Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Nové presúvadlo 15 000e
nemyslim ze sa setri na stensivani plachov, trubiek a podobne. Teda apson dufam. Suhlasim s MP3, ze hlavne low cost modely, ktore sa najviac predavaju, tak na nich sa setri co najviac, lebo je z nich najvacsi zisk. Vo vseobecnosti ale plati, ze model po facelifte maju vychytane muchy prvej generacie, teraz nemyslim len nieco plastove alebo dizajnove, skor mechanicke, napravy ...
Ono so setrenim na aute sa treba zmierit, taka je doba. Ale ani sa necudujem, ked vrazia do auta 1.4 fukanu turbom, tak auto nemoze vazit 1.5t, mat lepsie vytlmene auto, vaha musi ist dole
Ono so setrenim na aute sa treba zmierit, taka je doba. Ale ani sa necudujem, ked vrazia do auta 1.4 fukanu turbom, tak auto nemoze vazit 1.5t, mat lepsie vytlmene auto, vaha musi ist dole
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
iste, kompozitove kasne, uhlikove vlakna atd, ale vyrobca to nemoze len tak zmenit - ako pisem kvoli homololo. Proste nemoze postavit na certifikaciu auto ze tutok mame 1.2mm plechy, tralala takto vyzeraju buracky, hotovo mame peciatku a potom ze aaaaaa kurna ono bude asi lacnejsie vyrabat 0.4mm plechy tak to spravime a nikomu nepovieme.
Ne ne. To iste motory kvoli emisiam. Predpokladam ale neviem nabeton ze ked sa nieco zasadne zmeni v motoroch tak musia znovu cez europsku masineriu co stoji obrovske prachy a cas. A ze taketo veci vobec nie su sranda jednoducho dokazuje to ze kazdy s kazdym spolupracuje na motoroch pretoze si ich nevedia vyvinut sami v danom case a za danu cenu. Volvo, Mazda, Ford kupuju 1.6hdi od francuzov. Nice. BMV s nejakymi francuzmi na tom benzinovom 1.6 oturbenom zazraku co dosrali na celej ciare. Komponenty nehovoriac, kolko firiem je schopnych vyrobit commonrail vstrekovace aby splnali dnesne poziadavky na emisie...
Aj to tlmenie co hovoris - jasnacka ze vsetci montuju len najnevyhnutnejsie nutne co treba aby auto nebolo ohucane (podla triedy, inak je tlmena Skoda Up a asi inak bude Ojdi A8L) lebo je to proste drahe. A takisto aj spotreba, ked postavis auto o 100kg lahsie tak bude mat mensiu spotrebu, specialne v tych podvodnych cirkusoch co teraz platia. Takze to je vsetko so vsetkym.
Ne ne. To iste motory kvoli emisiam. Predpokladam ale neviem nabeton ze ked sa nieco zasadne zmeni v motoroch tak musia znovu cez europsku masineriu co stoji obrovske prachy a cas. A ze taketo veci vobec nie su sranda jednoducho dokazuje to ze kazdy s kazdym spolupracuje na motoroch pretoze si ich nevedia vyvinut sami v danom case a za danu cenu. Volvo, Mazda, Ford kupuju 1.6hdi od francuzov. Nice. BMV s nejakymi francuzmi na tom benzinovom 1.6 oturbenom zazraku co dosrali na celej ciare. Komponenty nehovoriac, kolko firiem je schopnych vyrobit commonrail vstrekovace aby splnali dnesne poziadavky na emisie...
Aj to tlmenie co hovoris - jasnacka ze vsetci montuju len najnevyhnutnejsie nutne co treba aby auto nebolo ohucane (podla triedy, inak je tlmena Skoda Up a asi inak bude Ojdi A8L) lebo je to proste drahe. A takisto aj spotreba, ked postavis auto o 100kg lahsie tak bude mat mensiu spotrebu, specialne v tych podvodnych cirkusoch co teraz platia. Takze to je vsetko so vsetkym.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
facelift je vzdy dvojsecny, ale pri dnesnom pretechnizovanom svete to skorej prinesie qrvitka navyse. v ramci faceliftom prisli oturbene male benzinaky, start-stopy, o chvilu pridu tie srandy co sami zavolaju polisov alebo tie veci o ktorych tu pisal minule snejk len nikto nepochopil co to je
inac este jedna poznamka k autu na 5-10 rokov: tie srandy na ktorych sme uz pomaly vsetci zavisly typu andriod auto a apple car po 2-3 rokoch prestanu fungovat s aktualnymi telefonmi. teraz jak som musel menit dost veci doma tak som si uvedomil ze pred par rokmi sa iba telefony a telka sa kupovali kvoli vacsiemu displayu. auto spolu s prackou na ten zoznam uz pribudli davno, teraz som si pripisal aj kotol a varnu dosku
inac este jedna poznamka k autu na 5-10 rokov: tie srandy na ktorych sme uz pomaly vsetci zavisly typu andriod auto a apple car po 2-3 rokoch prestanu fungovat s aktualnymi telefonmi. teraz jak som musel menit dost veci doma tak som si uvedomil ze pred par rokmi sa iba telefony a telka sa kupovali kvoli vacsiemu displayu. auto spolu s prackou na ten zoznam uz pribudli davno, teraz som si pripisal aj kotol a varnu dosku
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ahoj,
nerozmyslal si aj nad Toyotou Corollou s klasickou atmosferickou 1,6? 133koni 6mt.
prave teraz sa da kupit v akcii k 50 vyrociu. Ak chces auto na viac rokov tak u corolly by som sa urcite nebal spolahlivost.
https://pdf.sites.toyota.sk/cennik_coro ... ersary.pdf
nerozmyslal si aj nad Toyotou Corollou s klasickou atmosferickou 1,6? 133koni 6mt.
prave teraz sa da kupit v akcii k 50 vyrociu. Ak chces auto na viac rokov tak u corolly by som sa urcite nebal spolahlivost.
https://pdf.sites.toyota.sk/cennik_coro ... ersary.pdf
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
uz som tu pisal, ze auris stoji menej a nema blbu torznu priecku v 1.6
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja idem Corollu potestovat buduci tyzden, rozpocet cca rovnaky, tak som zvedavy
Daj potom pls vedieť aj keď som jej neni nejak extra naklonený, určite by som šiel poskúšať aj ja ak by bol dôvod --
- Andre
- TV & Audio expert
nebude dovod
naco kupovat drahsie, horsie a menej prakticke auto?
broslo, dotacia co si spominal nebude?
naco kupovat drahsie, horsie a menej prakticke auto?
broslo, dotacia co si spominal nebude?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Andre
- TV & Audio expert
:/
ktore auta si uz poskusal? dojmi?
ktore auta si uz poskusal? dojmi?
ja mam peugeot 307 rocnik 2006, 1,6 hdi motor a mam najazdene 283 tisic km, suciastky menim podla predpisanych intervalov a auto nie a nie zodrat... priemernu spotrebu mam 5,6
teraz by som uz do peugeot urcite isiel ale dizajnovo sa mi viac paci honda civic, idealne verzia tourer
teraz by som uz do peugeot urcite isiel ale dizajnovo sa mi viac paci honda civic, idealne verzia tourer
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
uvedte mi jeden rozumny dovod preco uvazovat nad corollou oproti aurisu?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Auta sa tiez kupuju podla sympatii, nehladaj za tym vzdy racio.