Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Všeobecná diskusia
lebo kvaltia spracovania e60 je o dost horsia ako e39 ... a konkretne ten motor nepoznam ... ale ten b44 kde som rozpraval o paletach poznam, a hovorim pravdu ... bohuzial Ti ludia su mimo .... kazdy kto sa vrtal v tych bmw srackach by vedel rozpravat
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tu moju kupil chlapcisko ktory zhanal M5, takze asi v takom strasne zlom stave bola. A jasne z taketo auta nepredas sedliakom rovnako rychlo ako jednadvaHTP.
Prave preto M3 E30 ma dnes taku cenu aku ma a... predavaju sa. Ludia ktori ich chcu predat proste maju na salame vykriky dedinskych Lojzov ze to je drahe alebo neni drahe, ze je to stare, ze to nema asistenta jazdy hore hopcom. E-Type Jaguary sedem rokov dozadu boli pod 10.000eur kvanta a dnes za menej ako tridsat nekupis. Tam su uplne ine faktory ako je vybava, "cena" ... nejde o cenu, ide o hodnotu.
Ked si mal Ford Eskort a potom si lapol 540i E39 ako tridsatrocny a bolo to tvoje prve FENOMENALNE auto, na tu dobu bez debaty a dnes sa hanbit nemusis, a dnes mas 50rokov a peniaze co palia vo vacku... ked si v nej zlozil svoju prvu dievcinu ktoru si nahodou stretol minuly tyzden v meste... to su take veci ktore rozhoduju. Nie, nesmie byt cierna 540i E39, pretoze tvoja bola biela. Nie, nesmie byt kombik, pretoze si mal sedan a v sedane si dosiel o panictvo. Prave preto sa predavaju niektore kusy za nepochopitelne peniaze. To su subjektivne faktory. Chces fialovu a vsetky su cierne, biele, sede a modre ? Blbe no. Bud natrafis na niekoho kto ma na salame cislo alebo na niekoho zatateho a ten proste nepusti dole.
Kolega nasypal zrovna do E39 asi 3.000eur za posledny rok. Pretoze ho minuje. Bolo to racionalne ? A co koho do toho. Pretoze jeho tato to kupil nove a bol to posledny vyrobeny kus z linky ? Das Ganz Letzte Stuck.
Som strasny blb ze som nekupil totok : http://imageshost.eu/images/2016/05/03/ ... 800eur.png
skus si tipnut kedy sa narodil/a moj posledne zijuci stary otec/babka. Ano, 30.6.1929
Dakedy nejde o peniaze.
Prave preto M3 E30 ma dnes taku cenu aku ma a... predavaju sa. Ludia ktori ich chcu predat proste maju na salame vykriky dedinskych Lojzov ze to je drahe alebo neni drahe, ze je to stare, ze to nema asistenta jazdy hore hopcom. E-Type Jaguary sedem rokov dozadu boli pod 10.000eur kvanta a dnes za menej ako tridsat nekupis. Tam su uplne ine faktory ako je vybava, "cena" ... nejde o cenu, ide o hodnotu.
Ked si mal Ford Eskort a potom si lapol 540i E39 ako tridsatrocny a bolo to tvoje prve FENOMENALNE auto, na tu dobu bez debaty a dnes sa hanbit nemusis, a dnes mas 50rokov a peniaze co palia vo vacku... ked si v nej zlozil svoju prvu dievcinu ktoru si nahodou stretol minuly tyzden v meste... to su take veci ktore rozhoduju. Nie, nesmie byt cierna 540i E39, pretoze tvoja bola biela. Nie, nesmie byt kombik, pretoze si mal sedan a v sedane si dosiel o panictvo. Prave preto sa predavaju niektore kusy za nepochopitelne peniaze. To su subjektivne faktory. Chces fialovu a vsetky su cierne, biele, sede a modre ? Blbe no. Bud natrafis na niekoho kto ma na salame cislo alebo na niekoho zatateho a ten proste nepusti dole.
Kolega nasypal zrovna do E39 asi 3.000eur za posledny rok. Pretoze ho minuje. Bolo to racionalne ? A co koho do toho. Pretoze jeho tato to kupil nove a bol to posledny vyrobeny kus z linky ? Das Ganz Letzte Stuck.
Som strasny blb ze som nekupil totok : http://imageshost.eu/images/2016/05/03/ ... 800eur.png
skus si tipnut kedy sa narodil/a moj posledne zijuci stary otec/babka. Ano, 30.6.1929
Dakedy nejde o peniaze.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Ne 15. Jan, 2017, 01:34, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
neviem jazdil som aj 535i, m5 - E39 aj nalozenu 535D e60 a ze by bola e39 nejake uzasne terno po kvalitativnej strane co ja viem, z pocitov urcite nie .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
To nie ... Ale pride to, zober si pred kolkatima rokmi to bolo trebárs je len zabavne sledovať rozdiely v top diviziach M vs AMG .. Na M musis meniť loziska a kktiny každých xx xxx km ... A na amg nic .. Atd atd ... To uz radšej audi
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
philips d2s 85122 4300k , FX-R projektorymirjak napísal:SurrendeR, ake tam mas vybojky, teplotu svetla? Dik.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ake mate radio v aute? GPS nieje nevyhnutne, ale potesi. Dolezite je BT HF, hlasove ovladanie... dvd/cd mechanika tiez nieje nutna
Rad by som nejaky upgrade, a asi nie "originalny", kedze ceny su cez 1000€+
Ma niekto skusenosti s Dynavin?
