Caute, akurat som namontoval do PC novy zdroj EVGA G3 750 W , po vcerajsej G2ke je asi 100krat tichsi ale este stale nie tak ako bola moja stara B2 od EVGA. viete poradit ako otestovat ten zdroj ? pripadne teploty a podobne ?
Pravdepodobne uplne ticha nebude tak aby nebola ani pocut, mam rad dead silent zostavy... mam otvorenu bocnicu a sice ju prehluci moja graficka karta trosicka ju pocut, je to v pohode ? dik
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7700, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 10G OC, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q
aj v zatazi aj obycajne , ked som len napriklad na youtube
rovnako ako hlasitost pocas zataze co je normal a co nie ...
ked napriklad hram nieco tak pocut v zdroji ako ticho vrnci ventilator, to je asi normalne predpokladam, ked som len na ploche vo windose tak nepocut nic vobec aj ked sa ventilator toci = mam vypnuty eco mod.
G2ka mi neustale hucala a vrncala aj, ked som nezatazil PC preto som ju dnes vratil do alzy a zobral G3ku a nechcem pochodit rovnako...
lebo ak nebude dobra tak zoberiem Corsair RM750x , ze vraj aj ten je maximalne tichy a dobry , ale chcel som ostat verny znacke EVGA.
Podla toho co citam na nete je G3 top napr : http://www.jonnyguru.com/modules.php?na ... 6&reid=500
MB: ASUS TUF B650 Wifi Plus, CPU: Ryzen 7700, CPU Cooler: Endorfy Fortis 5, RAM: Kingston 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36, PSU: Corsair RM850x (2021), GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 10G OC, SSD1: WD Blue SN570 1 TB, SSD2: Crucial P3 1TB, CASE: be quiet! Pure Base 500DX Black
Monitor: HP Omen 32q
nerozumiem preco riesis eco off
moja g2 750 na eco on je tichsia v zatazi (nizke otacky a ziadne vrcanie lozisk), nez na eco off mimo zataz (vysoke otacky + vrcanie lozisk)