Ahojte,
v nasej prevadzke by sme radi hrali rovnaku hudbu z PC na obidvoch poschodiach. Na hornom mame reprosustavu Bose, ktora je napojena cez AUX do PC. Je nejako technicky mozne, aby rovnaka hudba, ktora hra na hornom poschodi, hrala aj na spodnom? Najlepsie, aby to bolo streamovane cez wifi.
Skusal som Google Chromecast Audio, ale nefunguje tak, ako by som si predstavoval.
Za vsetky rady budem vdacny!
Dakujem
Hudba na dvoch poschodiach
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Hudba na dvoch poschodiach
sak cez rozdvojku roztiahnes kablom zvuk z vystupu zvukovky do prislusneho zosilovaca na kazdom z poschodi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
A bezdratovo sa to neda?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
kolega zahlasil ze "ved silno pustit na spodnom a hore to bude pocut".
Je nejaky problem z toho AUXu na PCcku vytiahnut hore kabel, tam pichnut samostatny zosilovačík ved dnes stoja prd makovy a hodit tam dalsiu reprosustavu ?
Je nejaky problem z toho AUXu na PCcku vytiahnut hore kabel, tam pichnut samostatny zosilovačík ved dnes stoja prd makovy a hodit tam dalsiu reprosustavu ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Jediny problem bude natiahnut ten kabel tak aby tam neprekazal. Napriklad aky zosilovac? Je to potrebne?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
AUX vystup ti predsa reproduktory nepotiahne priamo. Takze ano, nutne. Zosilovac podla toho aky mas vykon repro - napriklad na predajnu velkosti 400m2 bude 4W reproduktor malo, zatialco 15kW reprosustavy co pouziva Metallica na ozvucenie stadionu pre 500.000 ludi bude zlahka vela.
Cize ked mas 100W repro, tak potrebujes zosilovac 2x100W. Cenovka ? Zosilovac niekde okolo 300eur, reproduktory tiez. Povedz co presne potrebujes, nedajboze nejaky nakres a pospekulujeme. Je rozdiel ozvucit dvojposchodovy barak, dvojposchodovu predajnu C&A v Achparku v Bratislave a dvojposchodovy kulturny dom.
Cize ked mas 100W repro, tak potrebujes zosilovac 2x100W. Cenovka ? Zosilovac niekde okolo 300eur, reproduktory tiez. Povedz co presne potrebujes, nedajboze nejaky nakres a pospekulujeme. Je rozdiel ozvucit dvojposchodovy barak, dvojposchodovu predajnu C&A v Achparku v Bratislave a dvojposchodovy kulturny dom.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ved sa to da bezproblemu vyriesit aj bezdrotovo nejakym multiroom riesenim. Su toho v dnesnej dobe mraky.
Skus pozriet stranky monacoru, ti maju taketo veci aj v celkom rozumnej kvalite.
Spoiler: ukázať