Nasiel som to tu:
http://www.ozvucauto.cz/clanky/Navigace ... -velka-33/
Alebo Parrot?
https://www.parrot.com/de/freisprechanl ... rt-details
ma to niekto v aute, a ma realne skusenosti? Dik
Rad by som nejaky upgrade, a asi nie "originalny", kedze ceny su cez 1000€+
Ma niekto skusenosti s Dynavin?
Nasiel som to tu:
http://www.ozvucauto.cz/clanky/Navigace ... -velka-33/
Alebo Parrot?
https://www.parrot.com/de/freisprechanl ... rt-details
ma to niekto v aute, a ma realne skusenosti? Dik
ja mam origo BMW radio z '96 na CD a 6CD menic .. menic ten ale nemam tak som si k radiu dokupil BT/SD/USB/AUX modul .. funguje paradne
cize som zachoval origo look a mam k tomu aj BT s handfree ktore sa da ovladat cez radio
neviem ako som mohol zit bez toho
ale to ti asi do skodovky nepomoze co
cize som zachoval origo look a mam k tomu aj BT s handfree ktore sa da ovladat cez radio
neviem ako som mohol zit bez toho
ale to ti asi do skodovky nepomoze co
-
- Pokročilý používateľ
Porovnávať tuctové bawo s ikonickym e-type... Toto by som ani do teba nebol povedal:)))
-
- Pokročilý používateľ
ale isteze. E30 M3 bola pred par rokmi za kolko a za kolko je dnes ? Bolo to v tomto kontexte, presne v tomto.
A podobna vec plati aj pre 540i MANUAL.
Nie, pre spickovu Szkodu Fabja 1.9tdi RS neplati a nikdy nebude platit. Cim to asi tak moze byt.
A podobna vec plati aj pre 540i MANUAL.
Nie, pre spickovu Szkodu Fabja 1.9tdi RS neplati a nikdy nebude platit. Cim to asi tak moze byt.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
lenze snad nechces porovnavat e30 m3 s e39 540i, to skor porovnaj s m5 e39.
A keby si si ju nechal, tak kolko $$$$ by si do nej napchal za 10 rokov aby si ju udrzal pri zivote ?
A keby si si ju nechal, tak kolko $$$$ by si do nej napchal za 10 rokov aby si ju udrzal pri zivote ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
a druha vec,ze nikto nema zaujem o "stare" auto, rozumej ,ze si na nom spravil 200tis a potom ho budes predavat ako neviem aky skvost.. to co sa predava za chore peniaze su max ulozenky (mozno sa mylim, nesledujem to kazdy den)
- Chris
- Pokročilý používateľ
na bmwklube sa predavaju e36 poswapovane a neviem ako polepene za 4-5000e , e46 lacnejsie
Pokiaľ by som mal voľných 20 - 30t tak si úplne bez hanby a so zdravým rozumom kúpim uloženkovú E39 trebars z Autoleitner, a ani by to nemusela byť M5. To auto má proste svoje čaro, tak isto E38. Netvrdím že sú dokonalé, ani že konkurencia je horšia, ale keď sa raz človeku to auto páči tak prečo nie, pre mňa je výnimočné.
- Chris
- Pokročilý používateľ
ale ty si fanusik znacky, normalny clovek tolko $$$$ za hento neda
-
- Pokročilý používateľ
>> A keby si si ju nechal, tak kolko $$$$ by si do nej napchal za 10 rokov aby si ju udrzal pri zivote ?
pri mojich 1.500km rocne na takomto tercialnom a kvarciárnom aute ani moc ne. Skusenosti s ukrutne komplikovanejsimi masinami nez je 540i.
Ale iste, cena zakonneho poistenia plus nejake drobne opravy/udrzba sa proste nazbieraju.
540i nikdy nebolo pre cloviecika ktory v dnesnom svete pozera na velkost dotykoveho displeja jeho noveho Renouaoult Mégan 1.5tédéí (aby mu tam co najvacsim fontom svietila co najmensia spotreba) a nenapadne ho ze nastavit klimu dvomi tlacitkami je proste bezpecnejsie lebo nemusi odtrhnut kukatka od vozovky, na pritomnost LED denneho svietenia pripadne ARHPM, Asistenta Rozbehu Hore Pristavnym Mostom.
pri mojich 1.500km rocne na takomto tercialnom a kvarciárnom aute ani moc ne. Skusenosti s ukrutne komplikovanejsimi masinami nez je 540i.
Ale iste, cena zakonneho poistenia plus nejake drobne opravy/udrzba sa proste nazbieraju.
540i nikdy nebolo pre cloviecika ktory v dnesnom svete pozera na velkost dotykoveho displeja jeho noveho Renouaoult Mégan 1.5tédéí (aby mu tam co najvacsim fontom svietila co najmensia spotreba) a nenapadne ho ze nastavit klimu dvomi tlacitkami je proste bezpecnejsie lebo nemusi odtrhnut kukatka od vozovky, na pritomnost LED denneho svietenia pripadne ARHPM, Asistenta Rozbehu Hore Pristavnym Mostom.