ahojte, polovicke som kupil iphone se. Zo stareho telefonu som jej chcel nakopirovat fotky dcery, ale nedari sa mi na to prist. viete mi poradit ako tam tie fotky dostanem?
dalej sa trapim s vlastnym zvonenim, mam prekonvertoanu mp na m4a, ale neviem prist nato, ako to dostat do zvukov a ako to potom nastavit na telefone. navody co pozeram pouzivaju inu verziu itunes ako mam ja. som z tho jelen
iphone kopirovanie fotiek + zvonenie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
iphone kopirovanie fotiek + zvonenie
NB: Asus ROG Strix G16
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: iphone kopirovanie fotiek + zvonenie
vsetko riesis cez itunes, nijak inak
klasickou cestou ala masstorage z telefonu jedine vykopirujes nafotene fotky. nic ine.
v itunes sa prepnes do telefonu (ikonka hned vedla sipok < > vlavo hore) a tam zvolis fotky.
ak mas fotky nap. v d:\foto a tam podadresare s jednotl. udalostami, tak v itunes si navolis ze fotky mas v d:\foto
itunes zobrazi obsah d:\foto a tam si zaciarknes ktore adresare z d:\foto chces syncnut do fonu.
pozor, myslim ze itunes dalsie podadresare uz nepodporuje, takze max. ti syncne d:\foto\chorvatsko ale uz tam nebudes mat d:\foto chorvatsko\vylet
over si to testom.
kazdy adresar co si zaciarknes v itunes bude vo fone vytvoreny ako fotoalbum. das sync a zacne to kopirovat.
zvonenia:
v itunes nalavo hore vyberies vedla sipok < > sekciu ZVUKY a prekonvertovane do m4a tam pretiahnes mysou. ak je vsetko ok, naskacu tam.
nasledne ich syncnes podobne ako hudbu do telefonu, akurat budes v sekcii zvuky.
klasickou cestou ala masstorage z telefonu jedine vykopirujes nafotene fotky. nic ine.
v itunes sa prepnes do telefonu (ikonka hned vedla sipok < > vlavo hore) a tam zvolis fotky.
ak mas fotky nap. v d:\foto a tam podadresare s jednotl. udalostami, tak v itunes si navolis ze fotky mas v d:\foto
itunes zobrazi obsah d:\foto a tam si zaciarknes ktore adresare z d:\foto chces syncnut do fonu.
pozor, myslim ze itunes dalsie podadresare uz nepodporuje, takze max. ti syncne d:\foto\chorvatsko ale uz tam nebudes mat d:\foto chorvatsko\vylet
over si to testom.
kazdy adresar co si zaciarknes v itunes bude vo fone vytvoreny ako fotoalbum. das sync a zacne to kopirovat.
zvonenia:
v itunes nalavo hore vyberies vedla sipok < > sekciu ZVUKY a prekonvertovane do m4a tam pretiahnes mysou. ak je vsetko ok, naskacu tam.
nasledne ich syncnes podobne ako hudbu do telefonu, akurat budes v sekcii zvuky.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
dakujem, tu hudbu som vcera nejako poriesil. tie fotky skusim. dakujem
NB: Asus ROG Strix G16
Prihlas sa do icloud.com a tam do sekcie fotky si rucne cez browser pretiahni vsetko co tam chces. Doporucujem tak max 50 foto naraz, vie to obcas spadnut pri velkom mnozstve. Dalej mozes pouzit https://support.apple.com/cs-cz/HT204283 priamo appku do win a tam to skopirovat. Po nejakom case sa ti zacnu objavovat fotky v tel., icloud je trochen pomalejsi, tak to chce trpezlivost
pocitam s tym, ze icloud pouzivas ...
pocitam s tym, ze icloud pouzivas ...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ak ma 16GB verziu tak vzhladom k mnozstvu fotiek moze narazit...
co som zazil, tak mi icloud fotokniznica vytvorila nieco ako kopiu tych foto a zaberali 2x tolko miesta...netusim na co, ked to tam mohlo byt raz, sak logika.
Alebo sa to da nejak nastavit?
co som zazil, tak mi icloud fotokniznica vytvorila nieco ako kopiu tych foto a zaberali 2x tolko miesta...netusim na co, ked to tam mohlo byt raz, sak logika.
Alebo sa to da nejak nastavit?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB