan#2226
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04

Príspevok od používateľa eSsay »

Podľa mňa tiež veľkým pilierom, ktorý tak dobre držal D2, bola hudba ... hneď prvé mesto - Rogue encampment... zimomriavky prosteeee :red:
Ešte aj dnes si popočúvam komplet OST z hry :)
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
Erazer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00

Príspevok od používateľa Erazer »

No a keď si zabil diabla a zaznela na 2 sekundy hudba z tristramu... Taky detail ale milujem ho :)
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
jesus1992
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38

Príspevok od používateľa jesus1992 »

myslim ale ze to chyba nie je ci? :D
Battletag: Expodan#2226
Erazer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00

Príspevok od používateľa Erazer »

Nie to bolo také memento alebo čo za to že zničil Tristram.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
HaDeS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa HaDeS »

Broslowski napísal:D3 bolo dodatočne upravené pre masu rôznymi patchmi a pod. Vo vanile bola ta hra ťažká, nič v podstate nedropovalo, a bol to poriadne hardcore... long story short, pokiaľ si reálne vyfarmil čo bolo treba, mohol si nahrať stovky hodín, teraz mám všetky sety za jeden deň aj s max lvl na novej postave jak nič. A potom sekať rifty? Načo :D
hej to mozem potvrdit - prechod A1 -A2 bol ako kopanec do guli.
A1 plus minus Ok, zrazu A2 oneshot skoro od cohokolvek

plus samozrejme vo vanille boli sety a legendary nepouzitelne, dominoval rare gear u ktoreho bolo rng umocnene tym, ze mohli (a aj casto padali) staty ako int+str namiesto terajsieho stavu kde padaju priamo veci pre postavu
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
M0f0
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Okt, 2015, 13:42

Príspevok od používateľa M0f0 »

vola sa to smart loot, akurat ze obcas to nezafunguje a padnu veci pre char, ktory v pt vobec nie je :) D3 je hrozna nuda, cela season journey sa da dat za cca tyzden, potom uz len tupy grind v GRs a farmenie leg gems
fifo100
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 31. Aug, 2011, 17:49

Príspevok od používateľa fifo100 »

To este dakto hra to D3 ? Dodnes lutujem, ze som kupil Reaper of Souls datadisk. Diablo 3 je fun prvy tyzden ked je nova sezona, potom je to uz copy / paste farma. Keby aspon kazdu sezonu nieco pridali ... hold mali by sa ucit on GrindingGearGames ako sa robi poriadna diablovka .... a poriadna sezona. O loote ani nehovorim .... najlepsi loot bol ked diablo 3 vyslo a musel si ten Gear farmit ... dodnes nezabudnem ked diablo 3 vyslo a na poslednej obtiaznosti som mal problem zabit zombika hned na zaciatku. Druhy act bola utopia. A tam si musel zacat farmit.
Teraz ? teraz ti v Diable 3 pada gear "len pre teba". To uz ani rozmyslat nemusis co si nasadis. ... ovce si vydobili svoje. "Je to tazke, my to neprejdeme."
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

a preto som sa vratil k D2 :) D3 je len fun, mam chut na klikacku, kopec mrtvol tak si to zahram. Slusny gear nazbiera hrac velmi rychlo, takze hrac sa sustredi naozaj iba na to klikanie, vsetko ostatne je total zjednodusene. Ale je to zabavne, aspon na par hodin po dlhsom case. D2, to je ina kava. Nazbierat slusny gear je o dlhych hodinach, dnoch tyzdnoch, mozno mesiacoch. Verim ze pre kazdeho to zabava nie je.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

Mňa by zaujímalo aká iná hra Vám dala toľko hodín hrania ako Diablo 3 ?
.
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Diablo 2, Diablo 1, COD, Forza, BF, Titanfall, WoW, LoL, ... Diablo 3 nemá endgame. Neviem mať v nej viac hodín ako mám..
fifo100
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 31. Aug, 2011, 17:49

Príspevok od používateľa fifo100 »

Broslowski napísal: Diablo 3 nemá endgame. Neviem mať v nej viac hodín ako mám..
Presne. Absolutne to netuzim zapnut a zahrat tam nieco naviac ...

PathOfExile - tu mam hodin asi nekonecno, BF 1 (najlepsi battlefield co som hral, by som prirovnal k CS1.6 ked vysla), L2 -c5/c6 only atd

Návrat na "Hry a problémy s nimi"