AMD RYZEN
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: AMD RYZEN
ja viem, ze top je 2011-3 ale neviem, nemam pocit, ze idu konkurovat prave tomu aj ked je pravda ze benchmarky ukazuju oproti tomu, ale realisticky skor nie
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Aj ja som chcel napisat
Miznu prispevky
Miznu prispevky
Naposledy upravil/-a stiv v Ne 08. Jan, 2017, 02:17, upravené celkom 1 krát.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
prisaham bohu že som to videl v nejakom slajde, neboli tam 24 linky? ale som išiel ešte kuknuť na ark a tam je 16, tak som príspevok zmazal.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
jj viem,...hej išiel som hľadať čo ma zmiatlo ,... v strede tabuľka http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k ... arks-leak/
.
Dexo, pls kde zijes , ked chces enthusiast platformu, paci sa, 2011-V3, ale aj tam ta vysmejem s hocijakym Xeonom. Pochop ze system builderom nejde o pocet PCIe liniek, mne je naozaj uprdele ze moj SkyLake-H ma v notebooku 16 liniek, rovnako mi bolo u prdele ze moj Sandy Bridge ci uz Desktop alebo Mobile variant mal 16 liniek, ako consumerovi mi ide o to, aby to zo 60Wh baterie nedalo 2 hodiny, ale 8-10, aby narast IPC bol hodny upgradu, a aby cena sla nizsie. S nastupom Dx12 kde je viacmenej offloadovane CPU a je moznost pouzit aj karty roznych vyrobcov, mi je naozaj na salame ze liniek je 16.
Na strop PCIe som narazil iba raz, a aj to bolo pri microserveri od HPE, kde to hadzalo IRQ tak ze sietovka vypadavala (co mi trvalo dobre dva tyzdne na to dojst, si predstav ten troubleshooting), ale to je case use trosicku iny nez bezny PC gaming. Ver mi ze keby som bol PCIe-Lane-Hunter, tak si vezmem Proliant do batohu, ale taky magor nie som, lebo je to pre 99% populacie a trhu, nepodstatne...
Dobre, klamem, je to nepodstatne pre 99,9% populacie.
Na strop PCIe som narazil iba raz, a aj to bolo pri microserveri od HPE, kde to hadzalo IRQ tak ze sietovka vypadavala (co mi trvalo dobre dva tyzdne na to dojst, si predstav ten troubleshooting), ale to je case use trosicku iny nez bezny PC gaming. Ver mi ze keby som bol PCIe-Lane-Hunter, tak si vezmem Proliant do batohu, ale taky magor nie som, lebo je to pre 99% populacie a trhu, nepodstatne...
Dobre, klamem, je to nepodstatne pre 99,9% populacie.
.
Tak si pozri nvidiu co urobila za pol roka.quicky napísal:asi zacnem sledovat stock market lebo s amd je kopec srandy
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Ver mi snake ze to budu nshanat plx mostikmi tak ako to nahanaju aj pri intelackom s1151
Nikto nepisal ze to je treba kedze na usb a podobne stsci to z cipsetu
Lenze to poriadne poriesil az z170
U xeonov ti to moze byt suma fuk
Kedze ich maju a mali vzdy dost
Je smiešne napisat 3xcf a hned potom 16 liniek kedze z toho vylezie 8+4+4
Takze nech zije plx
Takze nech zije plx
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
latencia, kompatibila ...
na moju ws vyšla snád polovica biosov čo len riešili nejakú kompatibilitu tých 2 krásnych plx čo tam mám
na moju ws vyšla snád polovica biosov čo len riešili nejakú kompatibilitu tých 2 krásnych plx čo tam mám
Spoiler: ukázať
a este raz moja otazka a konstatovanie v jednom...dexterav napísal:Ver mi snake ze to budu nshanat plx mostikmi tak ako to nahanaju aj pri intelackom s1151
Takze nech zije plx
a?
Este raz opakujem, 16 liniek je mi uplne uprdele ci odozva bude 1ns alebo 2ns, aj podla videa vyssie vidis ze mi je uplne jedno ci SLI (ktore mam na haku roky rokuce) pojde cez x16, alebo cez x8. Rozdiel 4FPS v 4K na Ultra, FML, nepotrpim si na tom.
.