SOI ti nikdy, nikdy nevyriesi veci ako: vymyslena porucha.. na to potrebujes sudnoznalecny posudok, znalca, a ist sa sudit /ked nepomoze mimosudna dohoda pred prip. sudom/..
riesil som problemy s autom za pomaly pol miliona v starej menej, a zo SOIky sa predajca vysmial,a rovno povedal, ze uz nech bezim si zaplatit sudnoznalecny posudok, lebo papier zo SOI je nepodstatny..
oni riesia cisto somariny ako: ci mas doklad o prijati, ci mas nadoklade o vybaveni vsetky nalezitosti, ci je dodrzany termin, prip. veci ako popisal snake ala: neuznanie reklamacie po termine, aj ked sa zaruka predlzila pri nejakej vymene, alebo reklamacii v minulosti a pod.. sposob vybavenia reklamacie, typ opravy, prip. neopravnena reklamacia SOI neriesi, a nikdy neriesila.. to je vsetko na sudnom znalcovi... takze neviem, co od SOI cakate..
a k tomu: ano, alza je vzdy "ustretova". sice v minulosti som ja cakal na vratenie penazi za smartfon, ktory bol podla servisu asus neopravitelny polroka /ano, papier z asus servisu ze maju vratit kupnu cenu mali polroka... az po varovani, ze budu na staznosti.sme.sk mi hned volali na druhy den, ze mam plne pravo to tam dat, ale peniaze uz poslali na ucet
- zrazu/ - cize zhrnutie- pri dnesnych obratoch, co tam maju, maju uplne v prdeli nejake dobropisovanie za tovar..
niekto, ked dostane kus neoznaceny ako rozbaleny - sa nestazuje, vezme,odskusa ide.. niekto o taky tovar nema zaujem, ak nebol tak oznaceny. niekto vezme rozbaleny kus, ktory ani nefunguje /z toho vyplyva, ze pri tom pocte tovaru, co sa tam obrati, oni ani nemaju cas to skusat, a miesto toho, aby zaplatili dalsich ludi, to mozno rovno skonci v odpade, ak je tam "vazna porucha, co aj sami vedia, ze ju nezreklamuju"...
proste, jak pisem, je to o ludoch. dakomu by opravena tlacka sposobom vymena za inu pouzivanu nerobila starosti, dakomu ano. lenze tych ludi, co sa im dnes chce stazovat, ist s tym naspat do predajne, vystat si radu je menej a menej. asi preto to aj tak "vymenili", lebo s tym neratali.necudoval by som sa, keby ju predavali onedlho jak rozbalenu /sice s naplnami typujem skor smetie:D/ - jak vravim,moj nazor, ze pri tom rabate to maju na salame
zlavove kody, tovar zadarmo co davaju takmer vkuse je dokazom, ze im je 50 a rabaty maju take, ze maju brutalny zisk, a este si mozu dovolit aj dobropisy, a "konanie" dobra pre spokojneho zakaznika.
takze, odkedy sa "zvacsili" maju x pobociek, je alza aj premna obchodom No1.