realtek alebo sound blaster
realtek alebo sound blaster
takze... v starom kompe som mal SoundBlaster Live! emu10k1(len 4.1), a zohnal som dosku s int.zvukom,REALTEK alc883(7.1)-je mozne ze ta na doske je kvalitou,-a vobec-,lepsia? neviem si vybrat
Tie Realteky su celkom dobre. Ja by som zostal pri nom. Predsa len Audigy aj keD je to znacka, tak Live su uz dost stare.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
JA osobne by som si nechal blasteru...je to stara karta ale creative je nieco,nie ako realtek velke ....mam ju na doske,som premeriaval cez RMAA5 a ten realtek....neriesim keby tam boli na vystupe aspon 5532 tak by to malo lepsie parametre
ale zase otazne je ze na com to ides pocuvat,na obycajnych PC repracikoch do 5-10 litrov ten rozdiel ani nerozoznas....na to treba lepsie bedne 8)
ale zase otazne je ze na com to ides pocuvat,na obycajnych PC repracikoch do 5-10 litrov ten rozdiel ani nerozoznas....na to treba lepsie bedne 8)
TA ked chces mat 5,1 a nie 4,1 tak ostave uz len ta druha... ...skoda lebo zvukovky Cretive su bombove a ked su do nej zapojene aj repraky Creative tak to je brutalita zvuk.levi napísal:lenze karta je len 4.1...Bdurex napísal:Tak urcite Sound Blaster Live! Vies Creative+Creative=bomba zvuklevi napísal:repraky mam 5.1 creative.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
treba ti zapojit obe a pocuvat...nic insie ti neporadim, predsa len je to pre teba a moze sa ti pacit to, co inim nie...a ten vek nehra moc velku rolu, kludne aj hifiveza z '95 moze byt lepsia ako tuctovy mini/mikro/nano supermegadrba bass hifisystem z 2006 roku...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
keD niekto napise ze creative bednicky maju super zvuk.... asi toho este moc nepocul,hej su na tom podstatne lepsie ale stale zaostalo,osobne som este nevidel poriadne PC bedne,vsade iba 2 x + shit ono je problem spravit ku PC schopne repraciky,naj su samozrejme 2.0 ale nie kazdy ma priestor a hlavne financie...daju sa spravit aj malicke a schopne,ale kto ma 20 papierov na dve bednicky so seasmi preto som nazoru ze tam nebude velky rozdiel i keD livka je na tom podstatne lepsie,ten center rovno odpoj,je to kravina podla mna,aj tak je v 95% pripadoch off
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
pokial nemas usi ako netopier tak rozdiel ajtak nepocujes, co sa tika hier tak jednoznacne tu novsiu, hlavne kvoli efektom. Vnutorne som presveceny ze ten real tek je na dnesnu dobu vhodnejsi a aj kvalitnejsi. Osem rokou vo vyvoji HW je dnes STRASNE vela. (napriklad na Vistu sa ani len neplanuju ovladace)
T.
PS: ak sa dobre pametam tak SB Live 5.1 (Player) mali UPLNE DESNY zvuk z centra.
T.
PS: ak sa dobre pametam tak SB Live 5.1 (Player) mali UPLNE DESNY zvuk z centra.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent