ucet banka po 26.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: ucet banka po 26.
Nemas pravdu. https://www.csob.sk/ucet/pohoda
Prvu zkavu ziskas lahko 50%
Druhych 50%? Bud kreditny obrat 3000eur alebo priem. Zostatok 20 000e. Plati to uz dlhsie takto
Prvu zkavu ziskas lahko 50%
Druhych 50%? Bud kreditny obrat 3000eur alebo priem. Zostatok 20 000e. Plati to uz dlhsie takto
Spoiler: ukázať
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Možno toto platí dlhšie pre nových záujemcov, ale pre starých je toto aktuálne až z novým sadzobníkom poplatkov. Aspoň teda ja som doteraz za účet neplatil nič, takže pre mňa hentie podmienky isto neplatia. Ja veru kreditn obrat 3000€ nemám ani náhodou a taký zostatok ani vo sne.
Takže ja a moja žena hneď ako to bude možné (po prejdení inkás a trvalákov) ideme do U konta.
Takže ja a moja žena hneď ako to bude možné (po prejdení inkás a trvalákov) ideme do U konta.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- felipe25
- Pokročilý používateľ
znamy je stary klient.. ono,, mas uplne jedno, aky si klient.
s vynimkou uctov s tabletami a smartfonmi - tam bolo jasne definovane, kolko bude stat ucet a ake su moznosti na zlavu - ktore bolo nutne dodrzat - sa na kazdeho klienta, aj stareho vztahuje aktualny sadzobnik. proste, je jedno, ci tam mas ucet 10rokov, plati pre teba vzdy aktualny cennik Pohody platny pre vsetkych.. akurat viem, ze ked som bral tablet, tak banka garantovala, ze 2roky budu premna platit podmienky v zmluve /nie v cenniku - ak by sa zmenili../
to, ze 100% zlavu neziska klient ak tam nedrzi 20 000€ je vec v csob stara asi polroka... ak si to nemal, tak asi ti plynuja viazanost lebo si vzal nejake mob. zariadenie "zdarma"?
este aj na 50% zlavu sa treba "narobit"...
staci raz preplatok za plyn, tym padom bude sipo v klade, a neodide inkaso, a papa., zlava neplati /inkaso musi byt zrealizovane../.
takze.. ponuka TB pre exzunakov je fakt best deal.
proste,jak som napisal vyssie. 3roky free ucet v tatrabanke bez nutnosti plnenia COHOKOLVEK zaroven 3roky kreditky free opat bez podmienok je bezkonkurencna ponuka.. este aj v mbanke musim s kreditkou minut 150e ak nechcem platit mes. poplatok..
kto mal zuno a maponuku od TB tak ma svaty pokoj na tri roky, a nic plnit, kontrolovat, sledovat nemusi.
toto prakticky ZIADNA banka nema...
s vynimkou uctov s tabletami a smartfonmi - tam bolo jasne definovane, kolko bude stat ucet a ake su moznosti na zlavu - ktore bolo nutne dodrzat - sa na kazdeho klienta, aj stareho vztahuje aktualny sadzobnik. proste, je jedno, ci tam mas ucet 10rokov, plati pre teba vzdy aktualny cennik Pohody platny pre vsetkych.. akurat viem, ze ked som bral tablet, tak banka garantovala, ze 2roky budu premna platit podmienky v zmluve /nie v cenniku - ak by sa zmenili../
to, ze 100% zlavu neziska klient ak tam nedrzi 20 000€ je vec v csob stara asi polroka... ak si to nemal, tak asi ti plynuja viazanost lebo si vzal nejake mob. zariadenie "zdarma"?
este aj na 50% zlavu sa treba "narobit"...
staci raz preplatok za plyn, tym padom bude sipo v klade, a neodide inkaso, a papa., zlava neplati /inkaso musi byt zrealizovane../.
takze.. ponuka TB pre exzunakov je fakt best deal.
proste,jak som napisal vyssie. 3roky free ucet v tatrabanke bez nutnosti plnenia COHOKOLVEK zaroven 3roky kreditky free opat bez podmienok je bezkonkurencna ponuka.. este aj v mbanke musim s kreditkou minut 150e ak nechcem platit mes. poplatok..
kto mal zuno a maponuku od TB tak ma svaty pokoj na tri roky, a nic plnit, kontrolovat, sledovat nemusi.
toto prakticky ZIADNA banka nema...
iba UNI, kde to mas na 10 rokov, ak si tam posielas vyplatu, ze ano
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ale to si musi posielat vyplatu, raz nepride a bum plati poplatok
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Tých 400€ by snáď poslal aj niekto z rodiny, nie je to až taká suma, že by to nikto nemal na účte. Určite sa toto dá ovplyniť ľahšie ako neprejdené inkaso, či nezaúčtované platby kartou.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
https://www.unicreditbank.sk/content/da ... NTO_03.pdf
* Garancia podmienok
Banka týmto Klientovi zaručuje poplatkové zvýhodnenie po dobu 10 rokov od
uzatvorenia zmluvy, pokiaľ bude Majiteľ konta spĺňať stanovenú podmienku pre tento
typ produktu. Pri nedodržaní mesačného limitu došlej platby najmenej vo výške 400 €
je konto spoplatnené. Výška poplatku sa môže zmeniť v závislosti od vývoja miery
inflácie v SR; požadovaná výška minimálneho mesačného príjmu posielaného na účet
sa môže zmeniť v závislosti od vývoja priemernej mzdy v SR.
Toto je tiez "nulova" garancia Menit sa moze poplatok, aj vyska tej min. sumy.. To je aka garancia na 10rokov? Nulova, ked sa to moze zajtra zmenit
A najlepsi gol: ak Vam nahodou nepride ta suma na ucet, nielenze Vam zauctuju 8€ za vedenie uctu (psycho suma), ale zaroven kazda jedna transakcia, ktora v danom mesiaci bola bola samostatne spoplatnena..
V prípade nesplnenia podmienok je klientovi účtovaný mesačný poplatok stanovený
Cenníkom pre občanov, t. j. 8 € + poplatky za všetky elektronické platby, za platby
na základe trvalých príkazov a inkás + poplatky za všetky výbery z bankomatov
všetkých poskytovateľov v SR a zahraničí + poplatky za všetky platby kartou
a dobíjanie kreditu.
Nehovorim, ze je to zle, ale,, opat.. kontrolovat, checkovat.. co ked budem PN, a platba zo soc. poistovne meska to vieme, a neustriehnem to? Ako jasne, 10€ hore dole, ale ide o princip...
Bohuzial, dnes sa asi nic ine neda.. Len kontrolovat kazdu chvilu, ci som splnil podmienky.
Preto je ucet v TB na 3roky bez akychkolvek obmedzeni povazujem za luxus, aky je dnes malokde.
* Garancia podmienok
Banka týmto Klientovi zaručuje poplatkové zvýhodnenie po dobu 10 rokov od
uzatvorenia zmluvy, pokiaľ bude Majiteľ konta spĺňať stanovenú podmienku pre tento
typ produktu. Pri nedodržaní mesačného limitu došlej platby najmenej vo výške 400 €
je konto spoplatnené. Výška poplatku sa môže zmeniť v závislosti od vývoja miery
inflácie v SR; požadovaná výška minimálneho mesačného príjmu posielaného na účet
sa môže zmeniť v závislosti od vývoja priemernej mzdy v SR.
Toto je tiez "nulova" garancia Menit sa moze poplatok, aj vyska tej min. sumy.. To je aka garancia na 10rokov? Nulova, ked sa to moze zajtra zmenit
A najlepsi gol: ak Vam nahodou nepride ta suma na ucet, nielenze Vam zauctuju 8€ za vedenie uctu (psycho suma), ale zaroven kazda jedna transakcia, ktora v danom mesiaci bola bola samostatne spoplatnena..
V prípade nesplnenia podmienok je klientovi účtovaný mesačný poplatok stanovený
Cenníkom pre občanov, t. j. 8 € + poplatky za všetky elektronické platby, za platby
na základe trvalých príkazov a inkás + poplatky za všetky výbery z bankomatov
všetkých poskytovateľov v SR a zahraničí + poplatky za všetky platby kartou
a dobíjanie kreditu.
Nehovorim, ze je to zle, ale,, opat.. kontrolovat, checkovat.. co ked budem PN, a platba zo soc. poistovne meska to vieme, a neustriehnem to? Ako jasne, 10€ hore dole, ale ide o princip...
Bohuzial, dnes sa asi nic ine neda.. Len kontrolovat kazdu chvilu, ci som splnil podmienky.
Preto je ucet v TB na 3roky bez akychkolvek obmedzeni povazujem za luxus, aky je dnes malokde.
tak ti ich posle kamarat a ty mu ich posles na druhy den naspatfelipe25 napísal:co ked budem PN
-
- Sponzor fóra gold
poplatok sa moze menit, ale ty ho nechces platitToto je tiez "nulova" garancia Menit sa moze poplatok, aj vyska tej min. sumy.. To je aka garancia na 10rokov? Nulova, ked sa to moze zajtra zmenit
min. suma sa urcite nezmeni na nieco nenormalne, lebo priemerna mzda pojde maximalne z 889 na 905... myslis, ze to ztrojnasobi 400e podmienku?
tak ukecas rodicov/surodencov/priatelku/manzelku nech si s tebou zahra ping-pong s 400e.Nehovorim, ze je to zle, ale,, opat.. kontrolovat, checkovat.. co ked budem PN, a platba zo soc. poistovne meska to vieme, a neustriehnem to? Ako jasne, 10€ hore dole, ale ide o princip...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
mal som 2roky ucet v csob kde bol nutny kredit +750e, takze medzi uctami vlastnymi /ale ina banka/ problem s hranim sa nieje..
ale co ked si clovek spomenie 29teho, ze na to zabudol? proste, ide o tu nutnost, sledovat to.
aj ked je to simply podmienka, asi najjednoduchsia spomedzi vsetkych bank. 400e dojde kazdemu pracujucemu na ucet...
ale co ked si clovek spomenie 29teho, ze na to zabudol? proste, ide o tu nutnost, sledovat to.
aj ked je to simply podmienka, asi najjednoduchsia spomedzi vsetkych bank. 400e dojde kazdemu pracujucemu na ucet...
vymyslas jak spekulant, napis rovnom ze UNI nechces. Imho aj keby som raz, dvakrat zabudol a musel co aj 2x 15€ zaplatit za ucet a pohyby, stale lepsie ako platit 5-6€ kazdy mesiac inde s maestro kartou k tomu a vyber zdarma akurat z vlastnych bankomatov, to je 60-72€ rocne len za vedenie uctu, dalej snorit, ze kde maju bankomat aby si nemusel platit za vyber ..... ale nieee ty budes spekulovat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mal niekto problemy s maestro od unicreditu?
tb ma visa electron mam pocit.
mna jedine TB odradzuje ze po 3 rokoch ked daju na prd podmienky ta zase menit banku sa mi nechce. nastastie nemam to komplikovane ale predsa
tb ma visa electron mam pocit.
mna jedine TB odradzuje ze po 3 rokoch ked daju na prd podmienky ta zase menit banku sa mi nechce. nastastie nemam to komplikovane ale predsa
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- felipe25
- Pokročilý používateľ
TB ma Visa Electron..
kreditku vsak davaju VISA /nastastie.../.. ak ti vsak kreditku zdarma neponukli tak neviem..
VISU normalnu dava mBank zadarmo,ak to clovek potrebuje v zahranici (na tie 2-3meiace v lete sa onu da poziadat, a potom zrusit..)
3roky je more casu.. za tri roky bude situacia na bankovom trhu uplne ine, ako teraz.
je tu priestor nanejaku dalsiu net banku /mozno?!/, ktora mozno pochopi, ze ak nastavi podmienky tak, aby clovek mal primarny ucet u nich, a vdaka tomu dostane vsetko zadarmo, tak mozno zaboduje..
zatial net banky posobili len tak, ze kazdy ichmal ako alternativu primarneho uctu, alebo ich mali ludia, co tam mali 5transakcii mesacne po 5euro.. a toto nikoho neuzivi.
kazdopadne, ja v TB nevyhodu nevidim.. aspon za tri roky mam opat "otvorene" moznosti (sice to mas aj v unicredit bank..)
Ozaj: co ti brani dat si TB ako sekundarny ucet? Nemusis tam nic plnit.. proste.. ta ponuka je limitovana, aby clovek o polroka nelutoval, ze nevyuzil
kreditku vsak davaju VISA /nastastie.../.. ak ti vsak kreditku zdarma neponukli tak neviem..
VISU normalnu dava mBank zadarmo,ak to clovek potrebuje v zahranici (na tie 2-3meiace v lete sa onu da poziadat, a potom zrusit..)
3roky je more casu.. za tri roky bude situacia na bankovom trhu uplne ine, ako teraz.
je tu priestor nanejaku dalsiu net banku /mozno?!/, ktora mozno pochopi, ze ak nastavi podmienky tak, aby clovek mal primarny ucet u nich, a vdaka tomu dostane vsetko zadarmo, tak mozno zaboduje..
zatial net banky posobili len tak, ze kazdy ichmal ako alternativu primarneho uctu, alebo ich mali ludia, co tam mali 5transakcii mesacne po 5euro.. a toto nikoho neuzivi.
kazdopadne, ja v TB nevyhodu nevidim.. aspon za tri roky mam opat "otvorene" moznosti (sice to mas aj v unicredit bank..)
Ozaj: co ti brani dat si TB ako sekundarny ucet? Nemusis tam nic plnit.. proste.. ta ponuka je limitovana, aby clovek o polroka nelutoval, ze nevyuzil
Mna hlavne odradza ta Visa Electron. V zahranici sa pohybujem pracovne (aj ked pravidelne to nie je, no nemam chut narazit na situaciu, ze mi nevezmu kartu). Sice som ponuku od TB este nedostal, no pokym by mi neponukli Maestro MasterCard zdrarma, tak to vidim skor na UniCredit.
Naposledy upravil/-a kOsTi v Pi 06. Jan, 2017, 15:44, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra gold
tak maestro u nas velmi nefici