fun fact: iphone 7 plus ma 158.2 x 77.9 x 7.3 mmnehovoriac o 5.5" LG G3 s velkostou 146.3 x 74.6 x 8.9 mm
IOS alebo android 6+
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: IOS alebo android 6+
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Odvod tepla nieje dnez az taky problem, hadam okrem toho pecuceho 8xx snapdgragonu Desire HD mal jednojadro na 800Mhz, dokazal sa zahriat celkom slusne, a to mal hlinikove telo. Staci dat do vnutra tenucku kus plechu cez zadnu stranu fonu, ako pasiv a problem s teplom vyriesenyfaugusztin napísal: No, technicky to problem je. Pri mensom tele mas dve problemy - odvod tepla (Apple A9 je stale iba dualcore) a kapacitu baterie (mensie telo = mensia bateria).
Vacsie telefony maju zase baterku viac placatu a tensiu, cize sa to +- zrovna. Samozrejme 4" fon by bol hrubsi, nahananie sa za cim tensou plackou nieje dobre, akurat hlupakom vyrobcom to este nedoslo.
iP5 ma 7mm hrubku, co je asi tak na hrane, pod to by som uz nesiel. mam ho v gumenom bumperi s ktorym ma hrubku cca 9-10mm, co je akurat na normalne uchopenie. Tiez zalezi aj na spacovani, iP6 a novsie, a aj napr. p8lite maju boky moc zaoblene, smyka sa to z ruk...no hovadina riadna.
Nieze by to aspon pogumovali, blbci.
ano, napr. mne a poznam aj par dalsich.faugusztin napísal: To seriozne ludom vadia necele 2cm na vysku a 1.5cm na sirku ?
Popravde, netusim preco vyhodili klasicky mass storage a nahradili ho MTP vymyslom...faugusztin napísal:@shiro: Synchronizacny software je u Androidu +/- nepotrebny. Na hudbu/video mas kopirovanie cez MTP, specificke utility su iba na flashovanie systemu, co ale takmer nikdy nepotrebujes, kedze v drvivej vacsine pripadov ti pride aktualizacia do systemu priamo (OTA). Z mojich Android telefonov som flashovaciu utilitu pouzil na jedinom - LG G3, kde je flash jediny sposob ako dostanes oficialny Marshmallow.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
lebo mass storage vyzaduje exkluzivny pristup aby ti rovnake data ktore modifikujes cez komp ti nemodifikoval aj android. ked napriklad tam mas aplikacie tak to ako mass storage nenamapujes. prakticky na novych androidoch (6+) ked zapnes adoptible storage tak mass storage uz nevyuzijes. takze z toho pohladu je dovod pre mtp jasny. to ale neznamena ze ho mam rad a ze sa mi paci, tiez by som bol radsej za mass storage.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
No tomu som tiez nejak nerozumel, ze preco po pripojeni do pc sa sdcard pre android OS blokne, ked pre pc aj android je to vlastne mass storage zariadenie, vyberatelne za chodu systemu. jediny problem som videl pri otvarani suborov, kde samozrejme nemozu pristupovat k jednemu suboru dvaja useri (systemy) naraz. ale to je lahko poriesitelne.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Je to to iste ako keby si USB disk zapojil naraz do dvoch PC. Vysledok by bol chaos, kedze oba systemy by si vzajomne prepisovali data a hlavne tabulky ze kde su subory. Zober si aj napriklad situaciu ze vo Windows by si z nejakeho dovodu preformatoval mass storage na NTFS (to pri mass storage mozes jednoducho spravit), pricom by si Android stale myslel, ze na SD karte ma povedzme FAT a svoje subory. Pritom mu ich Windows vymazal a zmenil format disku na NTFS.
Preto je mass storage exkluzivny pristup, a moze s nim robit bud iba Android, alebo OS do ktoreho si ho pripojil.
Preto je mass storage exkluzivny pristup, a moze s nim robit bud iba Android, alebo OS do ktoreho si ho pripojil.
nestiham citat tie komentare:-) Ale dakujem za tipy a rady chalani ste mi pomohli ....