Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
>> g120 je 120konova mazda a ma menj otacok pri 130km/h ako165konova. fakt tam mam pod 3tis isto pri 130km/h. ja mam 120konovu.
neviem najst video ale to je parada, ved tak to ma byt. Len tak zo srandy, ta moja obstarozna 85kW 1.9tdi vrtí na 130km/h 2250rpm.
>> no sli sme do kostola a presne som zastal pri cx 5,ako moja 3jka no krasne vyzsia a uz mi neda spavat.
velmi dobre, velmi silno velmi.
neviem najst video ale to je parada, ved tak to ma byt. Len tak zo srandy, ta moja obstarozna 85kW 1.9tdi vrtí na 130km/h 2250rpm.
>> no sli sme do kostola a presne som zastal pri cx 5,ako moja 3jka no krasne vyzsia a uz mi neda spavat.
velmi dobre, velmi silno velmi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
od suv v tomto segmente je este mozne nieco ocakavat? okrem toho ze sa bude pacit ludom pri kostole
Spoiler: ukázať
tak co je motivacia kupit suv? skusme takto:)
ja rozmyslam do buducna nad outlanderom...ale z praktickych dovodov: pripadne deturence (nechysta sa zatial) a hafani: chceme vlkodava a toho do lancera nenapcham:D
ja rozmyslam do buducna nad outlanderom...ale z praktickych dovodov: pripadne deturence (nechysta sa zatial) a hafani: chceme vlkodava a toho do lancera nenapcham:D
-
- Pokročilý používateľ
pan vodic, takto nesmiete parkovat
... no a co ste ma neodtiahli ?
http://imageshost.eu/images/2016/12/26/ ... 044002.jpg
... no a co ste ma neodtiahli ?
http://imageshost.eu/images/2016/12/26/ ... 044002.jpg
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Spojkove lozisko to nebude. Ked mas pustenu spojku, spojkove lozisko sa nedotyka pruziny pritlacaku, teda sa vobec netoci. Tebe ten zvuk robi aj vtedy, cize to lozisko nie je.hawkeye napísal:takze ci uz na 1,2,3 ked vytlacim spojku zvuk po cca 1s prestane...dnes som si to vsimol aj pri konstantnej rychlosti ze to robihawkeye napísal:co moze byt toto za problem..
Ked mam hodenu 3ojku a bez plynu spomalujem zo 70 na cca 45-50 pocut cvrlikanie od motora alebo spojky
Ked prehadzujem z 1 na 2 pri cca 20-25 pocut cvrklikanie a rovnako to je pocut ked vytlacim spojku (po cca 1s prestane)
chytena spojka, loziska?
zaujimave ze to nerobi uplne vzdy
Ked stlacis spojku a do 1s to prestane, otacky idu dole, ako smerom na volnobeh? Ak hej, zrusi to zmena otacok. Nemoze to byt nejaka kladka na remenoch? Proste sa moze ozyvat v urcitych otackach.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no tak spojku si asi nemal v rukách, ložisko sa točí aj keď nieje vytlačený prítlačný tanier a väčšinou vtedy šuští, keď bude hučať pri vytlačenej spojke (zavíjať) tak vtedy je už neskoro a treba to vymeniť nejazdiť radšej inak pohoda... ako sa to vezme, nevravím teraz, že to nemôže robiť niečo iné
ale keď to reaguje na spojku tak asi je to ono, a môže to kľudne prešťať ešte 100tkm to nik nevie, zasa keď sa to rozoberá tak treba počítať, že by možno nebolo odveci vymeniť aj spojku (alebo nejaku časť aspoň)
Pán stojí na jedničke na semaforoch, aby mohol odpáliť čo najrýchlejšie čo
____
mne mení zvuk jedno auto (ARL 110kW) keď sa len dotknem cvičkou spojky (prestane sýčať - a nasrac nech si syčí, kým je to vnorme a funguje dobre)
ale keď to reaguje na spojku tak asi je to ono, a môže to kľudne prešťať ešte 100tkm to nik nevie, zasa keď sa to rozoberá tak treba počítať, že by možno nebolo odveci vymeniť aj spojku (alebo nejaku časť aspoň)
Pán stojí na jedničke na semaforoch, aby mohol odpáliť čo najrýchlejšie čo
____
mne mení zvuk jedno auto (ARL 110kW) keď sa len dotknem cvičkou spojky (prestane sýčať - a nasrac nech si syčí, kým je to vnorme a funguje dobre)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
CX5 veeeeelmo pekneeeeeeee autíčko...
Bratranec teraz kúpil funglac 6ku 2.5 revolution top,cakacka 4mesiace kto by to bol povedal..Musím ísť obkukat:)
Len tak pomimo nevozil sa niekto na novom super?Aké je to komfortné pocitovo a pod?:) Silno rozmýšľam
Bratranec teraz kúpil funglac 6ku 2.5 revolution top,cakacka 4mesiace kto by to bol povedal..Musím ísť obkukat:)
Len tak pomimo nevozil sa niekto na novom super?Aké je to komfortné pocitovo a pod?:) Silno rozmýšľam
-
- Pokročilý používateľ
uz si zas mal auto tri mesiace a svrbi ta ?
-
- Pokročilý používateľ
kia sa mi paci a nemam problem /kupovana bola so zamerom,ze zostane zene/...mam dobre kontakty na kupu jedneho superba od ceskeho dilera, takze zvazujem ci ist do toho (skorej ako som planoval prestup na nieco viac "na urovni" - holt stale je to v mojich ociach "skoda (penazi)"..takze skorej taka basnicka otazka ci to je extra pohodlne a tak.
kia je super akurat prekracujeme spolu 10t km.
kia je super akurat prekracujeme spolu 10t km.
čo ti bráni si zajednať skúšobnú jazdu ?
-
- Pokročilý používateľ
skorej ma zaujimaju "skusenosti", uprimne za 15Min jazdy dostanes akurat tak "dojmy"
Objednaj si taxi, šofér ti zreferuje hneď co ho trápi. Cez hopin vidíš presne aké auto ma ktorý vodič
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
quicky: a co by si rad vedel? pripadne napis IP. Noveho superba (liftback) vlastnim 9 mesiacov, ca. 35k km doteraz, denne jazdenie. Z mojho vyberu s porovnatelnymi vozidlami (Mondeo, M6, Passat, 508) to vyslo ako najlepsia volba pre moje poziadavky. Inak staci sa ist previezt s mondeom/m6/passatom/superbom a nahrubo budes vediet, na com si. Druha vec je samozrejme ake prvky vybavy ocakavas a aky mas cenovy limit.
FVE 12.45 kWp V/Z