Dnes som sa konečne dostal do Beami.
Pán pôsobil veľmi milo a fundovane. Nikoho tam nemal tak som tam aj s kolegom strávil asi 3/4 hod
Vyskúšal som EX5, EX4 a Ergohumana.
EX5 milo prekvapila aj napriek veľkým očakávaniam. Pôsobila na mňa veľmi robustne.(Do práce som si z istých dôvodov zaobstaral Antares Omnia a kvalitatívne je na tom EX5 úúúplne inde

)
Síce na showroome nemali verziu so sieťovaným sedákom ako som čakal, ale aj obyčajný sedák bol veľmi pohodlný.
Pán povedal že skúsi napísať výrobcovi či by mu na showroom neposlal jednu aj so sieťovaným. Skúsim ju ešte pohladať keď budem mať cestu do Brna tam sú myslím 2 showroomy s Emagrami. Tak som ostal zasa v pomykove či teda sieťovaný alebo obyčajný.
EX4 tú mi pánko odporučil vyskúšať nakoľko som na EX5 vraj už celkom vysoký. (Na EX5 som mal operadlo v najvyššej polohe aby mi vyhovovalo)
Musím povedať že odporúčam tiež vyskúšať.Mega pohodlná stoička pre ľudí s výškou nad 180cm. Chvíľu som uja preklínal že ma do toho posadil a pripadal som si jak žena v obchode s makeupom
Ergohuman bol skúšaný iba z dôvodu sieťovaného sedáku. Dojmy? Neviem!

v lete vidím isto výhodu ale inak sa sám neviem rozhodnúť...
Odpadol som keď po asi pol hodine chrbtových orgií zazvonil na predajni zvonček, prišiel ďalší chalanisko a objednal EX5

PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000
Notebook: Lenovo P50,
Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622,
Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<