Mobil do 250 €
Re: Mobil do 250 €
Ano samozrejme ze su, ale Meizu tam az tak nepatri. Xiaomi je ina kapitola, do 200€ je dobra volba Redmi 4 Prime (150-170€ z Ciny), pripadne Mi5 32GB.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
S tym LTE, treba si hlavne ale uvedomit aj druhu vec, nejde len o to " ci to vyuzivam, ci to u nas mame" 3G sa dalej v buducnosti nebude budovat, najviac sa bude sustredit na LTE. Cize kludne sa moze stat, ze s mobilom bez LTE budes niekde ficat na E aj ked tam uz nova siet vybudovana je, ale niektori jedinci s tymto tvrdenim sa budu bit po hlave, lebo mi to vtedy netrebalo, nebolo u nas. Proste 3g je co sa tyka budovania do buducna mrtve, mame tu LTE, a tak si nekupim v 2017stom telefon bez nasho LTE
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ano, ale tam kde sa ja pohybujem 3G mam, o rok a pol ked hodim telefon do kosa tak uz kupim aj telefon s LTE ziaden problem
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
3G kým u nás "kľakne" potrvá ešte roky. Ale súhlasím, že dneska nemať telefón podporujúci LTE frekvencie Slovenských operátorov, je zvláštne. Ten telefón do budúcna stratí pridanú hodnotu už aj na tejto absencií. Každopádne LTE je u nás stále v celku nezaujímavé, výpadky a s tým spojené problémy. Mám už dlhšiu dobu možnosť využívať LTE, ale som stále na 3G, kde je spoľahlivosť istá
Lenovo tiež nemusí byť zlá voľba: https://mobilne-telefony.heureka.sk/len ... -dual-sim/
- v podstate stále novinka, celokovový, 3GB ram, 8-jadrový Snapdragon, Stereo s Dolby Atmos, batéria 4000 mAh
Ja osobne mám Lenovo A7010 od začiatku predaja, teda - decembra 2015 a pár dní dozadu prišla ďalšia aktualizácia systému, čiže tak.
//Úprava: korekcia textu
Lenovo tiež nemusí byť zlá voľba: https://mobilne-telefony.heureka.sk/len ... -dual-sim/
- v podstate stále novinka, celokovový, 3GB ram, 8-jadrový Snapdragon, Stereo s Dolby Atmos, batéria 4000 mAh
Ja osobne mám Lenovo A7010 od začiatku predaja, teda - decembra 2015 a pár dní dozadu prišla ďalšia aktualizácia systému, čiže tak.
//Úprava: korekcia textu
Naposledy upravil/-a castelL v St 18. Jan, 2017, 23:54, upravené celkom 2 krát.
-
- Sponzor fóra gold
k6 nema tusim ani ziadny UI balast
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
bratri cesi zacinaju 3G vypinat uz buduci rok, takze co chvila to moze byt aj u nas (keby aj nie, do ciech pojde raz za cas kazdy)
-
- Sponzor fóra gold
ano lebo im treba frekvenciu 2100 ktoru cinankovia aj tak vacsinou maju
vacsi problem je 800vka
vacsi problem je 800vka
Je pravda ze Snapdragon alebo Exynos bude vzdy lepsi ako Mediatek a jemu podobne zlataniny
Kazdopadne co sa UI Launcheru tyka .. Nexus pokial viem pouziva OEM Android Launcher tj cisty android bez ziadnej nadstavby , tym padom ma updaty skor ako konkurencia ktora chce stale s novym androidom priniest aj nove UI co znamena dalsie mesiace prac ..
Ale urcite by som si ho vyskusal v ruke a potom sudil ... Xiaomi som nemal ale ludia co ho pouzivaju sa nestazuju ... treba prist niekam kde maju oba ... sadnut vyskusat a rozhodnut sa ... niekto lepsi fotak , niekomu staci ze "neseka" a "nelaguje"
Kazdopadne co sa UI Launcheru tyka .. Nexus pokial viem pouziva OEM Android Launcher tj cisty android bez ziadnej nadstavby , tym padom ma updaty skor ako konkurencia ktora chce stale s novym androidom priniest aj nove UI co znamena dalsie mesiace prac ..
