Project "The Schrödinger's Box"
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Project "The Schrödinger's Box"
to je tiez prijemna robota single sleeve?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Jo single sleeve na modularnych kabloch. Nemodularne som sleevoval predlzovacky.
Paci sa aspon nieco malo k teme
Paci sa aspon nieco malo k teme
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vyhoda sleevovania kablov co su neodpojitelne je ze to musi pekne byt spravene len na konci od konektora, jak to vyzera vnutri nik neuvidi
(nevyhoda ze som mal 3 dni rozobrate PSU a dol prakticky bez PC - esteze sa mi ich tu zopar vzdy navyse vala )
pozeram ze si to robil shrinkless, islo to dobre, drzi to? mal si paracord alebo nieco ine?
(nevyhoda ze som mal 3 dni rozobrate PSU a dol prakticky bez PC - esteze sa mi ich tu zopar vzdy navyse vala )
pozeram ze si to robil shrinkless, islo to dobre, drzi to? mal si paracord alebo nieco ine?
Steam: michalsveto
- kovinator
- Používateľ
Rozobrate psu proste nemozem mat nechcem byt 3 dni na telefone
Jo robil som heatshrinkless s paracordom. Par stran dozadu najdes vsetko. Ked sa to naucis tak uz je to v pohode. Hlavne treba dobry nastroj na vypichovanie pinov. Samotny heatshrinkless ide velmi jednoducho, rozpustis koniec stredom ohna a prstami ho roztiahnes na samotny pin a postlacas kym je este lepivy ten paracord. Budes mat popalene prsty, ale nic hrozne. LutroO ma dobry guide na youtube ak chces. Pisal som si s nim aj ohladom toho co robit s prilis tenkymi kablami, respektive farebnymi kablami pri bielom paracorde. Poradi vsetko
Jo robil som heatshrinkless s paracordom. Par stran dozadu najdes vsetko. Ked sa to naucis tak uz je to v pohode. Hlavne treba dobry nastroj na vypichovanie pinov. Samotny heatshrinkless ide velmi jednoducho, rozpustis koniec stredom ohna a prstami ho roztiahnes na samotny pin a postlacas kym je este lepivy ten paracord. Budes mat popalene prsty, ale nic hrozne. LutroO ma dobry guide na youtube ak chces. Pisal som si s nim aj ohladom toho co robit s prilis tenkymi kablami, respektive farebnymi kablami pri bielom paracorde. Poradi vsetko
- kovinator
- Používateľ
Dlho som sa neozval, neako som sa nedostal k finalnej uprave a foteniu
Vcera som vymenil povodne nausniky za Brainwavz HM5 Angled, tak aspon takato drobnost
Stalo to za tie peniaze, su neskutocne pohodlnejsie a narozdiel od velourov neznicia basy.
Vcera som vymenil povodne nausniky za Brainwavz HM5 Angled, tak aspon takato drobnost
Stalo to za tie peniaze, su neskutocne pohodlnejsie a narozdiel od velourov neznicia basy.
- kovinator
- Používateľ
Caute caute uz som tu zas. Chcem to konecne dokoncit . Prva vec do coho sa pustim su nove sluchadla. Znova mi nevyhovuje dlhy kabel, tak tam idem dat samicku. Bohuzial povodny konektor sa uz nepredava. Nahradil ho sestuholnikovy. Nie som z toho velmi nadseny a rozmyslam nad objednanim http://www.ebay.com/itm/262489225231. Co poviete?
Druha vec co musim vyriesit su konce kablov iduce do zdroja. Nechce sa mi to velmi sleevovat . Najrychlejsie je vymenit heatshrink a len tie konce trochu streknut ciernou, ale rad sa necham inspirovat dobrou radou, ze co s tym.
Druha vec co musim vyriesit su konce kablov iduce do zdroja. Nechce sa mi to velmi sleevovat . Najrychlejsie je vymenit heatshrink a len tie konce trochu streknut ciernou, ale rad sa necham inspirovat dobrou radou, ze co s tym.
- kovinator
- Používateľ
Sluchadla hotove dlho mi vsak trvalo najst vhodnu samicku, aby zakryvala komplet celu dieru, kde predtym bol kabel. Najviac vyhovovala https://www.svetsuciastok.sk/index.php? ... anid=33660 (to je ten uplne vpravo). Bolo treba vsak dieru trochu zvacsit. Pouzil som na to dva druhy pilnikov: jeden maly plochy na pociatocne zvacsenie a potom jeden valcovy, alebo co to je. Neskor tu pribudnu aj nejake krajsie kable, ktore si k nim spravim Dalsim krokom bude riesenie zakonceni tych zltych kablov do zdroja a konecne by som mohol tento projekt uzavriet
Moje nacrty pre povodne zapojenie aj pre ten novy konektor sem mozem prihodit na poziadanie.
Moje nacrty pre povodne zapojenie aj pre ten novy konektor sem mozem prihodit na poziadanie.