ucet banka po 26.
Re: ucet banka po 26.
Tiez netusim. Viacero ludi mi spominalo, ze Electron je uplny odpad, ale ak som mal problem s Electronom, tak jedine preto ze nebrali vseobecne Visa karty ale iba Maestro. Dokonca mi potiahli Electron aj cez kopirak. Chvilu som mal embossovanu Visu Classic od CSOB a nevsimol som si ziadny rozdiel pri plateni.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
visa electron je problematicka v tom, ze ju v Zapadnej Europe beru len obmedzene
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Nie len v západnej európe, ja som s ňou mal problém aj v Malajzii a Singapure. S Visa Classic by nemal byť problém nikde.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
No tu zrovna TB neponuka vobec, alternativa je len debetna Mastercard. Uz mi to pripada ako v krcmach, kde niekto ma len Pepsi a iny zas len Coca Colu
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ponuka, ale na kreditke. Mam v ruke VISA Classic Credit..
Kto chce plnohodnotnu VISU debetnu, tak mBank.. tych 70e clovek minie, alebo zaplati poplatok za vedenie... co uz. alebo si o kartu poziada len ked bude cestovat.. (ucet moze byt aktivny aj bez karty)
btw, CSOB dava uz dlhsie k Pohode VISA Classic, len pre info..
Kto chce plnohodnotnu VISU debetnu, tak mBank.. tych 70e clovek minie, alebo zaplati poplatok za vedenie... co uz. alebo si o kartu poziada len ked bude cestovat.. (ucet moze byt aktivny aj bez karty)
btw, CSOB dava uz dlhsie k Pohode VISA Classic, len pre info..
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Lebo ja som tiež riešil najprv, že TB dáva VISA Electron, tak som začal brúzdať internetmi a tie správy o neprijímaní boli skôr v rokoch minulých a tie novšie boli v drvivej väčšine bez problémov.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Ale si zober že stále tam ten problém môže byť, ideálne mať viac kreditiek že Prídeš v Singapure na hotel a nemáš ako zaplatiť, fasa
- Matto140
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 21:31
Bledo modrá metalíza (to na obr. nieje vidieť)
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/pl ... ctron.html
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/pl ... ctron.html
Jo dik. Som myslel, ze tie uz skoncili ked som videl celu cisto bielu (fuj ako nejaka vstupka do fabriky) a to je premium banking karta.
Ja by som cakal nejaku lepsiu farbu na to, ze je to premium vec.
Ja by som cakal nejaku lepsiu farbu na to, ze je to premium vec.
.
Custom kartu nemajú?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Matto140
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 21:31
Čisto biela(strieborná) je darčeková karta, nie kreditná ani debetná. Tých modrých asi majú veľa už mám druhú.
Na dizajn asi veľmi nedbajú, keď je to v cene balíka.
Custom karty nemajú, to by ich nemohli dávať priamo k účtu bez čakania.
Na dizajn asi veľmi nedbajú, keď je to v cene balíka.
Custom karty nemajú, to by ich nemohli dávať priamo k účtu bez čakania.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
na ich kartach su same podpisy slavnych Hviezdoslav, Tajovsky D ale taka kreditka vyzera pekne, je leskla.. zato debetka nic moc..
na ImageKarty som sa nepytal, tak neviem
btw, kreditka mi prisla prakticky okamzite.. v stredu som zalozil ucet, v stvrtok uz bola z BA poslana zasielka, a to mam na nej moje meno. horsie to bolo s PINom, cakal som nan dalsie 4 pracovne dni
btw dnes mi volali z Tatrabanky, ohladom Zuna a presunu.. boli prekvapeny, ked som povedal, ze uz ucet v tatrabanke mam. Chceli mi dohodnut stretnutie v tatrabanke osobne ohladom otvorenia uctu
na ImageKarty som sa nepytal, tak neviem
btw, kreditka mi prisla prakticky okamzite.. v stredu som zalozil ucet, v stvrtok uz bola z BA poslana zasielka, a to mam na nej moje meno. horsie to bolo s PINom, cakal som nan dalsie 4 pracovne dni
btw dnes mi volali z Tatrabanky, ohladom Zuna a presunu.. boli prekvapeny, ked som povedal, ze uz ucet v tatrabanke mam. Chceli mi dohodnut stretnutie v tatrabanke osobne ohladom otvorenia uctu
Klasicka biela debetna s rovnakym podpisom hviezdoslava a identicka ako ta metalicka modra vzadu napis premium banking velkym.
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vcera citam nove podmineky csob a na 100% zlavu z poplatku na vedenie uctu uz nestaci mat kreditny obrat 400 eur + 3 trvale prikazy a 5 platieb kartou. po novom je to iba zľava 50% a na dalsich 50% potrebujes mat kreditny obrat 3,000 alebo 20,000 na ucte celkovo... vyzera to tak ze nastal cas na rusenie sekundarneho uctu