Ale urcite by som si ho vyskusal v ruke a potom sudil ... Xiaomi som nemal ale ludia co ho pouzivaju sa nestazuju ... treba prist niekam kde maju oba ... sadnut vyskusat a rozhodnut sa ... niekto lepsi fotak , niekomu staci ze "neseka" a "nelaguje"
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Netusim, preco sa to tu tvrtlo na debatu o LTE, vsetky cinske fony (skoro, nechytat za slovicka) maju podporu slovenskych 4G frekvencii. Dokonca aj moj m1 note z pred skoro 3 rokov
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Sponzor fóra gold
najpouzivanejsi band20 ti netreba?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Je najpouzivanejsi na slovensku asi tak ako 1800 a ako som uz spominal, 4G na slovensku je na dve veci, tak nechapem co sa to tu zvrtlo. Ci je nebodaj nadpis vlakna LTE mobil do 250 EUR? Oplati sa to riesit tak cca o 2 3 roky ... Sam by som dnes nedaval ziadnu vahu pre 4G (bolo by to to posledne, na co by som pozeral, ak by som na to vobec pozeral) A honici rychlosti a kvality netu vo fone, custe uz V telefone bohate staci 20Mbps
Tak spat k vyberu telefonu poprosim
edit: k teme LTE uz nemienim reagovat, nema to vyznam
edit2:
edit2:
Keby ste sa radsej drzali temy a nechytali za slovicka Ani to, ze potrebuje vysoky donwload vo fone nevidim nikde v poziadavkach. Je mi smiesno z tejto forackej mentality u niektorych, ktori chcu za kazdu cenu presvedcit. Mne to je uplne jedno Nech si chlapec pre mna za mna aj zdvihne budget len preto, aby mal tip top LTE Svoj postoj som vyjadril, aj poradil narozdiel od drvivej vacsiny, ktori prispievali v tomto vlakne.castelL napísal:Ako pre koho. Čisto subjektívny názor.mArtinko5MB napísal:V telefone bohate staci 20Mbps
Naposledy upravil/-a mArtinko5MB v Št 19. Jan, 2017, 13:50, upravené celkom 3 krát.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Sponzor fóra gold
no asi nie je, mimo miest je hlavne 800vka,
a napr O2 ma skoro celu siet hlavne na 800... ale ved OK
hovorim su miesta kde mam ja s telekomom edge a frajerka lte od o2
a napr O2 ma skoro celu siet hlavne na 800... ale ved OK
hovorim su miesta kde mam ja s telekomom edge a frajerka lte od o2
Tak tu aspon nezavadzaj ze podporuje vsetky slovenske LTE pasma ked nie. Sam som si donedavna myslel ze mi LTE mimo miest netreba, ked sa vacsinu casu pohybujem v meste. Ale staci ked clovek cestuje vlakom/busom trosku castejsie a uz sa ho to dotkne. Mam orange ktory s pokrytim na tom az tak zle nieje, a po prechode na telefon s plnym LTE je to velky rozdiel - dost casto pocas cesty medzi PO a KE vlakom alebo KE-ZA mi padalo 3G a slo to na E, teraz mam na miestach kde to vtedy skakalo stabilne LTE. Jedna vec je nezmyselne sa honit za rychlostami, kde medzi LTE na frekvencii 800 a 3G az tak nevidiet .. a poukazovat na pokrytie a na to ze 3G sa uz dalsie nerozsiruje a nema to buducnost.mArtinko5MB napísal:Je najpouzivanejsi na slovensku asi tak ako 1800 a ako som uz spominal, 4G na slovensku je na dve veci, tak nechapem co sa to tu zvrtlo. Ci je nebodaj nadpis vlakna LTE mobil do 250 EUR? Oplati sa to riesit tak cca o 2 3 roky ... Sam by som dnes nedaval ziadnu vahu pre 4G (bolo by to to posledne, na co by som pozeral, ak by som na to vobec pozeral) A honici rychlosti a kvality netu vo fone, custe uz V telefone bohate staci 20Mbps
S mediatek chipsetmi to nieje len o vykone, vela telefonov s mediatek chipsetmi ma problem dostavat updaty na novsi OS nielen kvoli neochote vyrobcov, ale aj driverom. V tomto pekne vidiet rozdiel na XIaomi Redmi Note 3 (mediatek) a Note 3 Pro (snapdragon) .. jedna vec ze plynulost UI je lepsia na Pro variante, nehovoriac o tom ako sa rozrastla komunika na xda a na snapdragon variantu je mnoho ROMiek. Este donedavna mali telefony s MTK problem s fixaciou GPS. GPU mali taktiez vzdy ovela pomalsie ako ekvivalenty od Qualcommu.
Ak chce ist do Ciny a nevadi mu LTE, tak Redmi 4 Prime / Redmi Note 3 Pro alebo Mi5. Ak chce kupovat tu tak 5X.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
mArtinko5MB, mimo si, ale neskutocne s tym lte
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Ako pre koho. Čisto subjektívny názor.mArtinko5MB napísal:V telefone bohate staci 20Mbps
Úprava:
Príklad: ak niekto chce poradiť nový sieťový WiFi router, odporučíš mu router s maximálnym prenosom 100MB/s, miesto routra s prenosom 500MB/s, lebo to nemal v požiadavke a nepísal, že bude používať Orange 300MB/s? O pol roka neskôr môže mať rýchlosť 500MB/s, ale on ju stále nebude môcť využiť, lebo ty si mu odporučil router s maximálnym prenosom 100MB/s. Je rozdiel fičať na 20MB/s a 100MB/s, alebo nie?mArtinko5MB napísal:ze potrebuje vysoky donwload vo fone nevidim nikde v poziadavkach
Nepresviedčaš aj ty? Mne je skôr smutno, že tu v téme musíš riešiť úplne zbytočnosti.mArtinko5MB napísal:Je mi smiesno z tejto forackej mentality u niektorych, ktori chcu za kazdu cenu presvedcit
Nepotrebuje zvyšovať rozpočet.mArtinko5MB napísal:Nech si chlapec pre mna za mna aj zdvihne budget len preto, aby mal tip top LTE
Ak sa tu chceš snažiť robiť zo seba najmúdrejšieho, rob to prosím poriadne, inak väčšina slov z tvojho príspevku stráca zmysel. Sám som k LTE/3G vyjadril názor a nepotrebujem si tu honiť "ego" zbytočnosťami. Viem si predstaviť fungovať aj bez LTE, ale poznám ľudí u ktorých je rýchli internet veľmi, veľmi dôležitý.