ucet banka po 26.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: ucet banka po 26.
aku debetnu kartu dava unicredit? viem ze TB visa electron a to sa neda platit vsade, ci?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Ja mam k Ukontu, MasterCard.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Všade ako konkrétne myslíš?stefan.koval napísal:aku debetnu kartu dava unicredit? viem ze TB visa electron a to sa neda platit vsade, ci?
V zahraničí som ešte kartou nikdy neplatil (VISA Electron), ale platby z domova do zahraničia (online platby) vždy bez problémov.
Ja za seba mozem povedať, že s Visou Electron od SLSP som zatiaľ nemal problém v EU ani v USA, zatiaľ co s Visou Classic od mBank som mal raz problém v Rakúsku. Ale v poslednej dobe som nemal problém nikde s platením.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja casto cestujem hocikde na vylet a nerad by som ostal bez penazi. mastercard v pohode?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
kamos mal problem celkom casto v Japonsku s Visa Electron, zalezi od terminalu... ja so ZUNO Visou Classic som nikdy ziaden problem nikde nemal
Japonsko je specificka krajina, tam ma problemy vacsina europskych kariet
Mna najviac dostalo, ked som v US pozil neembosovanu Visu Electron a predavačka si ju pretiahla cez kopirak. Žiadny pin ani podpis. Platba prešla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nemusíš ísť ani do USA, stačí v Rakúsku prekročiť rýchlosť, alebo čosi podobné. Policajti ťa skasnú bez PINu. Je to vec nastavenia terminálu. Nie karty.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nj, to sa Ťa ešte predavačka nepýtala, či stačí iba priložiť? už je to tu tak cez 2 roky
.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
VISA Electron - na letisku v Londyne ma raz s nou poslali kade lahsie. Potom som ja banku poslal kade lahsie /VUB, ucet pre mladych...naco by davali classic, sak mlady len doma sedi ne?...
Ano, TatraBanka je najdrahsia, ale nevidim dovod, preco jej sluzby 3roky nemat. Je to dlha doba, a za taky cas, sa moze zmenit vela veci. Napr CSOB tiez zmenila podmienky, a na ucet FREE uz nestaci mat inkaso, a platby kartou, proste, ak tam clovek nema "aktiva" polpoplatku si zaplati aj tak. A pritom vela ludi tam slo prave kvoli free uctu.
Takze, na 3roky TatraBanka vyriesi problem "banky". Potom moze byt hocijaka akcia, alebo pocas toho, ktora ma moze zlakat /napr ako tablet od CSOB../.
Moj nazor:
1. ucet - Tatra bezplatne /ak Vam ju ponuknu od ZunaTB../ ako primarny ucet, a 2. mBank ako "zaloha". Len ten mBank ako zaloha bez platobnej karty, kedze nauctuju 1,30€ ak clovek nezaplati viac ako 70€ mesacne. Co sa pri hlavnom ucet v tatrabanke "moze" stat, ak si to clovek nekontroluje. Otazka je, naco mat ucet bez karty - ja k nemu vsak mam karty k eMaxom, takze mam vyhodu, ktoru novy klient nema /na kartach k eMaxom nemusim minut nic, a nezaplatim nic, ak aj neminiem 70€.../
Ano, TatraBanka je najdrahsia, ale nevidim dovod, preco jej sluzby 3roky nemat. Je to dlha doba, a za taky cas, sa moze zmenit vela veci. Napr CSOB tiez zmenila podmienky, a na ucet FREE uz nestaci mat inkaso, a platby kartou, proste, ak tam clovek nema "aktiva" polpoplatku si zaplati aj tak. A pritom vela ludi tam slo prave kvoli free uctu.
Takze, na 3roky TatraBanka vyriesi problem "banky". Potom moze byt hocijaka akcia, alebo pocas toho, ktora ma moze zlakat /napr ako tablet od CSOB../.
Moj nazor:
1. ucet - Tatra bezplatne /ak Vam ju ponuknu od ZunaTB../ ako primarny ucet, a 2. mBank ako "zaloha". Len ten mBank ako zaloha bez platobnej karty, kedze nauctuju 1,30€ ak clovek nezaplati viac ako 70€ mesacne. Co sa pri hlavnom ucet v tatrabanke "moze" stat, ak si to clovek nekontroluje. Otazka je, naco mat ucet bez karty - ja k nemu vsak mam karty k eMaxom, takze mam vyhodu, ktoru novy klient nema /na kartach k eMaxom nemusim minut nic, a nezaplatim nic, ak aj neminiem 70€.../
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak US len teraz zavadza cipy na kartach
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
To je inak pravda. Neveril som, kým som to nevidel na vlastne oči. Všade magneticky pásik a na niektorých miestach si robili cez tie kopiraky či co to je... Aj som pozeral jednu kartu od miestneho a bola bez čipu. bezkontaktne platby boli tiez u nás v plnom prúde, tam to bola akože novinka a moc sa to nevyskytovalo. To bolo asi rok a pol dozadu, ale asi sa toho veľa nezmenilo.