Politicka debata
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
hrdo slusne odborne; s ludskou tvarou; socialne citenie to je nasa vlada
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
dendroid - Hitler bol hlavne feťák btw strašne ma dojala Lady Gaga ako sa rozplakala v aute a šupla to na sockovsku sieť
Spoiler: ukázať
Neviem načo teraz vyplákavajú a robia cirkus. Je odvolené. Rovnako by sa mohli hádzať o zem Trumpovi voliči keby takto tesne vyhrala Clinton.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
lenze to keby robili trumpolici tak by to ziadne medium nezaujimalo lebo ako "kazdy vie" tak hillary volili intelignenti, perspektivni mladi ludia zatial co trumpa iba sprosti sedlaci.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Matovic ma pravdu, jeho nazor na to ma vsak kazdy, rozumnesie zmyslajuci - nielen trump, ale aj napr. kotleba je vysledok nic nerobia tych zvolenych predtym..
ludia necitia ziadne zmeny, ziadne zlepsenia.
ja vsak tvrdim jedno: trump, ak bude robit, co slubil volicom - ukaze vsetkym antiamericanom, ze bud sa sakramentsky mylili s tym, ze USA sa do Europy nema starat, alebo naopak, ze nam bude lepsie.. Obe moznosti su realne, ja davam 51% tej, ze europa pojde este do vacsich sr... ako je teraz, bez pomoci USA. Europa sa nevie vysporiadat sama so sebou /utecenci, brexit/, bez USA to bude podla mna este narocnejsie. Ale uvidime, teraz sa vsak ukaze, ci je antiamericky postoj "dobry", alebo ludia budu plakat, ze sa im nepacil vplyv USA.. Myslim, vo vsetkom - politika, vojenske operacie atd.
Alebo je Trump len dalsia babka, a aj tak sa nic nezmeni..
ludia necitia ziadne zmeny, ziadne zlepsenia.
ja vsak tvrdim jedno: trump, ak bude robit, co slubil volicom - ukaze vsetkym antiamericanom, ze bud sa sakramentsky mylili s tym, ze USA sa do Europy nema starat, alebo naopak, ze nam bude lepsie.. Obe moznosti su realne, ja davam 51% tej, ze europa pojde este do vacsich sr... ako je teraz, bez pomoci USA. Europa sa nevie vysporiadat sama so sebou /utecenci, brexit/, bez USA to bude podla mna este narocnejsie. Ale uvidime, teraz sa vsak ukaze, ci je antiamericky postoj "dobry", alebo ludia budu plakat, ze sa im nepacil vplyv USA.. Myslim, vo vsetkom - politika, vojenske operacie atd.
Alebo je Trump len dalsia babka, a aj tak sa nic nezmeni..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a nie?, majorita bola rural areasJednoduska napísal:lenze to keby robili trumpolici tak by to ziadne medium nezaujimalo lebo ako "kazdy vie" tak hillary volili intelignenti, perspektivni mladi ludia zatial co trumpa iba sprosti sedlaci.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Lord asi budes jednym z tich inteligentov teda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> hillary volili intelignenti, perspektivni mladi ludia zatial co trumpa iba sprosti sedlaci.
takto je to furt a vsade, nie ? Videl si vysledky slovenskych volieb uz od roku 1996 ci odkedy ich mame ?
VZDY A VSADE rozhoduje MASOVA SKUPINA, ktora proste statisticky nepatri k tym najinteligentnejsim, najlepsie zarabajucim na zaklade svojich realnych schopnosti a nie kamarátšaftu s vladnucou partiou, najlepsie rozhladenym, najlepsie... vsetko.
Inak mam prve prispevky v politickej teme, doteraz som sa nezapajal, nebyuo o čem.
takto je to furt a vsade, nie ? Videl si vysledky slovenskych volieb uz od roku 1996 ci odkedy ich mame ?
VZDY A VSADE rozhoduje MASOVA SKUPINA, ktora proste statisticky nepatri k tym najinteligentnejsim, najlepsie zarabajucim na zaklade svojich realnych schopnosti a nie kamarátšaftu s vladnucou partiou, najlepsie rozhladenym, najlepsie... vsetko.
Inak mam prve prispevky v politickej teme, doteraz som sa nezapajal, nebyuo o čem.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
2Jednoduska sak to iste mas u nas.
viac ma zaujalo, to, ze krestania (hardcoristi) volili vo velkom Trumpa
viac ma zaujalo, to, ze krestania (hardcoristi) volili vo velkom Trumpa
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ironiou je ze moznost volby je momentalne taka ze ja, sam seba povazujuci sa za inteligentneho cloveka, by som taktiez volil radsej Trumpa ako Hillary
A nie je to iba tak. je to vo vacsine, ano, ved idu za najpocetnejsou skupinou volicov a teda stredna vrstva. no cele to hillary masirovanie mediami mi bolo tak proti chuti ze som uprimne drzal trumpovi, uz len nech mainstream dostane dalsiu facku a kavickari od bruselo po newyork si uvedomia ze falsovanim prieskumov sa nevyriesi volba (ako aj u nas ked pam prochadzka mal dostat 15% ).
A nie je to iba tak. je to vo vacsine, ano, ved idu za najpocetnejsou skupinou volicov a teda stredna vrstva. no cele to hillary masirovanie mediami mi bolo tak proti chuti ze som uprimne drzal trumpovi, uz len nech mainstream dostane dalsiu facku a kavickari od bruselo po newyork si uvedomia ze falsovanim prieskumov sa nevyriesi volba (ako aj u nas ked pam prochadzka mal dostat 15% ).
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Toto ma byt ten rozumny dovod pre volbu Trumpa?Jednoduska napísal:... no cele to hillary masirovanie mediami mi bolo tak proti chuti ze som uprimne drzal trumpovi, uz len nech mainstream dostane dalsiu facku a kavickari od bruselo po newyork si uvedomia ze falsovanim prieskumov sa nevyriesi volba (ako aj u nas ked pam prochadzka mal dostat 15% ) ...
FVE 12.45 kWp V/Z
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Vies o com hovoris ? Hitler hlavne nebol vobec fetak, respektive nim nebol dovtedy, kym ho nezacal dopovat vo velkom jeho sileny doktor. V case, ked sa dostal k moci bol cisty asi ako batola. Fetakom bol Goering. Trump je proste obmedzenec a tym to pre mna hasne.Fragrance napísal:dendroid - Hitler bol hlavne feťák btw strašne ma dojala Lady Gaga ako sa rozplakala v aute a šupla to na sockovsku sieť
Broslowski, tvrdit, ze Trump bude lepsi prezident je trocha predcasne, teda pokial nie si jasnovidec
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Od zaciatku tychto volieb je kazdemu jasne ze to bola volba mensieho zla. takze tu rozumne dovody netahajme ked ziadne neexistujumaniak napísal: Toto ma byt ten rozumny dovod pre volbu Trumpa?
EDIT:
na zasmiatie ako vsade, aj v US je normalne byt agresivny ak si clovek mysli ze ma pravdu. lebo fuck logic